LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
anita92222 wrote:I jak to było? tzn chodzi mi o to, że na pierwszej wizycie jak widać tylko mały pęcherzyk to już wtedy wiadomo, że to będą bliźniaki czy dopiero później jak zarodki już widać? z ciekawości pytam,bo w mojej i męża rodziny chyba nigdy nie było bliźniaków
A czasem sa dwa odrazu zarodki a jeden sie wchlonie . Wszystko zalezy juz teraz od natury jak to sie mowi . My na to wplywu nie mamy . -
anita92222 wrote:I jak to było? tzn chodzi mi o to, że na pierwszej wizycie jak widać tylko mały pęcherzyk to już wtedy wiadomo, że to będą bliźniaki czy dopiero później jak zarodki już widać? z ciekawości pytam,bo w mojej i męża rodziny chyba nigdy nie było bliźniaków
-
nick nieaktualny
-
RudyLis no jednojajowe to podobno od poczatku bardziej zagrozone bo niestety maja jeden worek itp . Wszystko dziela ...plec taka sama , wyglad identyko.
Z tym ze to tylkk ksiazkowe wersje jak jest naprawde chust wie ale u Was napewno bedzie dobrze . A to czekaj jak byly razem w jedym pecherzyku to nie oznacza odgornie ze jednojajowe ? Kurcze nie znam sie wiec pytam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 21:22
-
ZakręconaOna wrote:RudyLis no jednojajowe to podobno od poczatku bardziej zagrozone bo niestety maja jeden worek itp . Wszystko dziela ...plec taka sama , wyglad identyko.
Z tym ze to tylkk ksiazkowe wersje jak jest naprawde chust wie ale u Was napewno bedzie dobrze . A to czekaj jak byly razem w jedym pecherzyku to nie oznacza odgornie ze jednojajowe ? Kurcze nie znam sie wiec pytam .
Ogolnie jednojajowe mogą mieć wspólne lub osobne łożyska i worki. Są 3 kombinacje, w zależności od tego kiedy komórka się na pół podzieliła. Ehh trudny temat..
-
Jutro rano jadę do przychodni oddać krew do badania to spytam co dokładnie lekarz opisał po usg i umowie się na jakieś dodatkowe za 2 tyg żeby nie zwariować z niepewności...
. Raga . lubi tę wiadomość
-
RudyLis wrote:Jestem po wizycie. Trzymajcie się
PCO, rok starań, owulacji brak, 3 cykle na Clo - bez reakcji. Cykl majowy bez Clo przez wyjazd bez męża w czasie owulacji i co? Owulacja spontaniczna, spóźniona i teraz mamy 2 zarodki w jednym pęcherzyku. To się nazywa dar losu 🤗 6t2d, kolejna wizyta w 12 tygodniu 🤩
Woow kochana super!! Gratulacje! 😍😍
-
RudyLis wrote:Jestem po wizycie. Trzymajcie się
PCO, rok starań, owulacji brak, 3 cykle na Clo - bez reakcji. Cykl majowy bez Clo przez wyjazd bez męża w czasie owulacji i co? Owulacja spontaniczna, spóźniona i teraz mamy 2 zarodki w jednym pęcherzyku. To się nazywa dar losu 🤗 6t2d, kolejna wizyta w 12 tygodniu 🤩
O wow !!! Cudna wiadomość - gratuluję!!! -
gusiaa wrote:Ja jadę do pracy, córka odstawiona do przedszkola..
Dalej zaprzatam sobie głowę tym że nic nie czuje, żadnych objawów 😮😌😌 aby tylko senność późnym popołudniem mnie muli... Raga . lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Ja też czuje się na razie ok, czasem coś poboli w brzuchu no i jakoś mam mniejszy apetyt na to ci zwykle zjadłabym codziennie - słodkie i czipsy :p
Trzymajcie kciuki, dzisiaj jadę na drugą betęgusiaa, Fruzia85 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ale miło się Was czyta . Mam nadzieję że u Was na wątku pozostanę .
Tak , nie wytrzymałam z ciekawości. To trochę głupie bo jak test nie wychodzi to czuje się zawiedziona mimo iż wiem że to za wcześnie kobieca ciekawość !
Mój test z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a19da8e94414.jpggusiaa, Martek&M, Wachciowa lubią tę wiadomość
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )