LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaRydz wrote:Ale miło się Was czyta . Mam nadzieję że u Was na wątku pozostanę .
Tak , nie wytrzymałam z ciekawości. To trochę głupie bo jak test nie wychodzi to czuje się zawiedziona mimo iż wiem że to za wcześnie kobieca ciekawość !
Mój test z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a19da8e94414.jpg
Ja tam widzę cień drugiej kreski! Na pewno za 2 dni będzie już wyraźna krechaAgaRydz lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
AgaRydz wrote:Ale miło się Was czyta . Mam nadzieję że u Was na wątku pozostanę .
Tak , nie wytrzymałam z ciekawości. To trochę głupie bo jak test nie wychodzi to czuje się zawiedziona mimo iż wiem że to za wcześnie kobieca ciekawość !
Mój test z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a19da8e94414.jpgFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
Hej .
Ja tez w pracy ale za chwile chyba z niej wyjde i pojade na emergency na zatrzyk rozkurczowy . Mam przez bol kregoslupa az problem z chodzeniem . Na palce stanac moge , prosto stopa juz odpada .
Powuedzialam jednej supervisorce ze jestem w ciazy , odrazu mnie dala na lzejsza pozycje . Menagerka teraz czasu na rozmowe nie ma .
AgaRydz idz . Beta bedzie niska bo to wczesnie ale wykaze ciaze jak testy ja pokazuja bo tu zdecydowanie widsc jasniutenka kreseczke druga .AgaRydz, . Raga . lubią tę wiadomość
-
martakam wrote:Spokojnie ja jestem 2 tygodnie później, a nadal tylko piersi czuję. I nic, zero mdłości. Senność, ale nie każdego dnia.
Mi znowu wrażliwość piersi zanika....ale psi węch męczy....czuje zapach prania wywieszony przez sąsiadkę i tak mnie muli...blehhh...
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Mi znowu wrażliwość piersi zanika....ale psi węch męczy....czuje zapach prania wywieszony przez sąsiadkę i tak mnie muli...blehhh...
Mam to samo "psi wech" a przez to już lekkie mdłości.
AgaRydz idź na betę. Test jest pozytywny. Widać 2 kreseczki choć jedna jasniutka ale jest! ja dziś robię ostatnia betę i z niecierpliwością czekam na wizytę.. Raga . lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hej .
Ja tez w pracy ale za chwile chyba z niej wyjde i pojade na emergency na zatrzyk rozkurczowy . Mam przez bol kregoslupa az problem z chodzeniem . Na palce stanac moge , prosto stopa juz odpada .
Powuedzialam jednej supervisorce ze jestem w ciazy , odrazu mnie dala na lzejsza pozycje . Menagerka teraz czasu na rozmowe nie ma .
AgaRydz idz . Beta bedzie niska bo to wczesnie ale wykaze ciaze jak testy ja pokazuja bo tu zdecydowanie widsc jasniutenka kreseczke druga .
-
martakam wrote:Spokojnie ja jestem 2 tygodnie później, a nadal tylko piersi czuję. I nic, zero mdłości. Senność, ale nie każdego dnia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartakam wrote:Spokojnie ja jestem 2 tygodnie później, a nadal tylko piersi czuję. I nic, zero mdłości. Senność, ale nie każdego dnia.
Ja też zero objawów. Cycki bolą tylko trochę, trochę bardziej mi się chce spać. No. Może śluz.. Mam go mnóstwo. A jak u Was w tym temacie?
U mnie taki.. Wodnisty, rozciagliwy, przezroczysty -
Gagaga wrote:Ja też zero objawów. Cycki bolą tylko trochę, trochę bardziej mi się chce spać. No. Może śluz.. Mam go mnóstwo. A jak u Was w tym temacie?
U mnie taki.. Wodnisty, rozciagliwy, przezroczysty
U mnie wodnisty z białymi grudkami. Podobny miałam z córą w ciążyGagaga lubi tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Ja też zero objawów. Cycki bolą tylko trochę, trochę bardziej mi się chce spać. No. Może śluz.. Mam go mnóstwo. A jak u Was w tym temacie?
U mnie taki.. Wodnisty, rozciagliwy, przezroczysty
U mnie rozjie: od wodnistego, mleczny, czasem żółty. W poprzedniej ciąży też miałam podobny -
gusiaa wrote:Ja jadę do pracy, córka odstawiona do przedszkola..
Dalej zaprzatam sobie głowę tym że nic nie czuje, żadnych objawów 😮😌😌 aby tylko senność późnym popołudniem mnie muli..
Na spokojnie kochana! Pamiętaj że każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Jeden szybciej zareaguje na wzrost hormonów i pojawi się ból i mdłości, a drugi dużo później lub wcale.
Ja jestem w połowie 8tyd i mdłości zero, ból piersi określiłabym raczej jako dyskomfort czy mrowienie. Jedynie zmęczenie po południem i węch jak pies myśliwski :p ciasteczka się nie ukryja ;p
Moja mama nie wiedziała o ciąży do 4 czy nawet 5 miesiąca bo nie miała kompletnie żadnych objawów nawet plamienia/krawawienia w terminach miesiączki jak w zegarku. Dopóki maluch rośnie prawidłowo nie ma się czym przejmować.
Ale fakt faktem taka nasza natura kobiet. Jak nie mamy objawów to chciałabyśmy je mieć bo to znak ciąży i że dobrze się rozwija, a jak są to już chcemy żeby sobie poszły hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 10:54
. Raga ., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
gusiaa wrote:Wiem że to chore ale po jednej stracie to chyba nie uniknione. Stracona ciąża też była bez objawów, a ciąża z córką nie była na początku najlepsza ;/
Gusia ja też miałam objawy, a ciąża już obumarła ....pamiętam jak dziś, kiedy w gabinecie pytałam z żalem mojego ginekologa " Jak to mozliwe?! Przecież piersi mam wrażliwe, czuje objawy ciążowe?"
Na co on powiedział, że przy tak wysokich tygodniach jak 9-10 tc objawy nie znikną z dnia na dzień, po hormony są w wysokim stężeniu.
Dopiero tydzień po łyżeczkowaniu, piersi opadły i wszystko było jak "kiedyś". -
Mój test z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a19da8e94414.jpg
Ja coś tam widzę! który dzień po owu?
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Ja dzisiaj dziewczyny z rana oddałam krew i mocz na badania I trymestru... o 15 odbiór wyników ... Stresik jest, nie powiem❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024