LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie robilam krzywej powtorki jeszcze bo wtedy co Oni termin mi zabukowali Ja nie moglam absolutnie pojechac wiec przyslali mi na jutro a chcial nie chcial maz moj sie nie moze jutro zerwac z pracy a robi od 6 do 18 a Ja sama nie pojade bo jezyka nie znam na tyle zeby w szpitalu dyskutowac z lekarzami wiec On musi byc ze mna . Dzis dzwonimy zeby przelozyc na nastepny tydzien . Generalnie smiech na sali
-
Ja w poprzedniej ciazy tez mialam te Belli
wg mnie byly ok
wie cteraz tez je zamowie
NO wlasnie, dlatego wg mnie Teo ma blizej 1200 niz 1000 jak pokazane na wydruku
bo FL krotsze niz 2 tyg wczensije eheMysza, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Camilla33 wrote:Z tymi podkladami to różnie, ja krwawilam przez 72 godziny, a później to już wystarczyła mi zwykła grubsza wkladka. Ale przez te pierwsze 3 dni to szło mi po naście sztuk. W szpitalu w każdej łazience był położony zapas. Te co miałam kupione do domu to nadal leżą, może tym razem się przydadzą 😋
Ja znowu bardzo krwawiłam, i równe 6 tygodni
Najmocniej przez 2 tygodnie - więc u mnie zwykła podpaska starczyła na max. pół godziny. Te grube z Bella Mama właśnie dla mnie były super....później przerzuciłam się na nocne - bo one długie i duże
To sprawa bardzooooo indywidualna Dariah - ale na początek z 3 paczki spokojnie możesz mieć - one nie są drogie, a zawsze mąż może podskoczyć i dokupić jak będzie taka potrzebaZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Ja zamówiłam te majtki horizon i są ok, tylko wzięłam rozmiar taki jaki nosze teraz w ciąży czyli 38-40 i są takie na styk. Wolałabym żeby były trochę luźniejsze 😋
Jaki aspirator na początek? Zachwalany Katarek czy wystarczy np. Sopelek? Trochę obawiam się reakcji dziecka na mój wyjący odkurzacz😀Bożenka lubi tę wiadomość
-
Mysza wrote:Też biorę ten rozmiar, miałam brać większe ale koleżanka doradziła, że jednak muszą trzymać ten podkład
Jaki aspirator na początek? Zachwalany Katarek czy wystarczy np. Sopelek? Trochę obawiam się reakcji dziecka na mój wyjący odkurzacz😀
Ja przy córce miałąm dokładnie ten - https://www.wyborrodzicow.pl/article/45,marimer-aspirator-baby.html
Dla mnie supercórka też nie miała traumy i nie płakała przy odciąganiu - wręcz przeciwnie śmiała się w głos
-
Mysza wrote:Zakręcona, to faktycznie zamieszanie z tą krzywą.Zapytałam bo byłam ciekawa jak dalej Tobą pokierują po wynikach. Dobrze, że zrobisz to usg na własną rękę po świętach.
-
Mysza
my np nie uzywalismy nigdybtego z odkurzaczem, nam laryngolog go odradzil
mowila ze sila ssaca (nawet na najmniejsza w odkurzaczu) jest na tyle duza ze podraznia zatoki dziecka i w zasadzie mocno wydluza porces lexzenia, bo podraznione zatoki = katar...
wiec za jej zdaniem nie uzywalismy takiego...
mielismy od tesciow z Fr nam przywiezli taka gruszke, ale taka inna :d
o takie cos:
https://www.consobaby.com/avis-mouche-bebe-ergonomique-tigex.html
ma duzo wieksze "zassanie" niz zwykla gruszka
ale duuuzo mnijesze niz odkuurzacz
na prawde swietny!
wlasnie musze im powiedziec zeby mi ze 2-3 przywiezli nzowMysza lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Ja znowu bardzo krwawiłam, i równe 6 tygodni
Najmocniej przez 2 tygodnie - więc u mnie zwykła podpaska starczyła na max. pół godziny. Te grube z Bella Mama właśnie dla mnie były super....później przerzuciłam się na nocne - bo one długie i duże
To sprawa bardzooooo indywidualna Dariah - ale na początek z 3 paczki spokojnie możesz mieć - one nie są drogie, a zawsze mąż może podskoczyć i dokupić jak będzie taka potrzeba -
. Raga . wrote:Jeju Wy tu kompletujecie już wszystko, a ja oprócz ubranek to nie mam kompletnie nic
Po świętach muszę się już w 100% sprężyćtyle hahaha przepraszam . Gruszka , szczoteczka i obcinaczki do.pazurkow hahaha az tyle . Ja robie wyprawke dalej dopiero po nowym roku . Jakos narazie nie mam weny ani checi
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Mysza wrote:Też biorę ten rozmiar, miałam brać większe ale koleżanka doradziła, że jednak muszą trzymać ten podkład
Jaki aspirator na początek? Zachwalany Katarek czy wystarczy np. Sopelek? Trochę obawiam się reakcji dziecka na mój wyjący odkurzacz😀 -
ZakręconaOna wrote:Witam w klubie . Ty masz ubranka Ja pare kosmetykow dla siebie i dziecka do szpitala i po
tyle hahaha przepraszam . Gruszka , szczoteczka i obcinaczki do.pazurkow hahaha az tyle . Ja robie wyprawke dalej dopiero po nowym roku . Jakos narazie nie mam weny ani checi
Ojjj tak tej weny i chęci brak -
Ja juz amm wiekszosc rzeczy z wyprawki
no i duuuzo w koszyku w gemini, Rossmanie i na Allegro
ale to chyba zrealizuje po NOwym Roku eheh
Grudizen to nie najlepszy mieisac na dodatkowe zakupy lolZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja niby mam wszystko już mam...tzn jeszcze jedno zamówienie w aptece z probiotykiem ii witamina D..
Torby jakoś nee umiem spakować.. Ale jak dziś od dr usłyszałam, że szyjka trzyma itd to chyba jeszcze poczekam z tym :p
Hmm co do podkładów bella mama to mi jakoś one średnio podpasowaly.. Hmm No ale to jest sprawa bardzo indywidualna.. Wolałam z canpola.. -
Dziewczyny, co ja wczoraj przeżyłam... Już myślałam, że będę na sor jechać... Młoda strasznie energicznie się ruszała, brzuch skakał jak dziki. Leżałam sobie przed TV i oglądałam film, chce wstać, a tu takie zawroty głowy, że się prawie wywróciłam. 5 min czekałam, aż dojdę do siebie a tu dalej samoloty. Chłop mnie w końcu do łóżka zaprowadził bo sama bym nie doszła... W leżeniu w miarę ok więc stwierdziłam że jak do rana nie przejdzie to jadę do szpitala. Na szczęście rano już ok ale tyle się strachu najadłam a ten mały Bebok pewno jakieś przepływy mi zaburzył i tyle.
Co do wyprawki to ja już praktycznie wszystko mam, jeszcze jakieś niedobitki zostały do dokupienia. Na obecną chwilę zajmują mnie bardziej prezenty świąteczne 😂 co roku z siostrami składany się i dla całej rodziny co na wigilii jest (prawie 20os) kupujemy prezenty. No i od kilku lat robię spersonalizowane kalendarze, polecam Wam serdecznie, super prezent:)29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc.