LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:No powiem Wam ze od kilku dni ja tez czuje się ciężej...
Wczoraj generlanie padłam totalnie
Dziś poszłam z córka na spacer (3km?) i plech mnie mega bolały na koniec
Odkurza dom i jestem zmęczona
Itd itd
Ehhhh
Aaa! Przegapiłam moja 100 dniówkę ! Dziś 98 hehhe ;
Mnie zostalo 85 dni juz :o dzisiaj wlasnie zobaczylam.. jak to zapiernicza !:o to juz nawet nie 3 miesiace zostaly -
nick nieaktualnyDzień dobry 😁 Dziewczyny polecacie jakąś konkretną bieliznę dla ciężarnych? Chodzi mi o dolną część. Mimo, że kupuję większe rozmiary to zwykłe majtki powodują u mnie dyskomfort i tak średnio się je nosi. Zależy mi na bawełnianej bieliźnie. Myślicie, że damskie bokserki w dużym rozmiarze się sprawdzą?
-
Dzien NIE dobry ;(
Trzeci dzien jestem z goraczka 37.9-38.4najgorzej na wieczor jest ... jestem taka wykonczona , dodatkowo cala klatka piersiowa mnie boli od kaszlu
a lekarz dopiero jutro bo mimo , ze jestem ciezarna nie wazne oni miejsca nie maja .
cudownie .
Pogoda do dupy , drugi dzien leje jak cholera az powodz wczoraj byla w miejscowosci obok . Ciekawe jak maz z siostra tam przejada bo dzis musza byc sprawe zalatwic ...
Pierwszy raz sie spotkalam z powodzia w Anglii serio :o
Mysza jak w Pl to nie pomoge bo Ja w Uk mieszkam i tu kupilam ostatnio (2.5 tyg temu ) w hm galotki takie wysokie na brzuch nawet pelne, luzne sa bo wzielam o rozmiar wieksze niz teraz nosze zebym mogla do porodu je ponosic . W zestawie mialam 3 szt , wzielam dwa opakowania . Ale jezeli bokserki nie beda cie cisnac bo beda wieksse to jak najbardziej tylko , ze watpie ze one brzuch ci zalapia .
Gusia daj znac po ;*Mysza lubi tę wiadomość
-
Mysza wrote:Dzień dobry 😁 Dziewczyny polecacie jakąś konkretną bieliznę dla ciężarnych? Chodzi mi o dolną część. Mimo, że kupuję większe rozmiary to zwykłe majtki powodują u mnie dyskomfort i tak średnio się je nosi. Zależy mi na bawełnianej bieliźnie. Myślicie, że damskie bokserki w dużym rozmiarze się sprawdzą?
Ja noszę zwykłe majtasy z Lidla rozmiar XL i praktycznie ich na sobie nie czujekosztują bodajże 25 zł za 5 par, może spróbuj ?
. Raga ., Mysza, Dariah lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualny
-
Mysza wrote:Zakręcona, współczuję choroby. Ja na początku października musiałam brać antybiotyk, bo męczyłam się z infekcją i kaszlem. Najgorszy właśnie był ten kaszel.
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, zaczynam polowanie na galotki😊w zyciu tylu nie przyjelam co przez te kilka miesiecy ciazy i to na mocz ! A zebym Ja chora jeszcze byla hahah .
Wlasciwie to nie wiem co mi.jest czy to ostre przeziebienie czy jakas choroba ale czuje sie jak.wrak . Bol miesni , kaszel az klatka rozrywa , katar brzydki , goraczka 3 dzien juz ... wypilam mleko z miodem i maslem plus pol lyzeczki miodu . Nienawidze mleka , nie moge zbytnio pic go ale przelamalam sie i dla zdrowia . Ciekawe czy cos pomoze , narazie sie zaczelam pocic od stop po sama glowe wiec a noz -
Gusiaaa
dawaj znac po wizycie
a ktory u Was tydzien ?
Zakerecona
o Matkoale Cie rozlozylo
kuruj sie Kochana!!!
Mysza
co do galotek to ja mam z Pepco M, calkiem ok
ale teraz chyna kupie sobie L
bedą luzniejszeMysza lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Mysza wrote:Dzień dobry 😁 Dziewczyny polecacie jakąś konkretną bieliznę dla ciężarnych? Chodzi mi o dolną część. Mimo, że kupuję większe rozmiary to zwykłe majtki powodują u mnie dyskomfort i tak średnio się je nosi. Zależy mi na bawełnianej bieliźnie. Myślicie, że damskie bokserki w dużym rozmiarze się sprawdzą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 12:27
Mysza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja dzisiaj byłam na glukozie. Czekam na wynik. Na czczo było 70. Wypiłam glukozę cytrynową ale na końcu mnie już zasłodziło. Jakoś dałam radę. Siedziałam razem z inną ciężarówką w podobnym tc tylko ona miała bliźniaki w brzusiu. Pogadałyśmy o porodówkach, wyprawkach, remontach itp. i jakoś szybko te 2 godz zleciały. Po wszystkim zjadłam kanapkę i poszłam do maka na frytki.
gusiaa, Camilla33, JustiJusti, Dafka, Dariah, Darrika, ZakręconaOna, Edith, mj26, KasiaM, annkaa lubią tę wiadomość
-
Zakręcona trzymam kciuki za szybką poprawę 😊
Co do bielizny nie pomogę, w poprzedniej nosiłam tą co zawsze, teraz też, jakoś duoopka w prawie tym samym rozmiarze zostaje 😋 Najczęściej noszę figi hipsters,te bawełniane i koronką z hm są super i stringi.
-
Dariah wrote:Gusiaaa
dawaj znac po wizycie
a ktory u Was tydzien ?
Zakerecona
o Matkoale Cie rozlozylo
kuruj sie Kochana!!!
Mysza
co do galotek to ja mam z Pepco M, calkiem ok
ale teraz chyna kupie sobie L
bedą luzniejsze
Ja gatki kupuje z koronki ale takie bez szwowe są najlepsze. A najgorsze że ja mam szerokie biodra więc rozm co chwilę większy;(. Raga ., Mysza lubią tę wiadomość
-
Córka już okey ,ale została dziś z mężem w domu w razie co..
Mnie jeszcze muli i tak żołądek coś boli ,ale narazie pije miętowe herbatki zjadłam chlebek z samym masłem i wzięłam nospe. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.. Właśnie znajoma mi pislala, że u nas w przedszkolu znowu panuje jelitowka . -
Ja kupuje w PEPCO te białe bokserki 100% bawełna, szybko się prują ale za ta cenę spoko. Mam dużo wydzieliny, więc w ciągu dnia zmieniam, żeby broń Boże nie nosić wkładek, bo u mnie wtedy infekcja murowana.
Mysza, JustiJusti lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸