LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiało się z Wami przywitam
W zeszłym tygodniu zobaczyłam bardzo jasną drugą kreskę. W poniedziałek miałam wizytę, która była juz ustalona dużo wcześniej i jeszcze nic nie było widac (jakiś delikatny zarys pęcherzyka, ale lekarz nie mógł jednoznacznie określić). W piątek 7 czerwca idę na usg.
Beta z dziś 1380.baksia, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Ja mam 7.06 - bo tak mi Dr kazała przyjść
Ann1109 Witaj ! Gratuluje bety, piękny wynik ❤️
. Raga . lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
ann1109 wrote:Nieśmiało się z Wami przywitam
W zeszłym tygodniu zobaczyłam bardzo jasną drugą kreskę. W poniedziałek miałam wizytę, która była juz ustalona dużo wcześniej i jeszcze nic nie było widac (jakiś delikatny zarys pęcherzyka, ale lekarz nie mógł jednoznacznie określić). W piątek 7 czerwca idę na usg.
Beta z dziś 1380.
Hej Ann Witamy w lutowym kręgu -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, ja od 24.05 widzę kreski, dziś wreszcie grube. Jutro kolejna beta. Generalnie chyba totalnie wczesna ciąża, więc witam się nieśmiało.
Beta z 25.05 (nie wiem kiedy była owulacja, chyba między 13 a 18.05) 19.7
Beta z 27.05 57.
Mam Hashimoto.
Wizyta u gina 05.06 i 17.06.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 22:43
. Raga ., RudyLis, baksia lubią tę wiadomość
-
Kate86 wrote:Wczorajsza beta 952,9 jutro powtórka, wizytę mam 5.06 na NFZ, a u swojego lekarza 14.06
Jak ja nie mogę doczekać się wizyty u lekarza, a to jeszcze tydzień 😫
Zakupiłam sobie ostatnio segregator ciążowy od Mamy Ginekolog. Super sprawa, będzie idealny do trzymania dokumentacji ciążowejbaksia, . Raga . lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Ja tez nie mogę się doczekać ! A tez jeszcze tydzień...
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam segregator od Mamy ginekolog - blondynka w ciąży
Jest świetny, opisane są również badania i kiedy co się robi. I wszystko w jednym miejscu 😃
. Raga ., martakam lubią tę wiadomość
Pomorskie -
Cześć Dziewczyny! Dziś rano nie mogąc się już doczekać terminu @ zrobiłam test i po chwili ujrzałam dwie kreski. Z jednej strony ogromnie się cieszę, z drugiej jednak strach... W styczniu w 8 tygodniu straciłam swoją pierwszą ciążę... Pobyt w szpitalu, ciężki powrót do pracy, trudności ze wstaniem każdego dnia z łóżka. Pozbierałam się, porobiłam różne badania i wyszło, że mam dwie mutacje genów, trombofilię. Kolejni lekarze, nowe leki do brania i w końcu po odczekaniu dostaliśmy zielone światło. No i udało się za pierwszym razem. Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie bezproblemowo i Wam tego też życzę
. Raga ., Kate86, baksia, ann1109, VianEthel2, annkaa lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguuu wrote:Cześć Dziewczyny! Dziś rano nie mogąc się już doczekać terminu @ zrobiłam test i po chwili ujrzałam dwie kreski. Z jednej strony ogromnie się cieszę, z drugiej jednak strach... W styczniu w 8 tygodniu straciłam swoją pierwszą ciążę... Pobyt w szpitalu, ciężki powrót do pracy, trudności ze wstaniem każdego dnia z łóżka. Pozbierałam się, porobiłam różne badania i wyszło, że mam dwie mutacje genów, trombofilię. Kolejni lekarze, nowe leki do brania i w końcu po odczekaniu dostaliśmy zielone światło. No i udało się za pierwszym razem. Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie bezproblemowo i Wam tego też życzę
Witaj Aguuu W naszym wątku jest kilka mam po stracie...także doskonale Cie rozumiemy.
Życzę z całego serca by udało się i tym razem będą to dla Ciebie "nudne" 9 miesięcy
I pięknie, że udało się Wam za pierwszym razem !
NAm zajęło ponad rok czasu starań, po poronieniu....ale też dlatego, że mi się cykle po stracie rozwaliły, do tego wyszły bezowulacyjne no i psychicznie byłam wrakiem, a myslę, że jak źle się dzieje w głowie to i ciało odmawia posłuszeństwa...i nie dochodziło do zapłodnienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 09:57
Aguuu lubi tę wiadomość
-
baksia wrote:Ja tez nie mogę się doczekać ! A tez jeszcze tydzień...
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam segregator od Mamy ginekolog - blondynka w ciąży
Jest świetny, opisane są również badania i kiedy co się robi. I wszystko w jednym miejscu 😃
Mi się praktycznie wszystko bardzooo podoba co tworzy Mamaginekolog, Koszule do porodu przepiękne! i żałuje, że kiedy ja córkę rodziłam to jeszcze Mamaginekolog nie tworzyła takich cudówbaksia lubi tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Cześć Dziewczyny, ja od 24.05 widzę kreski, dziś wreszcie grube. Jutro kolejna beta. Generalnie chyba totalnie wczesna ciąża, więc witam się nieśmiało.
Beta z 25.05 (nie wiem kiedy była owulacja, chyba między 13 a 18.05) 19.7
Beta z 27.05 57.
Mam Hashimoto.
Wizyta u gina 05.06 i 17.06.
Ja mam też wizyty 05.06 i 17
Duzo nas widzę w środę wybiera się na pierwsza wizytę
Ja juz tydzień żyję z tą myślą ze jestem w ciąży trochę ochłonęłam i wszystko sobie poukladałam.
Zaś mój maz zaczyna swirowac! I nie pozwala żeby Nasz kot leżał na mnie i żebym jadła moje ulubione zapiekanki! Muszę ukrywać się przed nim :pGagaga lubi tę wiadomość
-
Witaj Aguuu 😊
Robiłaś badania na własna rękę czy jakiś lekarz Cie pokierował ?
. Raga . Czy Ty robiłaś jakieś badania po poronieniu ?
Dokładnie ! Mama Gibekolog robi świetne rzeczy 😃 nic straconego ! Teraz w tej ciąży będziesz mogła kupić pare rzeczy 😃
Widzę, ze pierwszy tydzień czerwca będzie gorący... tyle wizyt 😃
Ja biorę Pregna Plus - gin i endo polecali. Brałam już w poprzedniej ciąży i miesiąc po poronieniu miałam znowu zacząć brać
Podobno kwas foliow który jest w tych tabletkach lepiej się przyswaja niż np. Folik.Aguuu lubi tę wiadomość
Pomorskie