Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LUTOWE serduszka 2020
Odpowiedz

LUTOWE serduszka 2020

Oceń ten wątek:
  • Camilla33 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2019, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic wymyslnego, lionelo bastiaan, z bazą tylko są, za dobrą cenę. I co najważniejsze synek zadowolony 😊

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    No powiem Wam ze od kilku dni ja tez czuje się ciężej...
    Wczoraj generlanie padłam totalnie
    Dziś poszłam z córka na spacer (3km?) i plech mnie mega bolały na koniec
    Odkurza dom i jestem zmęczona
    Itd itd
    Ehhhh

Aaa! Przegapiłam moja 100 dniówkę ! Dziś 98 hehhe ;;)
    Ja swoka tez przegapilam jakis czas temu :D
    Mnie zostalo 85 dni juz :o dzisiaj wlasnie zobaczylam.. jak to zapiernicza !:o to juz nawet nie 3 miesiace zostaly

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2019, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😁 Dziewczyny polecacie jakąś konkretną bieliznę dla ciężarnych? Chodzi mi o dolną część. Mimo, że kupuję większe rozmiary to zwykłe majtki powodują u mnie dyskomfort i tak średnio się je nosi. Zależy mi na bawełnianej bieliźnie. Myślicie, że damskie bokserki w dużym rozmiarze się sprawdzą?

• gusiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś na 18.20 wizytujemy :) ciekawe ile waży królewna

. Raga ., mj26, Dariah, zulka, JustiJusti, Edith lubią tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien NIE dobry ;(
    Trzeci dzien jestem z goraczka 37.9-38.4 :/ najgorzej na wieczor jest ... jestem taka wykonczona , dodatkowo cala klatka piersiowa mnie boli od kaszlu :( a lekarz dopiero jutro bo mimo , ze jestem ciezarna nie wazne oni miejsca nie maja . :) cudownie .
    Pogoda do dupy , drugi dzien leje jak cholera az powodz wczoraj byla w miejscowosci obok . Ciekawe jak maz z siostra tam przejada bo dzis musza byc sprawe zalatwic ...
    Pierwszy raz sie spotkalam z powodzia w Anglii serio :o

Mysza jak w Pl to nie pomoge bo Ja w Uk mieszkam i tu kupilam ostatnio (2.5 tyg temu ) w hm galotki takie wysokie na brzuch nawet pelne, luzne sa bo wzielam o rozmiar wieksze niz teraz nosze zebym mogla do porodu je ponosic . W zestawie mialam 3 szt , wzielam dwa opakowania . Ale jezeli bokserki nie beda cie cisnac bo beda wieksse to jak najbardziej tylko , ze watpie ze one brzuch ci zalapia .

Gusia daj znac po ;*

Mysza lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza wrote:
    Dzień dobry 😁 Dziewczyny polecacie jakąś konkretną bieliznę dla ciężarnych? Chodzi mi o dolną część. Mimo, że kupuję większe rozmiary to zwykłe majtki powodują u mnie dyskomfort i tak średnio się je nosi. Zależy mi na bawełnianej bieliźnie. Myślicie, że damskie bokserki w dużym rozmiarze się sprawdzą?

Ja noszę zwykłe majtasy z Lidla rozmiar XL i praktycznie ich na sobie nie czuje :) kosztują bodajże 25 zł za 5 par, może spróbuj ?

. Raga ., Mysza, Dariah lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, współczuję choroby. Ja na początku października musiałam brać antybiotyk, bo męczyłam się z infekcją i kaszlem. Najgorszy właśnie był ten kaszel.
    Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, zaczynam polowanie na galotki😊

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza wrote:
    Zakręcona, współczuję choroby. Ja na początku października musiałam brać antybiotyk, bo męczyłam się z infekcją i kaszlem. Najgorszy właśnie był ten kaszel.
    Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, zaczynam polowanie na galotki😊
    Moj organizm to az wyjalowiony jest przez te antybiotyki na mocz ktore nie pomagaly :/ w zyciu tylu nie przyjelam co przez te kilka miesiecy ciazy i to na mocz ! A zebym Ja chora jeszcze byla hahah .
    Wlasciwie to nie wiem co mi.jest czy to ostre przeziebienie czy jakas choroba ale czuje sie jak.wrak . Bol miesni , kaszel az klatka rozrywa , katar brzydki , goraczka 3 dzien juz ... wypilam mleko z miodem i maslem plus pol lyzeczki miodu . Nienawidze mleka , nie moge zbytnio pic go ale przelamalam sie i dla zdrowia . Ciekawe czy cos pomoze , narazie sie zaczelam pocic od stop po sama glowe wiec a noz :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiaaa
    dawaj znac po wizycie :)
    a ktory u Was tydzien ?

Zakerecona
    o Matko :( ale Cie rozlozylo :(
    kuruj sie Kochana!!!

Mysza
    co do galotek to ja mam z Pepco M, calkiem ok :)
    ale teraz chyna kupie sobie L :D
    bedą luzniejsze :)

Mysza lubi tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah rozlozylo , ojjjj rozlozylo .
    No coz , trzeba przezyc :) jakos funkcjonowac .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zulka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza wrote:
    Ja póki co noszę figi i figi-spodenki bezszwowe z intimissimi. Nic nie uwiera i są wygodne . Rozmiar póki co noszę taki sam jak przed ciążą. One się dobrze dopasowują.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 12:27

Mysza lubi tę wiadomość

• zulka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj byłam na glukozie. Czekam na wynik. Na czczo było 70. Wypiłam glukozę cytrynową ale na końcu mnie już zasłodziło. Jakoś dałam radę. Siedziałam razem z inną ciężarówką w podobnym tc tylko ona miała bliźniaki w brzusiu. Pogadałyśmy o porodówkach, wyprawkach, remontach itp. i jakoś szybko te 2 godz zleciały. Po wszystkim zjadłam kanapkę i poszłam do maka na frytki.

gusiaa, Camilla33, JustiJusti, Dafka, Dariah, Darrika, ZakręconaOna, Edith, mj26, KasiaM, annkaa lubią tę wiadomość

• zulka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , która z Was jest z Wrocławia?

• Camilla33 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona trzymam kciuki za szybką poprawę 😊

Co do bielizny nie pomogę, w poprzedniej nosiłam tą co zawsze, teraz też, jakoś duoopka w prawie tym samym rozmiarze zostaje 😋 Najczęściej noszę figi hipsters,te bawełniane i koronką z hm są super i stringi.

fb4dee457a.png

6ad595d6f7.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    Gusiaaa
    dawaj znac po wizycie :)
    a ktory u Was tydzien ?

Zakerecona
    o Matko :( ale Cie rozlozylo :(
    kuruj sie Kochana!!!

Mysza
    co do galotek to ja mam z Pepco M, calkiem ok :)
    ale teraz chyna kupie sobie L :D
    bedą luzniejsze :)
    Przeszło już połowa 26 tc :):)

Ja gatki kupuje z koronki ale takie bez szwowe są najlepsze. A najgorsze że ja mam szerokie biodra więc rozm co chwilę większy;(

. Raga ., Mysza lubią tę wiadomość

tb73krhmu0f7yc26.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka już okey ,ale została dziś z mężem w domu w razie co..

Mnie jeszcze muli i tak żołądek coś boli ,ale narazie pije miętowe herbatki zjadłam chlebek z samym masłem i wzięłam nospe. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.. Właśnie znajoma mi pislala, że u nas w przedszkolu znowu panuje jelitowka .

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Dafka Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zulka wrote:
    Dziewczyny , która z Was jest z Wrocławia?
    Ja jestem.

16ud3e3kk2d2d97e.png
  • mj26 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza wrote:

Ja kupuje w PEPCO te białe bokserki 100% bawełna, szybko się prują ale za ta cenę spoko. Mam dużo wydzieliny, więc w ciągu dnia zmieniam, żeby broń Boże nie nosić wkładek, bo u mnie wtedy infekcja murowana.

Mysza, JustiJusti lubią tę wiadomość

28 lat, pierwsze dziecko ❤️
    Chłopiec 🧸 atdc2n0an2zfp7d7.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

ja po maratonie urodzinowym, a w zasadzie w trakcie bo jeszcze świętuję w pracy dzisiaj :)

Powiedzcie mi co zamawiacie z apteki do pierwszej wyprawki?

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2019, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle patrzę teraz, że suwaczek mi się znów nie zgadza...

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ