LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Ja takie tance mialam wczoraj tez az w pewnym momencie mnie zabolalo ! Mowie kuzwa no jak sie przekrecil to beda jaja ... ale z racji braku usg wielkie g sie dowiem .z synem czulam obrocenie , tez takie charce w brzuchu i nagle bol ktory za chwile przeszedl . Takze u mnie jakby sie obrocil to nie do porodu sn . No nic , maja jeszcze chwile na te obroty swoje wiec sie nie przejmuje
-
nick nieaktualny
-
Bożenka wrote:Gusiaa ja właśnie też parę dni temu tak miałam, może to faktycznie był ten moment. Bo samego obrotu jako tako nie wyczułam, tylko mocne poruszanie się i wypychanie rąk, albo nóg
Piegusek super 👍👍 rośnie silny chłopakBożenka lubi tę wiadomość
-
Pieguska
o ja! ale waga juz!!!!
ładnie rosnei
Gusia
Super ze dzidzia sie obrocila ! no i waga tez juz ladna
My wizytyjemy dopeiro 12,12
potwem 17,12 prenatalne
i 20.12 wizyta u naszej privMysza lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyHej. Moja była już 2 tyg. temu głową w dół, ale teraz jakby ćwiczyła jogę i sama nie wiem czy znowu się nie obróciła i nie siedzi teraz pupskiem na moim pęcherzu
Lekarze podają Wam ilość wód płodowych tak na oko czy w AFI?
Zakręcona, powtarzałaś krzywą cukrową? -
nick nieaktualnyDariah wrote:Pieguska
o ja! ale waga juz!!!!
ładnie rosnei
Gusia
potwem 17,12 prenatalne
i 20.12 wizyta u naszej privDariah lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Pieguska
o ja! ale waga juz!!!!
ładnie rosnei
Gusia
potwem 17,12 prenatalne
i 20.12 wizyta u naszej priv -
Przperaszam - budyn ciazowy
ostatnio wspominany ehehe
Mi bada i podaje w AFI ilosc wod.
Ej dziewczyny, co do podkladow poporodowych, tych wielkich podpsaek eheh ile kupujecie?
Bo mam w koszyku 4 paczki po 10 szt...
to nie za duzo ?
kurde nie pamietam juz! lol
ale w szpitalu gdzie rodizlam to w czasie pobuty oni dawali wiec nic nie zuzylam
dopiero w domu
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Mysza
ok czyli za duzo mam, to zmienie zamówienie
nie wiem właśnie jakie sa normy..ja mam tak 12-14 i mowi ze bardzo ladnie
ciekawa jestem ile bedzie wazyl moj Maly tego 12.12
ostatnio 1021 g +- 164 g - wiec ja mysle ze mial blizej 1200 g bo wg mnie byl blad pomiaru
jak parzylam na FL to bylo mnije niz na pooprzedniej wizycei..wiec musialo sie cos omsknąć..
iec wg mnie to blizej 1200 g niz 1000g09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja nie kupuje podpasek. Wezmę te podkłady ze szpitala tj za pierwszym razem. One były o niebo lepsze od tych co sobie sama kupiłam, bo te bella mama wcale nie przepuszczały powietrza... Majtki siateczkowe z belki były ok, tylko te wkładane podpaski były taką porażką...
JustiJusti lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Przperaszam - budyn ciazowy
ostatnio wspominany ehehe
Mi bada i podaje w AFI ilosc wod.
Ej dziewczyny, co do podkladow poporodowych, tych wielkich podpsaek eheh ile kupujecie?
Bo mam w koszyku 4 paczki po 10 szt...
to nie za duzo ?
kurde nie pamietam juz! lol
ale w szpitalu gdzie rodizlam to w czasie pobuty oni dawali wiec nic nie zuzylam
dopiero w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAFI miałam w zeszłym tygodniu około 14 i też wg lekarza prawidłowo.
A 2 tygodnie temu 15, u mojego prowadzącego. Z tą kością udową to mój gin 4 dni wcześniej wymierzył dłuższą niż potem ten od prenatalnych. Chyba mocno orientacyjne te pomiaryWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 13:46