LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie beta 1013.ufff.... na chwile odetchnelam bo przyrost dobry. No i teraz juz jestem pewna ze te testy to służą tylko do potwierdzenua jest albo nie ma a moc kreski zalezy w największej mierze od moczu z jakiego byla badana, głupia ja niepotrzebnie sie tym rylam
Darrika, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj od rana masakra, od 5 nie śpię i jest mi tak nie dobrze:(
Śniadania nawet nie zjadłam, dopiero banany w pracy sobie zaraz zjem, bo trochę przeszło mi.
Mogłyby też te mdłości usystematyzować się, bo nie jest tak że zawsze rano są, ale o różnych godzinach i różną długość trwają
Dzisiaj o 17:45 wizyta, więc za mnie też trzymajcie kciuki proszę.AgaRydz, Aguuu, Fruzia85, . Raga ., Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Hej hej dziewczyny , no co mam rzecz czuje że jestem w ciąży . Widzę po ciele zmiany chodź jestem bardzo ostrożna w ocenie . Powiedzcie mi na swój kobiecy instynkt kiedy wg Was powinnam robić test ? Ostatnia miesiączka 21.05, seks 31-03.06 non stop. Ból brzucha typu ciągnięcie na wysokości jajnika , spulchnienie narządów rodnych nazwijmy to tak, powiększony biust i zmęczenie .
Co sądzicie ?
Spokojnie nie mam ciśnienia , chodź jak kobiecie chodzi mi po głowie wiele myśli . Suplementuje kwas foliowy od trzech miesiecy.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
RudyLis wrote:Hej Aguuu, ja dziś też nie mogłam spać, spałam tylko coś między 3 a 4 trochę z podekscytowania a trochę z niepokoju. U mnie wizyta o 14:30, a u Ciebie?
16.20 dopiero więc jeszcze tyle czasu.AgaRydz lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
AgaRydz wrote:Hej hej dziewczyny , no co mam rzecz czuje że jestem w ciąży . Widzę po ciele zmiany chodź jestem bardzo ostrożna w ocenie . Powiedzcie mi na swój kobiecy instynkt kiedy wg Was powinnam robić test ? Ostatnia miesiączka 21.05, seks 31-03.06 non stop. Ból brzucha typu ciągnięcie na wysokości jajnika , spulchnienie narządów rodnych nazwijmy to tak, powiększony biust i zmęczenie .
Co sądzicie ?
Spokojnie nie mam ciśnienia , chodź jak kobiecie chodzi mi po głowie wiele myśli . Suplementuje kwas foliowy od trzech miesiecy.AgaRydz lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i stresujące rozmowy Dacie radę, będzie dobrze :*
Średnia na chorobowe jest liczona z 12 miesięcy. Ja już prawie dwa jestem na zwolnieniu, więc jak mi się z ciąża zsumuje to pewnie będę musiała wcześniej wystąpić o zasilek rehabilitacyjny, albo wykorzystać urlop do czasu porodu.
AgaRydz - ja pierwszy test zróbilam 10dpo, ale że względu na wykres temperatur wiedziałam nawet kiedy doszło do zagniezdzenia, dlatego pozwoliłam sobie na bardzo wczesne testy. Najlepiej robić w dniu spodziewanej @ lub dzień poAgaRydz lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
AgaRydz wrote:Hej hej dziewczyny , no co mam rzecz czuje że jestem w ciąży . Widzę po ciele zmiany chodź jestem bardzo ostrożna w ocenie . Powiedzcie mi na swój kobiecy instynkt kiedy wg Was powinnam robić test ? Ostatnia miesiączka 21.05, seks 31-03.06 non stop. Ból brzucha typu ciągnięcie na wysokości jajnika , spulchnienie narządów rodnych nazwijmy to tak, powiększony biust i zmęczenie .
Co sądzicie ?
Spokojnie nie mam ciśnienia , chodź jak kobiecie chodzi mi po głowie wiele myśli . Suplementuje kwas foliowy od trzech miesiecy.
Ja cykle miałam mniej więcej 27 dniowe, a test pozytywny dopiero w 30 dc. Testowałam prawie codziennie, bo czułam, że jest inaczej 😉
-
Bożenka wrote:Ja cykle miałam mniej więcej 27 dniowe, a test pozytywny dopiero w 30 dc. Testowałam prawie codziennie, bo czułam, że jest inaczej 😉
Dziękuję laski za odpowiedzi i wsparcie :-*SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty o rozmowy dzisiaj.
Wiem jakie to jest stresujące żyjemy niby w kraju bardzo rodzinnym Ale jak tu człowiek chce uczciwie o opakowaniach i zwolnieniach ( miałam in vitro) powiedzieć to zaczynają się problemy po prostu. W styczniu miałam nieudany transfer i jak po nim wróciłam do pracy to wszyscy się mnie o to pytali ciężki czas. A teraz jak się udało była teraz w ten piatek jeden dzień w pracy tylko. Mam rozpisany tak liczbę leków od 5 do 23 ze nie dałabym rady co do minuty np do godz 14 móc je sobie aplikować. No i wizyty w klinice na krew średnio dwa razy w tygodniu a i zastrzyki co wczoraj dostałam prolutex to mam niezłe jazdy odplywam i bym tylko spała.
Powodzenia dla wszystkich na dziś 🙋💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 09:37
Darrika, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
AgaRydz wrote:I jaki w rezultacie wyszedł ?
Dziękuję laski za odpowiedzi i wsparcie :-*
W 30 dc na teście bobo wyszła bardzo bardzo jasna kreska z drugiego moczu, ( na innych testach dwa dni wcześniej nic nie wychodziło) . Dzień później zrobiłam betę i wyszła 40 (31.05). Beta dwa dni później 144 (2.06). I beta wczorajsza 3666 (10.06). W czwartek wizyta u ginekologa.AgaRydz lubi tę wiadomość
-
AgaRydz wrote:Czyli mowicie czekać dziś jest moj 21 dzien cyklu.
AgaRydz lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Jak na zlosc menagerki dzis nie bylo . Hahahaha . jutro podejscie nr 2 .
Dziewuszki ! Powodzenia na wizytach . Ja zaczynam myslec nad usg prywatnym jakos na koniec czerwca bo nie wytrzymam do konca lipca jak mi taki termin dadza . ;/ a dowiem sie dopiero dopieto 26 czerwca co i jak oraz kiedy . Jak dadza na koniec lipca to odrazu umawiam sie na prywatna wizyte do pl ginekologa . Jak na poczatek lipca to czekam . -
ppieguskaa wrote:W czwartek mam wizytę ii naszly mnie czarne myśli.. Bo przez tydzień byłam przeziębiona.. Ii czy aby na pewno to nee zaszkodziło.. Ii czy się pojawiło serce (bo ostatnio był pęcherzyk)
Dzieciatko do pewnego tygodnia ciazy joe chwyta od Nas niczego . Jest chronione tak jakby . -
Dziewczyny, kiedy idziecie na pierwsze USG z partnerem?
Ja mam kolejną wizytę w 9 tygodniu i mój mąż chce już ze mną iść. Nie mam nic przeciwko tylko muszę mu uświadomić, że nie zobaczy jeszcze ładnej dzidzi no i że będzie to USG przezpochwowe.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️