LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
My zjedlismy obiadokolacje
I deserek również
Teraz siedzimy na kanapie
Myślałam żeby trochę poprasować ubranka dla Tosiaale coś mi się nie chce
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah j wiecie co?
Ginka skomentowała te moje 10kg ze to dość dużo i zeby delikatnie kontrolować przyrost kg....
Hmmm kurczę nie wydaje mi się aby to było jakos mega dużo...
Owszem może tez nie super mało...
Nk nie wiem....
Tak wiec tego..chyba odstawię trochę słodycze lolannkaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Ah j wiecie co?
Ginka skomentowała te moje 10kg ze to dość dużo i zeby delikatnie kontrolować przyrost kg....
Nk nie wiem....
Tak wiec tego..chyba odstawię trochę słodycze lol
10kg to przecież nee jest duzo.. To ciekawe co powiedziałaby na moje 8kg.. Patrząc, że startowałam z nadwaga.. O_oZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Ah j wiecie co?
Nk nie wiem....
Tak wiec tego..chyba odstawię trochę słodycze lol -
U mnie też +10, i czuję te dodatkowe kilogramy... Razem z mężem wsunęliśmy całą jedną porcję Ptasiego Mleczka. To jak narkotyk... A potem jeszcze Piotr upiekł nieziemską pizzę. I jak tu nie przybrać na wadze...
I też czasami się śmieję do męża, że jak stara babcia jestem... tylko kul mi brakuje. Najciężej przy wstawaniu.
Liczyłam, że młoda coś się przekręciła, a ona dalej tkwi, jak tkwiła...
Doktor sprawdził dziś tylko puls - 158, i zbadał mnie ginekologicznie. I chwała mu za pomoc przy schodzeniu z fotela ginekologicznego.
To chyba typowe, że te nasze dzieciaczki mają dni bardziej i mniej intensywne. Moja też różnie. Czasem więcej, a czasem mniej.
Dzisiaj po wizycie kurier przywiózł nam cały zestaw do kąpania. Wanienkę i takie tam bajery z Lulu.
Muszę się zebrać i kupić wreszcie tę poduszkę.
Fajnie, że Wasze wizyty takie owocne! Ja dopiero zobaczę małą we wtorek na tych III prenatalnych.Mysza, Edith lubią tę wiadomość
-
Anka jaki duzy puls :o
Ja mam plus 20 kg juz mimo zdrowego w miare odzywiania , slodyczy nie jem w sumie wcalei nikt mi nic nie mowil jeszcze chociaz wiem , ze to jest sporo ale taki moj urok w ciazy kazdej . Z synem mial.45 na plusie ale wtedy i slodycze jadlam jak mmialam ochote , teraz to wcale bo mi sie wymiotowac chce po czym kolwiek . Tez startowalam.z 12 kg nadprogramowymi
. Raga ., annkaa lubią tę wiadomość
-
Ja jutro na 9 wizyta, kontrolną z wynikami plus sprawdzenie czy serducho bije, ale poproszę gina czy by mi małej nie zmierzył,bo jednak mam wrażenie, że ten mój brzycho mały.
No i ja sama mam 7 kg na plusie i nie wiem czy to ok czy nie, bo jednak startowałam z nadwagą 🤔33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:Ja jutro na 9 wizyta, kontrolną z wynikami plus sprawdzenie czy serducho bije, ale poproszę gina czy by mi małej nie zmierzył,bo jednak mam wrażenie, że ten mój brzycho mały.
No i ja sama mam 7 kg na plusie i nie wiem czy to ok czy nie, bo jednak startowałam z nadwagą 🤔 -
ZakręconaOna wrote:Tez mam maly brzuch z tym , ze tu mierza miarka krawiecka brzuch mowiac wtedy czy dziecko ma ok wage czy nie 😂😂😂😂👌
Darrika lubi tę wiadomość
-
Camilla33 wrote:No nie wytrzymam serio? Oglądam czasem serię "wstydliwe choroby" z UK i nie raz jestem w szoku. Mam wrażenie że mogłabym tam pojechac i zostać lekarzem haha bo wiem nie raz więcej niż oni 😋
I serio z ta miarka krawiecka , tak wlasnie mierza i wyliczaja kilogramy dziecka 😂😂😂😂 ja tez nie raz sie smieje , ze wiem.wiecej od nich i smialo bym.kariere jako dobry lekarz zrobilaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 01:23
-
ZakręconaOna wrote:Tu lekarz z google wyczytuje co Ci dolega , nie mowie , ze wszyscy ale.95% :_)
I serio z ta miarka krawiecka , tak wlasnie mierza i wyliczaja kilogramy dziecka 😂😂😂😂 ja tez nie raz sie smieje , ze wiem.wiecej od nich i smialo bym.kariere jako dobry lekarz zrobilaannkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry ☺
Dżinsy ciążowe z Lidla w rozmiarze L to już namiot czy jest szansa, że nie będą spadać z tyłka? Chcę zamówić online i zawsze słyszałam/czytałam, że Lidl ma zawyżone rozmiary. Któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie?
Udanego dnia i powodzenia wizytującym🍀 -
Mysza wrote:Dzień dobry ☺
Dżinsy ciążowe z Lidla w rozmiarze L to już namiot czy jest szansa, że nie będą spadać z tyłka? Chcę zamówić online i zawsze słyszałam/czytałam, że Lidl ma zawyżone rozmiary. Któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie?
Udanego dnia i powodzenia wizytującym🍀Mysza lubi tę wiadomość