LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka wrote:Foto Anna to zaszalalaś że sprzątaniem. Odpoczywaj 😊
Zakręcona dobrze, że Cię puściła do domu. A jutro masz iść normalnie do pracy?.
Widziałam, że kolejna styczniówka urodziła w 36tc.😀
Idę w końcu jakieś pranie wstawić z koszulami porodowymi i później z ciuszkami maleństwa.
Jutro akurat wszyscy , caly zaklad ma wolne przymusowe bo nie ma pracyno to tylko godzinke mniej dzis bylam niz powinnam , nawet nie cala .
-
Camilia super brzuszek !!! Ale urosl ladnie juz od ostatniej fotki.
Ja jutro wrzuce brzuchatka bo dzis juz rozmymlana jestem po pracy i calym dniu . Leze w salonie z taka obolala kostka u lewej nogi ... nagle jakos mnie zaczela bolec . Ogarne salon gdzie nie gdzie i wskakuje do wanny polezec , wygrzac ta noge troszke , kolacja i wyrko .
Maz ma wolne do 12 stycznia az juz od dzis ! Szalenstwo !Camilla33, Edith lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dotrwajmy chociaż wszystkie do stycznia żeby jakoś te Święta przeżyć i Nowy rok. Ja na Święta jadę do mamy i w poniedziałek spakuje chociaż najpotrzebniejsze rzeczy dla mnie i małej do szpitala bo to nigdy nie wiadomo. Teraz to ten czas leci bardzo szybko. Zaczynam się powoli bać. Jutro zaczynam pranie ciuszków. Pokój małej prawie gotowy zostało parę drobiazgów. Jedynie z czym mam problem do z biustonoszem no nie mogę znaleźć odpowiedniego. Wszystkie mnie cisną najlepiej bez .
Camilla masz bardzo mały i ładny brzuszek. -
Dokładnie - oby dotrwać do stycznia
Ja tez już szykuje torby itd
Camilla
Jaki malutki, fajny brzuszek
Mój to już mega wielki
Juror zrobie zdjęcie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja naprawdę wiele nie chce, byle do końca stycznia nas mała nie zaskoczyła!
Teraz u nas intensywny czas, do 10 stycznia mamy czas na wyprowadzkę, a w domu jeszcze ściany nie pomalowane ani podłogi nie zrobione. Na pewno jak się wprowadzimy nie będzie łazienki, ale do końca roku mamy plan żeby chociaż 2 pokoje były pomalowane i z panelami. Mąż od 28 grudnia do 17 stycznia ma urlop więc będziemy już codziennie działać, tak, żeby do narodzin małej była już łazienka i wszystkie pokoje i podłogi zrobione
A ja kurczę leżę w domu i nie mam mocy pakować, a mogłabym w końcu ogarnąć np pakowanie kieliszków, dużych misek i innych takich szklanych kuchennych rzeczy, których nie używam na codzień34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Ja jeszcze swojego brzuchola nie wrzucałam, ale wcześniej go prawie nie było :p
Ale teraz w końcu jest już widoczny i nie wygląda jak ciąża spożywcza.
https://zapodaj.net/0c82a8eab69bd.jpg.htmlmj26, Camilla33, Assssia88, Foto_Anna, Dafka, gusiaa, Fruzia85, annkaa, ss25, KasiaM, zuzi_c, JustiJusti lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a staniki do karmienia kupujecie przez internet czy stacjonarnie? Jesli stacjonarnie to gdzie beda jakies niedrogie takie do 50zl? Moze H&M?
-
Aprill
Ja mam 2 z porzedniej ciąży i dokupiłam 2 nowe - wszytskie z Lidla
Są siper i jesgem bardzo zadowolona
Ale miałam tez po drodze takie z Canpolu chhba - jak widać nie przetrwały ehheh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
aprill wrote:Dziewczyny a staniki do karmienia kupujecie przez internet czy stacjonarnie? Jesli stacjonarnie to gdzie beda jakies niedrogie takie do 50zl? Moze H&M?
Radzę sobie przymierzyć.
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Ja muszę gdzieś stacjonarnie stanik kupić, bo mam pod biustem 95 a miseczka takie B może małe C i w necie tego nie ogarnę
myślałam o H&M ale nie wiem czy tam są takie do karmienia też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 20:09
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika wrote:Ja naprawdę wiele nie chce, byle do końca stycznia nas mała nie zaskoczyła!
Teraz u nas intensywny czas, do 10 stycznia mamy czas na wyprowadzkę, a w domu jeszcze ściany nie pomalowane ani podłogi nie zrobione. Na pewno jak się wprowadzimy nie będzie łazienki, ale do końca roku mamy plan żeby chociaż 2 pokoje były pomalowane i z panelami. Mąż od 28 grudnia do 17 stycznia ma urlop więc będziemy już codziennie działać, tak, żeby do narodzin małej była już łazienka i wszystkie pokoje i podłogi zrobione
A ja kurczę leżę w domu i nie mam mocy pakować, a mogłabym w końcu ogarnąć np pakowanie kieliszków, dużych misek i innych takich szklanych kuchennych rzeczy, których nie używam na codzień -
Piszecie, że mały brzuchol a dla mnie jest już mega wielki, teraz 100 cm, ze starszym synkiem w ostatnim tygodniu miał 104, coś mi się wydaje że teraz bardziej urośnie. Ja właśnie pakuje wyprawkę do Żłobka dla Piotrusia 😊, dziś już wszystko kupiłam.
-
Darrika
Tez podziwiam za spokoj hehe
Chcooaz mam znajoma co się wprowadzała w duuuuzo mniej zaawansowanym stnie i to z dzieckiem kilkumiesięcznym
Dla mnie hard core !
Darrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Camilla
100 cm ?
Ja mam jakieś 102 a wydaje się duuuuzo większy od Twojego
Kurczę z córka nie Mierzylam ani razu! Głupia ja !
Ale na bank był mniejszy - widzę po ubraniach, w które wchodziłam na sam koniec ciąży a teraz już nie zmieszczę brzucha heh
Ale z córka miałam bardzo malutki brzuch09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że ten spokój mnie nie opuści i nie zacznę panikować :p
O właśnie, niektórzy się na naprawdę średnie warunki wprowadzają, jeszcze właśnie z malutkimi dziećmi i dają radę. Najważniejsze, żeby było ciepło, żeby było gdzie ugotować no i ciepła woda, a reszta to na luzie, trzeba być dobrej myśli i robić swoje :p
Ja mam w tej chwili obwód w brzuchu jakieś 104-105 I jestem ciekawa ile jeszcze tych cm dojdzieCamilla33, Mysza, annkaa, Dariah, KasiaM lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Dziewczyny, skończyłam!
Co skończyłam? Robić prezenty!
Zrobiłam 6 fotokalendarzy!
(po sprzątaniu łazienki ciągnął brzuch, więc kilka godzin posiedziałam przy kompie i przeszło)
Użyłam do tego ok 480 zdjęć. Ja nie jestem zawodowym fotografem, ale wszędzie jestem z aparatem i łapię chwile... Uwielbiam to.
Zrobiłam m.in. rodzicom, teściom, rodzeństwu.
Paczkomaty przepełnione, jeszcze nie wszystkie odebrałam, ostatnie 3 będę się modlić by dotarły przed Wigilią(na stronie jest informacja, że te dziś zrobione jutro wysyłają i powinny dotrzeć)
Robicie w tym roku prezenty najbliższym?
Camilla33, Darrika, annkaa, ss25 lubią tę wiadomość