LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka wrote:To wam dziewczyny zazdroszczę, bo ja tak bardzo czekałam aż mi piersi urosną, a tu tylko z 70B na 75B 😂
Poczekaj dobę po porodzie co się dzieje z piersiami
Często znacznie się powiększają, wraz z pobudeniem laktacjizuzi_c, Qastera lubią tę wiadomość
-
Bożenka ja tak samo jak Ty max 75B Całe życie właściwie nie miałam za bardzo się czym pochwalić, więc mój mąż był przyzwyczajony. Jak ostatnio się przy nim rozbierałam on spojrzał i niczym nastolatek "o kurde ale masz cycki" hahaha To było takie urocze bo patrzył z takim niedowierzaniem
JustiJusti, Dariah, . Raga ., Martek&M, Shas91, Dafka, annkaa lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O to wlasnie chodzi kochana . Chce pracowac ile bede tylko mogla i tak nie moge isc wczesniej niz 29 tc na macierzynski a zarazem tak wczesnie to kompletna strata dla Mnie czasu spedzonego z dzieckiem . Co ? Pozniej dam 6 miesieczniaka do opiekunki ? O nie nie . Nigdy w zyciu !
A nie oszukujmy sie , liczy sie tez kasa a na zwolnieniu daja psi grosz i nie daja sobie go od tak a napewno nie jak w Pl na cala ciaze itp hehehe. Stac Nas na to bym nie pracowala ale Ja tak nie umiem i nie lubie . Pozatym jak to sie mowi od przybytku glowa nie boli wiec jezeli wszystko bedzie ok a Ja bede na silach to pewno chce pracowac do 36-38 tyg jak.tylko firma pozwoli i moje oraz malenstwa zdrowiezuzi_c lubi tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Roczne dziecko jest szkoda oddać do żłobka a co dopiero 3 miesięczne. Przecież ta Kruszynka tylko co pozna mame i tate i juz ja oddawać obcym ludziom? Od razu zapowiedziałam w pracy że idę na rok i bez dyskusji.
-
zuzi_c wrote:Bożenka ja tak samo jak Ty max 75B Całe życie właściwie nie miałam za bardzo się czym pochwalić, więc mój mąż był przyzwyczajony. Jak ostatnio się przy nim rozbierałam on spojrzał i niczym nastolatek "o kurde ale masz cycki" hahaha To było takie urocze bo patrzył z takim niedowierzaniem
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
JustiJusti wrote:Fajnie, że masz siły i chęci. Ja się cieszę, że w PL można dostać L4 na całą ciążę i jeszcze 100 % płatne. Nie wyobrażam sobie czegoś targać (w ciąży można do 5 kg), pracować w gorącu, stresie. Tym bardziej jak się ma typowe objawy czyli nudności,wrażliwość na zapachy, uderzenia gorąca, zawroty głowy, ciągłą senność, bóle głowi i pleców itp. Jednak co kraj to obyczaj. W UK do 12 tygodnia nie podtrzymuje się sztucznie ciąży lekami, tak więc sporo polek wraca do kraju na zabiegi IVF ze względu na cenę i podejście polskich lekarzy.
Tak jak miliony kobiet to robią, bo musza, bo tak lepiej, bo finanse, bo.., bo...
zuzi_c, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
MI tez piersi juz urosly, jeszcze nie doszlam do najwiekszego stanika z poprzedniej ciązy eheh ale to kwestia czasu mysle
Tak jak mowi Raga...po porodzie to dopiero Pamela Anderson bedzieBożenka, . Raga . lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Bożenka ja tak samo jak Ty max 75B Całe życie właściwie nie miałam za bardzo się czym pochwalić, więc mój mąż był przyzwyczajony. Jak ostatnio się przy nim rozbierałam on spojrzał i niczym nastolatek "o kurde ale masz cycki" hahaha To było takie urocze bo patrzył z takim niedowierzaniem
Miałam dokładnie taką sama sytaucję z mężem. Normalnie mam 75B, 80B - zalezy jaka firma... a mężuś ostatnio też że widać że ładne kształty mi dzidziuś dał
nigdy nie narzekał bo podobno woli zgrabną i jędrną pupcie :p ale pewnie i ładniejszymi widokami piersi nie pogardzi :p hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 10:19
zuzi_c, Bożenka lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Mi piersi urosły tak o pół rozmiaru :p są takie pełniejsze, ale niech nie rosną za duże, żeby potem nie obwisły
JustiJusti, ppieguskaa, Camilla13, Dafka, annkaa lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Bożenka wrote:Zuzi na szczęście jest 30 dni na zwrot, więc kaskę odzyskam 😀 tylko ja nie lubię za bardzo chodzić na zakupy, a tym bardziej teraz jak w brzuchu mam rozmiar L, a w piersiach dalej S.
Juz całkowicie muszę się przestawić na odzież ciążowa. -
JustiJusti wrote:To tylko się cieszyć .
No właśnie mi się od zawsze podobają kobiety z dużymi, krągłymi brzuszkami...a mi kg idą w biust, nogi i tyłek
...no ale taka natura i nic nie poradzę, a szkodaZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Nie mogłabyś nie mogłabyś, gdybyś musiała to bys mogła
Tak jak miliony kobiet to robią, bo musza, bo tak lepiej, bo finanse, bo.., bo...
Jednak jak już pisałyśmy jaki kraj taki obyczaj i nic nie zrobisz. Ja cieszę się, że w PL jest jak jest a na inne kraje mogę ponarzekać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 10:43
-
. Raga . wrote:No właśnie mi się od zawsze podobają kobiety z dużymi, krągłymi brzuszkami...a mi kg idą w biust, nogi i tyłek
...no ale taka natura i nic nie poradzę, a szkoda
piersi troche tez
bruszek juz mam duzy
ale te uda mnie denerwuja..
no ale coz...potem dzidzia zje te kg ze mnie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
. Raga . wrote:No właśnie mi się od zawsze podobają kobiety z dużymi, krągłymi brzuszkami...a mi kg idą w biust, nogi i tyłek
...no ale taka natura i nic nie poradzę, a szkoda. Raga ., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:NO mi wlasnie idzie w uda mam wrazenie...
piersi troche tez
bruszek juz mam duzy
ale te uda mnie denerwuja..
no ale coz...potem dzidzia zje te kg ze mnie -
Mi kg idą kuźwa w brzuch i cycki. Czuję się wielka... Już mam prawie 5 kg do przodu... No źle się czuję sama ze sobą, wiem, że później będę w stanie to zrzucić, no ale te parę miesięcy wielorybich muszę przeżyć..
JustiJusti lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
...no ale taka natura i nic nie poradzę, a szkoda
mi poszlo wszystko na razie w brzuszek. 21 tc a juz calkiem spory. Az strach pomyslec co bedzie za kolejne 19tygodni
w innych miejscach nie przytyam. Piersi sie wypenily ale nie powiekszyly.
Czesc ciuchów, sukienki i bluzki nosze dalej te z przed ciazyJustiJusti lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Po poprzedniej ciazy bardzio szyko zeszlo i zeszlo nawet wiecje niz przytylam.
Dzidzia wsyztsko wypila
Wtedy mniej mi slzo w uda - tzn ok..musze tez przyznac ze uprawialam wiecje sportu, mialam przed ciaza teroszke mneij w udach wiec nawet jak poszlo to nie rzucalo sie w oczy
tylko bruszek malutki i cycki hehe
ale kazda ciaza inna
JustiJusti lubi tę wiadomość