LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
My też już po wizycie, młoda waży już 1645g 🙈 ułożona jest juz główką w dół ale jakoś bokiem i ze stopą przy twarzy i nie dało rady ładnego ujęcia zrobić no trudno. Lekarz powiedział że już ma dużo włosków i nam pokazywał ciekawe to😁 więc znowu odliczamy do kolejnego USG za 3 tyg ❤️
zuzi_c, mj26, Dariah, Dafka, KasiaM, Camilla33, Mysza, Fruzia85, Bożenka, Foto_Anna, ss25, annkaa, Edith lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Mysza ale masz brzuszek duzy juz !!! Ale jaki.piekny ! Widac , ze jestes mega zgrabna
wiec te Twoje 103 cm to i Ja mam bankowo a mam 1/3 brzucha Twojego.ale jestem bez ciazy duzo wieksza niz Ty heheh i szersza wiec wiesz
Mysza lubi tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:no to faktycznie niefajnie
ja zauważyłam, że za długo nie mogę stać np w kolejce zaraz robi mi się niedobrze i słabo...
zuzi_c, Mysza lubią tę wiadomość
-
Mysza brzuszek super.. mi oprócz brzucha w uda poszło A Ty to szczuplutka☺
Aguuu gratuluję udanej wizyty. Twoje dziecię dziś jak moje zero współpracy.. nogi na twarzy, rączki poplątane☺ Nast wizytę też mam za 3 tygodnie.
Co do mdlenia to mi jedynie robi się trochę słabo jak stoję dłużej np w kolejce wtedy muszę w miejscu dreptac 😐
Za to ze spaniem ostatnio mam problemy. Koleżanka rwa zapierdziela coraz bardziej. Na plecach nie mogę długo leżeć A żeby bok zmienić to stękam zanim się przerwoce 🙄Mysza, Aguuu, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mysza ale masz brzuszek duzy juz !!! Ale jaki.piekny ! Widac , ze jestes mega zgrabna
wiec te Twoje 103 cm to i Ja mam bankowo a mam 1/3 brzucha Twojego.ale jestem bez ciazy duzo wieksza niz Ty heheh i szersza wiec wiesz
Te 13 kg poszło raczej brzuch, sporo to pewnie woda, bo cycki chyba nie wiedzą, że jestem w ciąży🤔 -
Ja po weekendzie zaczynam przygodę z taśmami bo już nie wytrzymam z bólu. Jestem po wypadku dodatkowo i teraz to już się wymyka spod kontroli a jeszcze chociaż 8 tyg trzeba wytrzymać. Synek wczoraj po szczepieniu, marudka dziś z niego okropna, wychodzą dwie ostatnie 4, ciągle chce na ręce..
-
Camilla
Współczuje ;( mam nadzieje ze taśmy pomogą
Chociaż powinnaś przez kolano dostać za noszenie synka !!
A! Powiedz mi - wspomniałaś ostanio ze będziesz szczepić Piotrka Priorixem - to jest dawne mmr (świnka, Odra, różyczka)?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Camilla
Współczuje ;( mam nadzieje ze taśmy pomogą
Chociaż powinnaś przez kolano dostać za noszenie synka !!
A! Powiedz mi - wspomniałaś ostanio ze będziesz szczepić Piotrka Priorixem - to jest dawne mmr (świnka, Odra, różyczka)? -
Mysza piękny masz brzuszek 😃
Aguuu super, już dosyć ciężka wasza dziewczynka.😍 Hehe to fajną musi mieć pozę w brzuszku ☺️. Zazdroszczę, że już jest głową w dół, bo moja dalej głowa u góry. Ciągle się wychyla przez brzuch 😕Mysza, Aguuu lubią tę wiadomość
-
A to i ja pokazuje kawałek brzucha 😁
https://naforum.zapodaj.net/e1a7b152f2e5.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 17:27
Camilla33, Mysza, KasiaM, ZakręconaOna, Foto_Anna, annkaa, Edith, Aguuu, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:A to i ja pokazuje kawałek brzucha 😁
https://naforum.zapodaj.net/e1a7b152f2e5.jpg.htmlTak ładnie się prezentuje💕
Mój jak doczepiany 😃
Ja zrezygnowałam z zakupu dżinsów i kupiłam ocieplane legginsy na Allegro. Wyglądają dosyć porządnie i są wygodne.Zobaczymy jak posłużą w zimie -
Mysza albo faktycznie fotka tak wyszla
Bozenka cudna Mamusia , pieknie wygladaszJa fotke jutro zrobie
dzis sprzatanie i caly dzien w szlafroku :p a coooo ... pada na dworze , nigdzie nie wychodze to.piore i.sprzatam . Jutro na wieczor moje chlopaki z Pl wracaja *_* w koncu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 18:38
Mysza lubi tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Hihi dziękuję bardzo ☺️☺️
Spodnie z Lidla mega niewygodne.😃Bożenka lubi tę wiadomość
-
Mysza, no coś Ty, super odstaje Ci brzusio, pięknie to wygląda🤗
Dziękuję Zakręcona. Super, w końcu będziesz miała chłopków przy sobie. Ja też dzisiaj cały dzień sprzątanie. Już mam dość, bo działałam od 9 rano i skończyłam gdzieś godzinę temu🤦 a i tak muszę jeszcze iść z psem i parę pierdół zrobić. Mam nadzieję, że nie przegiełam z tym sprzątaniem 😬
-
Oby nie Bozenka !!!
Ja wlasnie tez skonczylam , wskoczylam do wanny i wyleguje sie w bardzo cieplej wodzie czekajac na zakupy z polskiego sklepu bo maja przywiezc niedlugo .
Bardzo sie ciesze , ze juz jutro wracaja . Dobrze , ze moja siostra mi towarzystwa 3/4 tego tygodnia dotrzymala bo bym chyba oszalala z nudow i samotnosci. Naprawde !
A mojego synka to Ja chyba zacaluje jutro *_* jeszcze jak maz mi wysylal filmiki z malym w roli dyskutanta z Ciocia hahah to smialam sie przez lzy z tesknoty za nim .Bożenka lubi tę wiadomość