LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja nie mam zachcianek, w ciazy z córką też nie miałam.
Ale - codziennie jem jajka na śniadanie, z majonezem, na nic innego nie mam ochoty. Do tego ciągła zgaga - tu też tak miałam z córką.
A jak tylko zjem coś słodkiego, to ta zgaga się jeszcze nasila.... Raga ., Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Mnie jakoś właśnie po jajkach żołądek boli i nie dam rady, no każda z nas jest inna, inna ciąża
Ja też nie mam teraz zachcianek, kiedyś też nie miałam, choć muszę przyznać, że te 4 lata temu nie za bardzo dbalam o zdrowie, o figurę, o to co jem i startowałam z wagą praktycznie 12 kg więcej niż teraz więc zobaczymy co to będzie 😜😁
-
Gagaga wrote:ja nie mam zachcianek, w ciazy z córką też nie miałam.
Ale - codziennie jem jajka na śniadanie, z majonezem, na nic innego nie mam ochoty. Do tego ciągła zgaga - tu też tak miałam z córką.
A jak tylko zjem coś słodkiego, to ta zgaga się jeszcze nasila...
JA z córką miałam na ostre potrawy, ale tak mega ostre
Za to słodycze mnie kompletnie nie ruszały....teraz też nie
Za to śledzie i ryby w każdej postaci smakują jak nigdy mięsa nie jem już od dawna.
Zgaga dopadła mnie gdzieś przy końcówce ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 12:05
-
Moje śniadanie zazwyczaj to jakiś koktajl owocowy typu banan/maliny/jogurt czasem jakieś orzechy do tego albo jajecznica z warzywami jakimiś. Ogólnie jem wszystko, ale dużo mniejsze porcje. Nie wiem czy to przez ciążę czy przez upały.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty! Ja dziś endokrynolog.. Raga ., Foto_Anna lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
No i po wizycie. Jestem troszkę rozczarowana, bo nic poza pęcherzykiem i ciałkiem żółtym nie było widać. Lekarka mówi, że coś tam zarodka widziała, ale nic do zmierzenia. Jeżeli chodzi o śluz to mówi, że śliczny biały jest przy szyjce, więc nie mam się co martwić.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
martakam wrote:No i po wizycie. Jestem troszkę rozczarowana, bo nic poza pęcherzykiem i ciałkiem żółtym nie było widać. Lekarka mówi, że coś tam zarodka widziała, ale nic do zmierzenia. Jeżeli chodzi o śluz to mówi, że śliczny biały jest przy szyjce, więc nie mam się co martwić.
Jeszcze jest wczesnie, żeby mogła więcej zobaczyć....nie martw się, skoro powiedziała, że jest dobrze to tylko się cieszyć.
Kiedy masz kolejną wizytę? -
Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Ale zastanawiam się czy ba przyszły tydzień na samo usg gdzieś nie iść, skoro mam ten Luxmed.
W ogóle mnie dobiła i po wejściu na wagę powiedziała "trochę dużo" i że powinnam w ciąży uważać, aby nie przytyć więcej niż 7-8 kg...👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
martakam wrote:No i po wizycie. Jestem troszkę rozczarowana, bo nic poza pęcherzykiem i ciałkiem żółtym nie było widać. Lekarka mówi, że coś tam zarodka widziała, ale nic do zmierzenia. Jeżeli chodzi o śluz to mówi, że śliczny biały jest przy szyjce, więc nie mam się co martwić.
Kolejna wizytę kiedy masz?. Raga . lubi tę wiadomość
-
Jeśli masz taką możliwość i masz się czuć pewniej, spokojniej to idź, przecież to niczemu nie szkodzi
Też nie ładnie ze strony tej doktorki, takie przytyki, nikt by nie czuł się komfortowo, a jednak przecież ginekolog to specyficzny zawód zktory ma budzić zaufanie. Ja w pierwszej ciąży zawsze mialam" ciężkie serce "z tym wazeniem się".. 🤷♀️🙄
Głową do góry kochana 💓 -
No właśnie nie... Ważę 77 kg przy wzroście 175 cm.
Ale mam zamiar chodzić do innej lekarki, to było tylko celem potwierdzenia, że wszytko jest ok.. Raga . lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Martakam - nie przejmuj się nią ! Co ona gada przecież dobra masz wagę :o
A co do maleństwa to faktycznie może być za wcześnie.. ja byłam tydzień temu to ledwo co pęcherzyk znalazła.
Jak będziesz spokojniejsza to idź za tydzień na wizytę. Ja mam pakiet w conpensie i dzisiaj idę prywatnie do gin u której będę prowadzić ciąże i jak będzie wszystko dobrze i powie ze mam przyjść za 3 tyg to idę za 1,5 tyg z tego pakietu na samo usg, bo wiem ze teraz zaczyna się moj najgorszy czas i nie wytrzymam 3 tyg :oGagaga lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Hej.
Co do bolacych piersi mam to samo , mnie nic procz jajnikow nie boli . One mnie tak napieraja troche , cmia czasem chwilowo i znika . Pdoobmo normalne to ale nie wiem sama ... cycki nie bola , czasem muli w zoladku ale to wsio . Jesc tez nie ma. Ochoty wszystkiego juz . Od slodyczy mnie odrzucilo calkowicie powiem wam za to na papryke mam mega parcie wrecz moglabym jesc i jesc nagminnie .
Troche sie martwie tym cmieniem . Czuje takie cos tempego . Nie tyle co bol ale jakby mi sie rozciagalo a zaraze. Tak drazni nie wiem jak to opissc -
Dziewczyny ile dni po seksie robiłyście test ?
Witam wszystkie dziwczyny !
Jestem równiez po stracie , w 20 tygodniu w lutym.
Teraz bedzie tylko dobrze, jestem dobrej myśli
. Raga . lubi tę wiadomość
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
nick nieaktualnyWidzicie dziewczyny, teraz bedziemy czekac i sie doszukiwać.
Marta, rozumiem Cię, ja tez myslalam, ze bedzie cos wiecej widac, zwlaszcza,ze pewnie beta byla wczoraj ok. 6000.
Ale musimy sie uzbroic w cierpliwosc. Wierze,ze bedzie dobrze.
Marta, kiedy nastepna wizyta?. Raga . lubi tę wiadomość