LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Zuzi
ahato faktycznie "plasko"
ja mialam niemalnze ten sam wynik po 1h i po 2h...
ale nic nie mowila gin..
zobaczymy co moja priv powie jutro
Mój powiedział, żebym się nie martwiła ale jeśli chcę to mogę to przegadać z diabetologiemI tak mam w ramach prywatnego ubezpieczenia więc czemu mam nioe skorzystać
-
Cześć dziewczyny, witam się po porannej wizycie."Mały" waży już 1920g.Idzie na masę 😁😁😁 Chyba mu ograniczę slodycze😁 Dzis zero współpracy więc nie mam ani jednego zdjęcia😞
KasiaM, ppieguskaa, Edith, zuzi_c, Mysza, Bożenka, Dariah, . Raga ., Fruzia85, mj26, Camilla33, Anytram, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
-
Dafka wrote:Cześć dziewczyny, witam się po porannej wizycie."Mały" waży już 1920g.Idzie na masę 😁😁😁 Chyba mu ograniczę slodycze😁 Dzis zero współpracy więc nie mam ani jednego zdjęcia😞
Ojjjj cudniemój też pewnie się popisze na prenatalnych z masą i mam nadzieję w końcu na zdjęcie też
Ja jednak dzisiaj nie idę do diabetologa bo lekarz się rozchorował, właśnie się dowiedziałam
-
Też miałam płaską krzywą cukrową, byłam u 2 diabetologów każdy powiedział że jestem zdrowa i żeby się nie przejmować, poprostu za szybko spalam cukier. Trzeba przejść na zdrowy tryb życia, jeść węglowodany złożone, produkty o niskim ig, unikać pustych kalori czyli słodyczy, jeść produkty twarde a niepłynne, np zupa z kawałkami warzyw a nie zupa krem. Jeść regularnie często a mniej
Fruzia85 lubi tę wiadomość
11.06.2019 - 2 FET - 4.1.1 - 8 dpt -85,7 ; 10 dpt- 230 ; 24 dpt ❤
26.02.2020 córeczka 3,583 kg❤❤❤
25.05.2019 [*] 4t1d cb
21.02.2019 - 1 FET- 5.2.2 - 8 dpt -89,6 ; 11 dpt-239 ; 23 dpt- 13855 ; 28.03.2019 7t 1d [*]
22.10.2018 - ET
X 2018 - II in vitro ICSI ❄️ ; IX 2018 - I in vitro ICSI ;
2016 - 2017 - 5 x IUI
05.03.2014 - (*) 6t3d cp
MTHFR - układ homozygotyczny ; PAI-1 - układ heterozygotyczny -
Alice83 wrote:Też miałam płaską krzywą cukrową, byłam u 2 diabetologów każdy powiedział że jestem zdrowa i żeby się nie przejmować, poprostu za szybko spalam cukier. Trzeba przejść na zdrowy tryb życia, jeść węglowodany złożone, produkty o niskim ig, unikać pustych kalori czyli słodyczy, jeść produkty twarde a niepłynne, np zupa z kawałkami warzyw a nie zupa krem. Jeść regularnie często a mniej
Alice super, dzięki za opinię! Dobrze wiedzieć, że człowiek nie jest sam z tym -
Dafka tuż to kawał chlopaczka
Ja pojechałam do miasta , weszłam do 1 sklepu na chwilę potem do drugiego odleciały mnie poty zrobiło mi się słabo i musiałam wyjść .. coś czuje że każde zakupy będą tylko z mężem;( -
gusiaa wrote:Dafka tuż to kawał chlopaczka
Ja pojechałam do miasta , weszłam do 1 sklepu na chwilę potem do drugiego odleciały mnie poty zrobiło mi się słabo i musiałam wyjść .. coś czuje że każde zakupy będą tylko z mężem;(
no to faktycznie niefajnieja zauważyłam, że za długo nie mogę stać np w kolejce zaraz robi mi się niedobrze i słabo...
. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygusiaa wrote:Dafka tuż to kawał chlopaczka
Ja pojechałam do miasta , weszłam do 1 sklepu na chwilę potem do drugiego odleciały mnie poty zrobiło mi się słabo i musiałam wyjść .. coś czuje że każde zakupy będą tylko z mężem;(
Ostatnio młoda dziewczyna przepuściła mnie w kolejce w aptece, mimo, że podziękowałam to uparła się i tyle. Było mi bardzo miło😃
Ogólnie jestem obolała, czasami chodzę jak kaczka.Już odpuściłam kilometrowe spacery z psami,bo raz mało brakowało by mąż jechał po nas samochodem. Myślałam, że usiądę na tej trawie i nie wstanę😀Tylko psów żal😣 -
Dafka
wooo juz prawie 2 kg!!
toż to kawał dziecia!!
Alice
ale ze jak to, ograniczac slodycze...? to tak sie da!?
swoja droga, ja blondynka!, myslalam ze jak jest niska krzywa, i ze sie cukier dobrze spala, itd to ze mozna jesc slodycze :d lolzuzi_c, annkaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Dafka
wooo juz prawie 2 kg!!
toż to kawał dziecia!!
Alice
ale ze jak to, ograniczac slodycze...? to tak sie da!?
swoja droga, ja blondynka!, myslalam ze jak jest niska krzywa, i ze sie cukier dobrze spala, itd to ze mozna jesc slodycze :d lol
hahahaniestety to tak nie działa
Mi też mój gin powiedział, że on mnie bardzo dobrze rozumie bo też lubi słodyczki
ale muszę się ogarnąć. Na razie idzie mi to średnio ale staram się
-
Hej .
2 kg to kawal klocuszka ♡♡
Mnie ostatnio na zakupach tez tak slabo bylo , zimne i gorace poty oblewaly . Dramat :o pierwszy raz tak mialam ...
Ale nikt mnie w kolejce nie puscil hahaha nie wymuszalam chociaz patrzyla na mnie kasjerka i ludzie
Wrecz jedna Pani wbiegla przede mna wepchnac sie hahaha . Olalam Ja ale zerkala na mnie nie smialo ...
Na szczescie Ja w ciazy nie jem praktycznie wcale slodyczy , wrecz mnie odrzuca . Na codzien tez nie bardzo.lubieraz na jakis czas pyszotka ciasto zjesc moge ale to tyle
-
zuzi_c wrote:hahaha
niestety to tak nie działa
Mi też mój gin powiedział, że on mnie bardzo dobrze rozumie bo też lubi słodyczki
ale muszę się ogarnąć. Na razie idzie mi to średnio ale staram się
ehhh
aj bez slodyczy zyc nie umiem!!
wiem ze to straszne...!
no nic...jakos zyc trzebazuzi_c lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Dafka tuż to kawał chlopaczka
Ojjj Gusiaa mam identycznie i to w każdym sklepie. A juz jak wchodzę do Biedronki i ten miks kolorów z każdej strony, ciepło, i przeróżne zapachy to się kumuluje i powietrza mi brakuje.
Teraz chodzę z samego rana na zakupy jak mało ludzi albo z mężem, ale to też "raz dwa"....po prostu ludzie mnie irytują 😉 -
Z tym słabnięciem przy dłuższym staniu to ja tak mam już chyba od 5go miesiąca, albo i nawet wcześniej. Zawsze staram się zająć sobie kolejkę i później dreptam jeszcze po sklepie. No, ale faktycznie biedronki są chyba najgorsze. A jeszcze jak jakiś Pan przyjdzie po taniego jabola, albo piwka to już jest dramat. Mam ochotę uciekać z tego sklepu.
-
Jesli chodzi o sklepy i slabniecie,t o u mnie na razie nie ma tego
ale z tego co pamietam z corka tez tak nie milaam
nawet na sam koniec
bardzij brzuch / plecy bola od staniaKasiaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Z tym słabnięciem przy dłuższym staniu to ja tak mam już chyba od 5go miesiąca, albo i nawet wcześniej. Zawsze staram się zająć sobie kolejkę i później dreptam jeszcze po sklepie. No, ale faktycznie biedronki są chyba najgorsze. A jeszcze jak jakiś Pan przyjdzie po taniego jabola, albo piwka to już jest dramat. Mam ochotę uciekać z tego sklepu.
Bożenka lubi tę wiadomość
-
Mysza
ooo jaki galanty brzuszek
musze zmierzyc moj
a wiecie co?!
w poprzedniej ciazy ANI RAZU nie mierzylam obwodu mojego brzucha!!
jakos mi to nie przyszlo na mysl...
ale byl z tych malych zdecydoawanieMysza lubi tę wiadomość