LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzi_c wrote:Ja kupiłam w H&M MAma kurtkę jesienną za 68 zł... teraz jest po 129 zł
Zamówiłam S i jest idealna jeszcze dużo miejsca na brzuszek
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0394001004.html
-
JustiJusti wrote:Wiadomo, że czasami zdarzają się niespodzianki. Przy CC planowym lekarz zwykle proponuje zabieg na 2 tygodnie przed datą SN. Tą pierwszą ciążę miałaś naturalna czy po IVF?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustiJusti wrote:Gratuluję samozaparcia. Ja dużo rzeczy już przed ciążą nie robiłam. Mam dyskopatię i przeprost kręgosłupa na odcinku lędźwiowym i szyjnym. Bieganie średnio wchodzi w grę, tak jak podnoszenie jakiś ciężarów czy obciążanie kręgosłupa. Przez długi czas chodziłam na step bo bardzo to lubię, jednak często pod koniec ćwiczeń drętwiała mi już noga. Teraz trochę się rozleniwiłam. Musze trochę regularniej chodzić na basen i jogę.
-
Ja narzekałam do poprzedniego porodu, że mam male cycki.. Po porodzie ii po nawale.. Ii chociaż nee urosły do ogromnych rozmiarów.. To dla mnie była katorga..
Rozstępy mi się zrobiły na nich ale od dołu.. Wiec nee widać w bikini..
Wiec w tej ciąży mam nadzieję, że nee urosną za bardzo.. -
martakam wrote:Mi kg idą kuźwa w brzuch i cycki. Czuję się wielka... Już mam prawie 5 kg do przodu... No źle się czuję sama ze sobą, wiem, że później będę w stanie to zrzucić, no ale te parę miesięcy wielorybich muszę przeżyć..
-
Wróciłam właśnie z rowerka oh coś wspaniałego, już tak dawno nie jeździłam ale dzisiejszej pogody i ostatnich chwil gdzie czuje się bezpiecznie nie moglam przepuścić
Kupilam przy okazji kombinezonik zimowyCamilla13, Dariah, Linka90, Shas91, Dafka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny... Dzisiaj dzwonię, aby się umówić do swojej lekarki na październik, a tam co? Lekarka od października na zwolnieniu, bo w ciąży...
Tak więc mam 19 tydzień i poszukiwania nowego lekarza prowadzącego 😂zuzi_c lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
zuzi_c wrote:Ja kupiłam w H&M MAma kurtkę jesienną za 68 zł... teraz jest po 129 zł
Zamówiłam S i jest idealna jeszcze dużo miejsca na brzuszek
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0394001004.html
Mam bardzo podobną do tej, tyle że granatową idealnie sprawdziła się nawet w 9 miesiącu ciąży, bo jak poluzowałam sznurki do końca, to spokojnie brzuch się mieścił i normalnie się w niej zapinałam. A wcale małego brzuszka nie miałam
Idealny krój dla ciężarnejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 20:46
zuzi_c lubi tę wiadomość
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
martakam wrote:Dziewczyny... Dzisiaj dzwonię, aby się umówić do swojej lekarki na październik, a tam co? Lekarka od października na zwolnieniu, bo w ciąży...
Tak więc mam 19 tydzień i poszukiwania nowego lekarza prowadzącego 😂
A to niespodzianka,może podpytaj się lekarki kogo poleca? -
No coz . Dlatego tez z wielu wzgledow planujemy powrot do Pl , dzieci juz nie planuje wiec macierzynski i te sprawy nie beda mnie interesowac :p
Mnie 14 miesieczne kp nie pomoglo z chudnieciem , ani bieganie za dzieckiem ani nic . Dieta , treningi 5-6 razy w tyg po 1.5 h . 3 lata zrzucalam nadmiar ciala ... schudlam 40 kg po raz drugi w swoum zyciu bo pierwszy raz 0rzed xiaza sama dieta . I od nowa polska ludowa jak mi hormony zaczely nagle szalec to w tydzien 8 kg skoczylo.so.gory ktore za nic w swiecie zejsc nie chxialy . Pozniej znow 4 i tak z 12 na plusie zaczelam.ciaze . No ale mam duzo problemow z hormonami wiec to wszystko u mnienmwga dlugo trwa .
Co do piersi to chcial nie chcial w ciazy do.rozmiaru i mi urosly , to byla makabra przy kp mialam wiecznie rozmiar g ! a pozniej do DD i flaki z rozstepami . Wolam na moje cycoliny jamniki bo tak wisza wlasnie . Skora od gory rozciagnieta na dole woreczki ..hm no coz. Bylam swiadoma . Teraz juz mam z rozmiar ponad wieksze nooo . Takie choelrnie nabrzmiale i pelne sa .!JustiJusti lubi tę wiadomość
-
Ja brzucha jako tako ciazowego nie mam. Mam 10 kg na plusie i wszystko poszlo w nogi i dupe przez to juz na dole nosze rozmiar nie 12 a 16 takze tego ... a na gorze raptem ciasny mam swoj stary rozmiar woec po.prostu kupilam wieksze pare bluzek zeby luzniej mi w pracy bylo . Wygladam jak.tluscinka a nie ciezarowka hehe .
Z synem.na tym etapiw mialam to samo ale juz ok 20.kg jak nie.lepiej na plusie . Brzuch wyszedl mi.ciazowy taki dopiero w 34 tyg . Zazdroszcze tym kobitka co maja wieksze.piersi i brzuszek tylko a nigdzie wiecej nic innego . Swoetnie wygladaja .. Raga ., Bożenka, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry .
Witam sie z pracy . Dzis tylko do 13 i zaczynamy weekendzik po pracy jade na zakupy, bede dzis robic salatke sledziowa . Tak mi kolezanka z pracy smaka narobila a dawno nie jadlam , ze jade . Maz tez uwielbia to bedzie dzis na kolacje hahah.. jej sie za to smalcu zachcialo ;p hahaha
Ale wypoczne !!! Mmmm bo czuje , ze moje stopy tego potrzebuja .. Raga ., Bożenka, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
To miłego dnia i udanego weekendu
U mnie nie ma różnicy czy poniedziałek, czwartek czy niedziela...jedynie, że córka nie chodzi w weekendy do przedszkola, a tak dzień świstaka
Choć w weekendy brakuje mi męża, bo koncertuje, więc w większości go nie ma i wtedy zwykle jeżdżę z córką do rodziców, bo mieszkają 40 km od nas i nie widujemy się często.
Pogoda się troszkę pogorszyła i czuć, że jesień powolutku wchodzi -
Ja w sumie co któryś dzień się ważę rano, bo wyproznieniu no i od początku ciąży to mi dopiero 0.5 kg skoczyłodo góry. Przypuszczam, że to niedługo nadrobię, ale staram się być dobrej myśli.
Patrzę trochę na moja mamę i ona w obu ciazach to tylko brzuch jej urósł :p obym też tak miała
W ogóle to mi chyba zaczyna wszystko poważnie rosnąć bo i brzuch i piersi skóra mnie strasznie swędzi33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja jeszcze 6h pracy!
W niedzielę idziemy na targi popatrzeć wózki, a wieczorem na koncert do filharmonii. Jutro zamierzam trochę poogarniać papierkowe sprawy z firmą i trochę posprzątać. Ciekawe ile z tego wypali
W ogóle dostałam ten kosz Mojżesza jutro odbieram od mamy. Raga ., Bożenka lubią tę wiadomość