LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
martakam wrote:Dziewczyny, kiedy idziecie na pierwsze USG z partnerem?
Ja mam kolejną wizytę w 9 tygodniu i mój mąż chce już ze mną iść. Nie mam nic przeciwko tylko muszę mu uświadomić, że nie zobaczy jeszcze ładnej dzidzi no i że będzie to USG przezpochwowe.Edith lubi tę wiadomość
-
Hmmm ja na pierwszą wizytę pójdę dopiero na koniec czerwca i myślę, że jak będzie ok, będzie serduszko, to wtedy na następną wizytę wezmę męża W ogóle śmiać mi się z niego chce, bo chłop jeszcze nie wierzy. Tak to mówił, najpierw test z krwi, wczoraj wyniki i mówię, stary no sorry ale ciąża na 100 pro Wiadomo, że może być różnie, ale powoli możemy się cieszyć33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:Hmmm ja na pierwszą wizytę pójdę dopiero na koniec czerwca i myślę, że jak będzie ok, będzie serduszko, to wtedy na następną wizytę wezmę męża W ogóle śmiać mi się z niego chce, bo chłop jeszcze nie wierzy. Tak to mówił, najpierw test z krwi, wczoraj wyniki i mówię, stary no sorry ale ciąża na 100 pro Wiadomo, że może być różnie, ale powoli możemy się cieszyć
Moj maz tez mi.kilka dni chodzil i pytal " napewno jestes w ciazy ?" Hahaha taki podjarany hahaDarrika lubi tę wiadomość
-
AgaRydz wrote:Hej hej dziewczyny , no co mam rzecz czuje że jestem w ciąży . Widzę po ciele zmiany chodź jestem bardzo ostrożna w ocenie . Powiedzcie mi na swój kobiecy instynkt kiedy wg Was powinnam robić test ? Ostatnia miesiączka 21.05, seks 31-03.06 non stop. Ból brzucha typu ciągnięcie na wysokości jajnika , spulchnienie narządów rodnych nazwijmy to tak, powiększony biust i zmęczenie .
Co sądzicie ?
Spokojnie nie mam ciśnienia , chodź jak kobiecie chodzi mi po głowie wiele myśli . Suplementuje kwas foliowy od trzech miesiecy.AgaRydz lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już jestem po wizycie. Jest serduszko, wszystko dobrze, wiek ciąży dokładnie taki jak wg miesiączki czyli 6 tydzień, karta ciąży założona, następna wizyta za 3 tygodnie. Tak się cieszę!
ZakręconaOna, AgaRydz, Darrika, Mimi92, Ania:), gusiaa, RudyLis, ppieguskaa, Gagaga, Fruzia85, Wachciowa lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Jestem po wizycie. Trzymajcie się
PCO, rok starań, owulacji brak, 3 cykle na Clo - bez reakcji. Cykl majowy bez Clo przez wyjazd bez męża w czasie owulacji i co? Owulacja spontaniczna, spóźniona i teraz mamy 2 zarodki w jednym pęcherzyku. To się nazywa dar losu 🤗 6t2d, kolejna wizyta w 12 tygodniu 🤩Aguuu, AgaRydz, Darrika, Mimi92, kaniczynka, Ania:), gusiaa, sisi, ppieguskaa, Martek&M, Gagaga, Fruzia85, . Raga ., Bożenka, Wachciowa, Kate86, annkaa lubią tę wiadomość
-
RudyLis wrote:Jestem po wizycie. Trzymajcie się
PCO, rok starań, owulacji brak, 3 cykle na Clo - bez reakcji. Cykl majowy bez Clo przez wyjazd bez męża w czasie owulacji i co? Owulacja spontaniczna, spóźniona i teraz mamy 2 zarodki w jednym pęcherzyku. To się nazywa dar losu 🤗 6t2d, kolejna wizyta w 12 tygodniu 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 17:35
RudyLis lubi tę wiadomość
-
PCO, rok starań, owulacji brak, 3 cykle na Clo - bez reakcji. Cykl majowy bez Clo przez wyjazd bez męża w czasie owulacji i co? Owulacja spontaniczna, spóźniona i teraz mamy 2 zarodki w jednym pęcherzyku. To się nazywa dar losu 🤗 6t2d, kolejna wizyta w 12 tygodniu 🤩 -
PCO, rok starań, owulacji brak, 3 cykle na Clo - bez reakcji. Cykl majowy bez Clo przez wyjazd bez męża w czasie owulacji i co? Owulacja spontaniczna, spóźniona i teraz mamy 2 zarodki w jednym pęcherzyku. To się nazywa dar losu 🤗 6t2d, kolejna wizyta w 12 tygodniu 🤩
W ogóle gratulacje dla wszystkich dziewczyn i udanych wizyt .ZakręconaOna lubi tę wiadomość
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
Ja tez juz po wizycie.
Wszystko ok, jest serduszko
Wiek ciazy zgadza się. 6t0d
OH a z mężem pójdę na badania prenatalne dopiero.
Kolejna wizyta za 4tygodnie.Mimi92, AgaRydz, Ania:), ZakręconaOna, Darrika, gusiaa, kaniczynka, ppieguskaa, Gagaga, Fruzia85, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Qastera wrote:Ja tez juz po wizycie.
Wszystko ok, jest serduszko
Wiek ciazy zgadza się. 6t0d
OH a z mężem pójdę na badania prenatalne dopiero.
Kolejna wizyta za 4tygodnie.
To mamy ten sam wiek ciąży:) ja idę za 3 tyg ale jestem taka szczęśliwa że serduszko było ahh ❤️AgaRydz, ZakręconaOna, ppieguskaa lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
PCO, rok starań, owulacji brak, 3 cykle na Clo - bez reakcji. Cykl majowy bez Clo przez wyjazd bez męża w czasie owulacji i co? Owulacja spontaniczna, spóźniona i teraz mamy 2 zarodki w jednym pęcherzyku. To się nazywa dar losu 🤗 6t2d, kolejna wizyta w 12 tygodniu 🤩
Coś pięknego
❤️❤️❤️ Gratulacje masz zdjęcie??
RudyLis lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:To.wychodzi na koniec stycznia Ci tp.czy sam poczatek lutego ?
Zdjęcie mam, piękne dwa zarodki jednojajowe, zaraz spróbuje dodać do galeriiZakręconaOna, Kate86 lubią tę wiadomość
-
RudyLis wrote:Termin mam 3 lutego więc zostaje w grupie ale moja mama przenosiła ciążę bliźniacza o 2 tygodnie (!) Więc i u mnie może być podobnie. A te rzeczy często się z linii genetycznej powtarzają.
Zdjęcie mam, piękne dwa zarodki jednojajowe, zaraz spróbuje dodać do galerii
Bo tak ze sie urodzily w 38 badz 39 tc to i tak mega wyczyn juz to alyszalam ale zeby w 42 hahahah kosmos .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 20:03
-
I jak to było? tzn chodzi mi o to, że na pierwszej wizycie jak widać tylko mały pęcherzyk to już wtedy wiadomo, że to będą bliźniaki czy dopiero później jak zarodki już widać? z ciekawości pytam,bo w mojej i męża rodziny chyba nigdy nie było bliźniaków