LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Zakrecona
oh super w wodzie!
w spzitalu gdzie rodizlam corke byla wanna i spedizalm tam duzo czasu
ale sam porod nie odbyl sie juz w wodzie
ale ta wanna to suuuuper jest!!
akcja idzie szybko mega
do tego polozna nalala plynu co przunioslam, zrobila ddddduuuuuzo piany, zapalila swieckzi, zgasial swiatlo iw laczyla muzyke!
czad!!
pomijajac ze i tak bolalo ehhehe
ale bylo to suepr !
no ale tak jak mowie, rodzic nie mozna bylo w wanniemoze nie peknie mi tylek az tak w wodzie i na kolanach rodzac ale wiadomo no okazac sie wszystko moze .
-
Camilla
ja sie z TOba calkowiecie zgadzam
nie dosc ze TY sie zajedziesz - a w pewnym momencie trzeba byc troche egoistke,. TY tez musisz jakos zyc jeszcze
to wedlug mnei tak bedzie lepiej dla obojga
- Maluszek tez musi miec spokojne warunki, wiadomo nie odtworzysz mu takich warunkow jaki mial Starszak, ale te kilka godizn spokoju gdy Starszak w zlobku to tez wazne
- Starszak nie bedzie czul sie tak odepchniety, bo nie ukrywajmy, nie ebdziesz miec dla niego czasu...
juz oczywiscie nie mowie o rozowju, zajeichac, itd w zlobku
na pewno spokojnie sie zaadaptuje, skoro lubi dzieci!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Bożenka wrote:Nie wiem, pierwsze słyszę. Ale tak czy inaczej muszę kupić około 2/3szt. żeby mieć po porodzie.
ja tez mialam 4 szt kupione dodatkowo zeby miec po porodzie , na polog i do kp w nocy . Mialam fajne takie z guzikami na piersia rozpinane . Nie jeden raz w nich spalam uuz jak nie karmilam bo mega mile i czemu mam wyzrzucac . Troche wieksze woreczki.ale jednak
Bożenka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a nie wiecie czy do szpitala po porodzie muszą być koszule? Nie może być piżama do karmienia? Ja koszul nie noszę i dla mnie to niepotrzebny wydatek na kilka dni... A piżamy i tak muszę kupić
-
Aprill
Z tego co wiem koszule jak SN
- bo codziennie sprawdzają krocze
- każą wierzyć itd
Co dk cc nie wiem bo w sumie przy cc to chyba nawet lepiej byłoby piżama co by moc odsłonić bliznę
A na stronie wybranego szpitala ne jest napisane ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
aprill wrote:Dziewczyny a nie wiecie czy do szpitala po porodzie muszą być koszule? Nie może być piżama do karmienia? Ja koszul nie noszę i dla mnie to niepotrzebny wydatek na kilka dni... A piżamy i tak muszę kupić
-
aprill wrote:Dziewczyny a nie wiecie czy do szpitala po porodzie muszą być koszule? Nie może być piżama do karmienia? Ja koszul nie noszę i dla mnie to niepotrzebny wydatek na kilka dni... A piżamy i tak muszę kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 15:30
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po wizycie. Moja gwiazda waży 1250 g, dziś mamy 28+3 to chyba w sam raz 😊
Obrócona główką do dołu. Ładnie pokazała buziuchnę, nosek po tacie😉Dariah, Bożenka, zuzi_c, Dafka, mj26, ZakręconaOna, ppieguskaa, Camilla33, gusiaa, Darrika, annkaa, Fruzia85, zulka, Edith, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Mysza
Super !!
Rośnie gwiazda
Fajne ze się obróciła ! Mam nadzieje ze ten mój tez się obróci
Wlansie czekam na wizytę
Położna jjz zaliczona - 10 kg na plusie !!!
HeheMysza, Bożenka, ZakręconaOna, Camilla33, Fruzia85 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Camilla33 wrote:Ja nie kupiłam nic ciazowego. Po porodzie miałam na sobie spodenki od piżamy i elestyczna koszulkę na cienkich ramiączkach, sprawdziły się idealnie, rozciągają się mocno, łatwo odsłonić pierś. Zsuniecie gaci z tyłka żeby pokazac krocze rano i wieczorem to chwila. Wietrzyc "nic" tam nie będziesz bo nie ma na to warunków, w domu też bo nie będziesz mieć czasu, a u większości kobiet leje się tak, że bez podpaski nie spędzisz nawet chwili.
-
Ja dziś np tez slabiej czuję ruchy..
Hmm ogólnie w okolicach 30tc się liczy ruchy.. Ii w ciągu godziny ma być 10..
Zjedz coś ii się połoz.. Jeśli nee naliczysz tych 10.. To podejdź na IP zrobią ktg
Bo czasem jest tak, że na ktg piszą się ruchy Aa my ich nee czujemy.. -
My pk wizycie
Mały się obrócił główka w dół ! Yes !
Wagi nie znam
Szyjka 3,7 cmMysza, ZakręconaOna, Camilla33, RudyLis, Dafka, annkaa, Bożenka, Darrika, zuzi_c, Edith lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
ppieguskaa wrote:Ja dziś np tez slabiej czuję ruchy..
Hmm ogólnie w okolicach 30tc się liczy ruchy.. Ii w ciągu godziny ma być 10..
Zjedz coś ii się połoz.. Jeśli nee naliczysz tych 10.. To podejdź na IP zrobią ktg
Bo czasem jest tak, że na ktg piszą się ruchy Aa my ich nee czujemy.. -
ZakręconaOna wrote:Juz tak robilam , od wczoraj tak robie i cisza . Mowoe mialam kilka ruchow , takich musniec bardziej i tyle . Dzwonilam do szpitala , niestety mnie nie przyjma bo mam na 13 jutro.polozna i ona zbada najpierw czy serduszko.jest i wtedy ewentualnie mam przyjechac . Kocham KURWA ten kraj ... zaraz poskacze , zjem czekolade jakas chociaz nie moge zniesc slodyczy w ciazy bo mi sie wymiotowac az chce . Mam wrazenie ze mi.sie obrocil w strone plecow stad czuc te musniecia a nie kopy porzadne
Aha. Chore, że mają problem z badaniem 🤦
Jeszcze moge zrozumieć jakoś tam, że do 12tc niektóre kraje nee podtrzymują ciąży.. Ale my już wysoko jesteśmy.. -
No jestesmy wlasnie wysoko no ale nic nie zrobie . Zjadlam i czuje jakies tam pstrykanie mnie od srodka , w podbrzuszu jakies lekkie przelewanie oby maly zwyczajnie byl obrocony ... jutro na 13 mam to spotkanie z polozna . Nie bede panikowac ale jednak wsluchuje sie na maksa w te ruchy
-
Na szczescie zaczynam czuc po zjedzeniu smazonego lososia jakies takie spinanie brzucha , jakby maly probowal.sie gdzies mega delikatnie wypiac i raz poczulam smyrniecie lekkie . No straszy matke , oj straszy ... on bankowo sie musial jakos obrocic albo nie wiem ;o no nic .
P.S juz mi brzuch zafalowal.kilka razy , uffff . Wole natlok kopow niz cisze ...
Co tam porabiacie ???
Ja herbatke popijam , ogladam geslerowa i zaraz ruszam z robieniem makaronu ryzowego po chinsku z mieskiem na kolacje . Chlopaki moje w innej miejscowosci na zakupach wiec Ja leze i pachne w domuczaszka mnie cala boli od choroby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 17:49