LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla
Tak masz racje
My mieliśmy klin i będziemy mieć ten sam dla synka
Chociaż muszę przyznać ze większość osób które znam nie stosują go ani nie maja podniesionego łóżeczka.Camilla33 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Camilla
Tak masz racje
My mieliśmy klin i będziemy mieć ten sam dla synka
Chociaż muszę przyznać ze większość osób które znam nie stosują go ani nie maja podniesionego łóżeczka.
A jak mówiłam o tym swojej 85 letniej babci to aż się obruszyla, że taka głupio zrobiłam, bo nawet ona prawie 60 lat temu wiedziała, że tak trzeba i pod jedna strona łóżeczka były dwie kafle położone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 20:17
-
ppieguskaa wrote:Aa ja mam pytanko któraś będzie miała podany zastrzyk z immonoglobuliny?
Bo ja dziś miałam wizytę na NFZ ii po 'wykloceniu'sie wypisał mi skierowanie na szpital.. Żeby się zgłosić przed 30tc ii oni mnie na jeden dzień przyjemna ii mi podadzą.. Hmm
U Was też tak?
Bo szczerze powiedziawszy nee uśmiecha mi się spędzić dnia w szpitalu.. Znając moje szczęście znajdą jeszcze powód żeby trzymać mnie dłużej..
Zobaczę jeszcze co mi powie mój prywatny lekarz..
Bo w poprzedniej ciąży.. Dostałam receptę ii musiałam zapłacić ii mi pielęgniarka środowiskowa podobała.. (tylko no wytyczne się zmieniły ii teraz jest refundowany..)
Pieguska - ja będę mieć ten zastrzyk. Tylko ja chodzę do prywatnego gina, więc będę musiała wykupić szczepionkę, bo w przepisach jest, że tylko gin z NFZ może wypisać darmową. Niby można pisać pismo o zwrot kosztów - ale nie mam nerwów to służby zdrowia, więc olewam to.
A co do pobytu w szpitalu - to pierwsze słyszę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 20:23
-
Wpisujcie dane, jutro zasiąde do laptopa, zrobię listę i umieszczę 😊 I oczywiście jak zaczniemy się rozpakowywac to będę uzupełniać, ale tu niech każda z nas poczeka do 38 tygodnia 😊
. Raga ., Dafka, ZakręconaOna, JustiJusti, emdar, annkaa, zulka lubią tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Pieguska - ja będę mieć ten zastrzyk. Tylko ja chodzę do prywatnego gina, więc będę musiała wykupić szczepionkę, bo w przepisach jest, że tylko gin z NFZ może wypisać darmową. Niby można pisać pismo o zwrot kosztów - ale nie mam nerwów to służby zdrowia, więc olewam to.
A co do pobytu w szpitalu - to pierwsze słyszę....
No ja jak czytam fora.. To dziewczyny dostają w przychodniach gdzie chodzą na NFZ.
Ale odpisała mi dziewczyna ze styczniowek, że ona dostała skierowanie od prywatnego ii poszła na izbę przyjęć.. Ii to ogarnęli tam..
Była od 9-12.. Badania ciśnienie, ktg, temp, ii pobrali krew..
Wiec może się dopytaj jednak bo ona to skierowanie miała od prywatnego... Raga . lubi tę wiadomość
-
ppieguskaa wrote:No ja jak czytam fora.. To dziewczyny dostają w przychodniach gdzie chodzą na NFZ.
Ale odpisała mi dziewczyna ze styczniowek, że ona dostała skierowanie od prywatnego ii poszła na izbę przyjęć.. Ii to ogarnęli tam..
Była od 9-12.. Badania ciśnienie, ktg, temp, ii pobrali krew..
Wiec może się dopytaj jednak bo ona to skierowanie miała od prywatnego..
Wiesz co zapytać zawsze mogę i to zrobię....a prawda jest taka, że pewnie zależy to od człowieka i jego życzliwości i może ten jej gin pracował w danym szpitalu więc, może mógł taki manewr zrobić...nie wiem - tak gdybam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 20:42
-
. Raga . wrote:Wiesz co zapytać zawsze mogę i to zrobię....a prawda jest taka, że pewnie zależy to od człowieka i jego życzliwości i może ten jej gin pracował w danym szpitalu więc, może mógł taki manewr zrobić...nie wiem - tak gdybam
Aa nee wiem.. No zobaczysz.. Może wystarczy tylko skierowanie.. -
No to tak jak myslalam , ze to chodzi o ten zastrzyk . To.wiadomo kto nie ma pptrzeby nie robi ale jak ma to bardzo wazna sprawa !
Moja znajoma byla w szpitalu ale pare h tylko na ten zastrzyk , nie na noc czy dluzej . Inna znajoma wlansie byla w przychodni tylko ale tez ze 2 h spedzila tam .
Camilia wlasnie . Poduszka klin , to dla mnie mus konieczny !!! Syn na tym lezal i drugi tez bedzie . Przy niej sie i tak syn zachlysnal na maksa a co dopiero bez niej . Az myslec nie chce ;oJustiJusti, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
ppieguskaa wrote:Aa ja mam pytanko któraś będzie miała podany zastrzyk z immonoglobuliny?
Bo ja dziś miałam wizytę na NFZ ii po 'wykloceniu'sie wypisał mi skierowanie na szpital.. Żeby się zgłosić przed 30tc ii oni mnie na jeden dzień przyjemna ii mi podadzą.. Hmm
U Was też tak? ) -
. Raga . wrote:Pieguska - ja będę mieć ten zastrzyk. Tylko ja chodzę do prywatnego gina, więc będę musiała wykupić szczepionkę, bo w przepisach jest, że tylko gin z NFZ może wypisać darmową. Niby można pisać pismo o zwrot kosztów - ale nie mam nerwów to służby zdrowia, więc olewam to...