LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dafka wrote:Tak jutro będzie 36+0 I jeśli dalej wszystko będzie ok to pewnie wyznaczy mi termin cesarski tak po 38 tygodniu i możliwe że byłaby to już ost wizyta. No chyba ze wymyśli coś innego.
Jakoś za szybko ten czas leci😬
Aaaa to jak masz planowaną cesarkę to zapewne powie Ci kiedy się stawić w szpitaluDariah lubi tę wiadomość
-
marlenaO wrote:A ja mam w odwrotna sytuacje, córcia jest duża i lekarz stwierdził że z tego względu wolałbym rozwiązać ciąże wcześniej a ja się upieram że dziecko samo wyjdzie kiedy będzie gotowe i nie zgadzam się na wcześniejszy poród o 3 tyg.
Prwidłowotzn. ja bym też tak zrobiła
Ta orientacyjna waga podawana przez lekarza po obrazie usg - to loteria, w której różnica może się wahać nawet do 0,5 kg
-
Marlena
A wlansie ! Pameitam te historie Twojego lekarza
A byłaś zobaczyć u innego, co by inny powierzyl dziecko i się wypowiedział?
Bez sensu wywoływać 3 tyg!!!! Wcześniej
Toz to bardzo dużo 3 tyg!
ZakręconaOna, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja wizyte ostania miałam 3 tyg temu. Teraz ode zobaczyć malutka 7 stycznia:) to będzie 34 thdz ciekawe kiedy będzie chciał mnie widzieć żeby pobrać GBS .. jutro idę zrobic krew na wizyte póki mezu w domu bo młoda do przedszkola 7 wraca a niechxw jej że mna ciągnąć..
-
nick nieaktualnymarlenaO wrote:A ja mam w odwrotna sytuacje, córcia jest duża i lekarz stwierdził że z tego względu wolałbym rozwiązać ciąże wcześniej a ja się upieram że dziecko samo wyjdzie kiedy będzie gotowe i nie zgadzam się na wcześniejszy poród o 3 tyg.
-
nick nieaktualny
-
O rety dziewczyny ale się rozpisałyście
To i ja się witam w nowym roku! Wczoraj o 23 już padłam, coś tam się przebudziłam delikatnie o północy, bo mąż łaził po łóżku, żeby lepiej fajerwerki przez okna dachowe widzieć
Ostatnie dni codziennie malujemy, panele też się już kładą. Jutro położymy panele u małej w pokoiku i przeniesiemy z bagażnika wózek żeby go rozpakować i zobaczyć czy wszystko ok.
Co do rozwarć itd. To ja w ogóle o tym nie myślę, gin mówi, że wszystko ok, to ok. Mała mi daje codziennie kopniaki, wiem, że żyje i ma się tam w brzuchu dobrze, to nie martwię się wcale. Choć trochę się boję porodu i tej ogromnej zmiany w życiu, ale mąż mówi, że będzie fajnie
Ja będę mieć teraz wizytę pod koniec stycznia jakoś, to wyjdzie 37 tydzień, wtedy będzie wymaz z pochwy i odbytu no i ma ta wizytę muszę też morfo, mocz i Hbs zrobić. Po tej wizycie mam już chodzić co tydzień.annkaa lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Raga Ja tez nie mam nic procz kosmetykow wlasnie hahaha
takze tez zaczynam za 1.5 tygodnia juz zamawiac materacyk itp itp
Darika bedzie super zobaczysz , nie mowie ze poczatki beda lekkie ale bedzie cudownie . Zycie zmienia sie 180 stopni to pewneDarrika lubi tę wiadomość
-
Nie no rozwiazanie ciazy 3 tyg przed terminem bo wrozy lekarz wieksza wage dziecka to troche nie powazne ... usg moze sie mylic a na koniec zrobic moga usg i tak i sprawdza orientavyjna wage . Jak przekroczy ich normy to zrobia cc badz sprobujesz naturalnie . Twoja wola ale 3 tyg wczesniej BO TAK to nieeeee .
marlenaO lubi tę wiadomość
-
Scintilla, moja ważyła gdzieś 1570g.
Ja teraz ostatnią wizytę miałam 12.12 no i teraz po miesiącu mam 10.01. I chyba nawet jak mi powie, że kolejna wizyta za miesiąc to i tak na bank przyjdę po dwóch tygodniach.
Mam nadzieję, że teraz zrobi mi wymaz gbs, bo jeszcze nie mam. Powtarzalyscie badania na grupę krwi i przeciwciała? Bo nie dał mi tego badania ostatnio na skierowaniu, a słyszałam że trzeba powtarzać 🤷
-
Dziewczyny pare dni temu zauwazylam u siebie na wewnetrznej stronie ud plamki , czerwone i ciemniejsze tez ... z dwoch stron . Czytalam , ze hormony ciazowe moga taki wyrzut zrobic w dane miejsca :o szok z synem nie mialam nic takiego za to bylam brzydka jak noc listopadowa i cala twarz zasypana byla . Dioda na diodzie a teraz ? Buzia niemowlaczka czysciutka i jakze ladna
za to wysyp na pupie , udach i pipce
cala dolna partia .
Mam nadzieje , ze przejdzie po porodzie haha -
Bożenka wrote:Scintilla, moja ważyła gdzieś 1570g.
Ja teraz ostatnią wizytę miałam 12.12 no i teraz po miesiącu mam 10.01. I chyba nawet jak mi powie, że kolejna wizyta za miesiąc to i tak na bank przyjdę po dwóch tygodniach.
Mam nadzieję, że teraz zrobi mi wymaz gbs, bo jeszcze nie mam. Powtarzalyscie badania na grupę krwi i przeciwciała? Bo nie dał mi tego badania ostatnio na skierowaniu, a słyszałam że trzeba powtarzać 🤷Bożenka lubi tę wiadomość
-
Camilla33 wrote:I my mamy wizytę w piątek 😊 Nasz bobas też ważył prawie 1700g w 30 tyg.
Ciekawe czy ktoś jeszxze wizytuje w piątek?
Camilla33 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Mój mały ważył w 31t3d dokładnie 1820gram. Też mam w pt wizytę, zobaczę ile pozdrósł
Kochane,to jak z tym wymazem w kierunku GBS? kiedy najlepiej zrobić? 35 czy 36tc?
Bożenka, ja powtarzalam przeciwciała i grupę krwi koło 20tc(przeciwciała to jeszcze rozumiem, ale po co powtarzać grupę krwi 🙄)Dariah lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙