LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Kochane za miłe słowa ;*
Ale niestety to się dzieje ... odstawiam duphaston. Za mały przyrost bety... nie ma szans
Powodzenia dziewczyny !
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
nick nieaktualnyann1109 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie i wg usg jest 4t5d i pęcherzyk ma 0,80 cm. Wydaje mi się, że ciąża powinna być starsza i nie wiadomo czy się nie zatrzymała. U mnie ciężko to stwierdzić, bo jeszcze okresu po porodzie nie dostałam i tak defacto nie wiem kiedy była owulacja. Następną wizytę mam za 2 tygodnie, wtedy się wszystko wyjaśni.
U nas na pokładzie 7,5 miesięczna córeczka
Na pewno będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Baksia przykro mi ;( zostan z Nami jezeli bedziedz sie czula na silach .
Staran chyba nie przerywacie nie ? Przeciez mozesz byc marcowa czy kwietniowa mama na lutowkach ♡
Bozenka hahahaha no nie zdziwilabym sie . Jedna ciaze taka mialam to przygotowana jestem na druga takowa hahaha -
Bożenka wrote:Umówiłam się ginekologa na czwartek. Nie wiem jak wytrzymam tyle czasu! Oby szybko zleciało bez żadnych niespodzianek 😀
Jejku , ja na 26 dopiero mam polozna a usg w lipcu chust wie kiedy . Oszaleje bo jeszcze 5 -7 tyg czekac bede na nie . -
nick nieaktualny
-
Gagaga wrote:A ja nadal nie mam objawów. Nawet cycki nie bolą...
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaOna - będę Was podglądywac 😃
My robimy sobie przerwę. Chcemy zrobić badania, idziemy do genetyka.
Zrobię wszystko aby to się nie powtórzyło, bo chyba coś jest jednak nie tak. Raga . lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Jutro idę prywatnie.
Biorę maksymalne dawki progesteronu więc to wszystko co mogę zrobić.
Na ip będą chcieli mnie zostawić w szpitalu A jest weekend więc i tak nie zrobią żadnych badań. Przerabialam to we wcześniejszej ciąży.
-
nick nieaktualnyKate86 wrote:Jutro idę prywatnie.
Biorę maksymalne dawki progesteronu więc to wszystko co mogę zrobić.
Na ip będą chcieli mnie zostawić w szpitalu A jest weekend więc i tak nie zrobią żadnych badań. Przerabialam to we wcześniejszej ciąży.
Dawaj znać!Kate86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,bo tak czytam : wy bierzecie jakieś leki podczas ciąży? Bo tu czytam coś progesteron, duphaston i nawet nie wiem o co chodzi.
Ja dzisiaj byłam u doktora, jest pęcherzyk malutki, to dopiero początek 4 tygodnia tak mówił doktor, kolejna wizyta, a dwa tygodnie, zlecił mi badania. Jestem jalos dobrej myśli pewnie to nic nie znaczy,ale porównałam sobie i w ciąży z córką pęcherzyk był po prawej stronie bardziej,a teraz jest na lewej😁 -
anita92222 wrote:Dziewczyny,bo tak czytam : wy bierzecie jakieś leki podczas ciąży? Bo tu czytam coś progesteron, duphaston i nawet nie wiem o co chodzi.
Ja dzisiaj byłam u doktora, jest pęcherzyk malutki, to dopiero początek 4 tygodnia tak mówił doktor, kolejna wizyta, a dwa tygodnie, zlecił mi badania. Jestem jalos dobrej myśli pewnie to nic nie znaczy,ale porównałam sobie i w ciąży z córką pęcherzyk był po prawej stronie bardziej,a teraz jest na lewej😁
Duphaston- to nazwa leku czyli progesteron
Ja też biorę że względu na poronienie i słabe wcześniejsze cykle - za dużo było bezowulacyjnych. -
baksia wrote:ZakreconaOna - będę Was podglądywac 😃
My robimy sobie przerwę. Chcemy zrobić badania, idziemy do genetyka.
Zrobię wszystko aby to się nie powtórzyło, bo chyba coś jest jednak nie tak
Dużo siły i wiary ! :* Czy lekarz powiedział kiedy możesz spodziewać się krwawienia? -
Najpierw bylo kilka plamek, później trochę "polecialo" krwi takiej jasnej, tak 1/ 3 podpaski ( przepraszam za szczegóły) i teraz już nic.
W poprzedniej ciąży miałam krwotoki do 16 tc przez krwiaki na macicy.
Mam ciągle nadzieję, że to " tylko" to...
Jutro się okaże
. Raga . lubi tę wiadomość