LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
baksia wrote:Już po ! Booze jaka ulga !
Oczywiście zarodka jeszcze nie było. Pęcherzyk w jamie macicy 3,4mm wiec zgadza się co do wieku ciąży.
Plamienia mogą być od tego ze to mniej więcej dzień miesiączki albo po implantacji coś zostało. Przy badaniu nic nie było, endonetrium za grube aby bylo to poronienie. Wiec czekam na następna wizytę która będzie 7.06 ❤️
Mam nadzieje, ze teraz będzie wszystko dobrze ❤️
Aa w którym jesteś tygodniu?
Bo ja idę na wizytę w czwartek 5tc5baksia, . Raga . lubią tę wiadomość
-
ppieguskaa wrote:Super
Aa w którym jesteś tygodniu?
Bo ja idę na wizytę w czwartek 5tc5
4t 6d 😊
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Oczywiście zarodka jeszcze nie było. Pęcherzyk w jamie macicy 3,4mm wiec zgadza się co do wieku ciąży.
Plamienia mogą być od tego ze to mniej więcej dzień miesiączki albo po implantacji coś zostało. Przy badaniu nic nie było, endonetrium za grube aby bylo to poronienie. Wiec czekam na następna wizytę która będzie 7.06 ❤️
Ja właśnie obudziłam się z 3h drzemki... i jestem taka śpiąca ze ide spać dalej. .. nawet kolacji wstać nie mam siły zrobić i zjeść...baksia lubi tę wiadomość
-
Qastera wrote:Ale super wiadomość to teraz tylko czekać na kolejną wizytę i cieszyć się
Ja właśnie obudziłam się z 3h drzemki... i jestem taka śpiąca ze ide spać dalej. .. nawet kolacji wstać nie mam siły zrobić i zjeść...
Ja tez czasami nie mam siły wstać i zrobić sobie kolacji .. najchętniej cały czas bym leżała i spała 😂
Dziewczyny chodzicie do pracy i jeśli tak to jak długo planujecie pracować ? 😃
Pomorskie -
baksia wrote:Ja tez czasami nie mam siły wstać i zrobić sobie kolacji .. najchętniej cały czas bym leżała i spała 😂
Dziewczyny chodzicie do pracy i jeśli tak to jak długo planujecie pracować ? 😃👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
martakam wrote:Ja jak najbardziej chodzę. Myślę, że popracuję do października, czyli cały 3 trymestr już na zwolnieniu bym była. O ile oczywiście wszytko będzie ok. No i skonsultuję jeszcze sprawę z ginekolog, bo pracuje w laboratorium mikrobiologicznym, co prawda w firmie kosmetycznej, więc mam kontakt tylko z określonymi bakteriami. Moje koleżanki niby pracowały...
Tez tak myślałam aby popracować do października jak będzie wszystko dobrze. W domu za dużo bym myślała 😂
Ja pracuje w gabinecie stomatologicznym wiec jakieś tam ryzyko tez jest ale wiele dziewczyn pracuje z dużym brzuchem i jest wszystko dobrze. Raga . lubi tę wiadomość
Pomorskie -
baksia wrote:Ja tez czasami nie mam siły wstać i zrobić sobie kolacji .. najchętniej cały czas bym leżała i spała 😂
Dziewczyny chodzicie do pracy i jeśli tak to jak długo planujecie pracować ? 😃
Ale oczywiście uzależnione jest to od zdrowia.
Jestem straszną przeciwniczka brania l4 na samym poczatku do końca ciazy jesli wszystko jest ok.
Ostatnio moja szwagierka i przyjaciółka tak zróbily. Pierwsza wizyta i l4 do konca mimo ze cala ciaza bez problemu
Nie popieram tego bo przez to wszystkie kobiety oceniane są przez jeden pryzmat. ..gosiulla lubi tę wiadomość
-
baksia wrote:. Raga . - dzisiaj masz wizytę ?
Tak właśnie wyszłam z gabinetu
Jest pęcherzyk na całe szczęście ulokowany w macicy. Dostałam receptę na Duphaston i za 2 tygodnie wizyta.
Teraz najtrudniejsze tygodnie...i myślenie aby tym razem ta ciąża rozwijała się prawidłowo i serce biło.
ppieguskaa, baksia, Gagaga lubią tę wiadomość
-
Cieszę się że spadł Ci ten ciężar z serca Tylko tak dalejbaksia, Alma84 lubią tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Tak właśnie wyszłam z gabinetu
Jest pęcherzyk na całe szczęście ulokowany w macicy. Dostałam receptę na Duphaston i za 2 tygodnie wizyta.
Teraz najtrudniejsze tygodnie...i myślenie aby tym razem ta ciąża rozwijała się prawidłowo i serce biło.
Cieszę się, ze jest pęcherzyk w odpowiednim miejscu! Teraz trzymam kciuki za serduszko ❤️ Kochana musi być dobrze ❤️
Lekarz powiedział Ci ile ma pęcherzyk ?
Pomorskie -
ppieguskaa wrote:miałam iść jutro do lekarza.. ale nee będę miała z kim zostawić syna więc idę dziś.. zobaczymy czy mnie wyśmieje lekarz na NFZ, że za wcześnie.. czy jednak zrobi usg.
Trzymam kciuki ! ❤️
No z tym NFZ to różnie bywa... mam nadzieje, ze trafisz na lekarza który zrobi Ci USG ☺️
Pomorskie -
martakam wrote:Mamuśki, a jakich aplikacji ciążowych używacie?
HiMommy! Ciąża+ PregLife 😃 ja osobiście uwielbiam aplikacje i mogłabym mieć ze 100 🤣🤪
Pomorskie -
ppieguskaa wrote:Ja po wizycie.. Jest pęcherzyk. Nee mierzył go.
Super, ze jest pęcherzyk 😃
Kiedy masz następna wizytę ? ☺️
Pomorskie