LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
zulka wrote:Zakręcona trzymam za Was kciuki oby ten przyszły rok był dla Was udany i szczery. Dużo miłości .
Dziewczynki dotrwałtsmy szczęśliwie do końca roku. Teraz odliczamy do pierwszego rozładowania. Oby wszystkie miałyśmy szybkie bezbolesne i szczęśliwe porody bez komplikacji. Już niedługo Nasze kruszynki będą z Nami .
Samych dobroci w tym Nowym Roku. 🎆🍼🥂😊
Nooo , styczen na dobra sprawe za pare h sie zacznie i czekamy na pierwsze bobasyCamilla33, zulka, annkaa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dziewczyny abyśmy wszystkie dotrwaly do końca stycznia, a potem niech sie maluchy rodza szczęśliwie 💕🤰🤰🤰
Darrika, Mysza, emdar, ZakręconaOna, Edith, zulka, Scintilla, KasiaM, annkaa, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dziewczyny na ten przyszły rok.
Swoją drogą za moment styczeń i pewnie część z nas zacznie się rozpakowywać. To już tak blisko 😁 Wszystko takie realne się zaczyna robić 😁Mysza, emdar, ZakręconaOna, Edith, zulka, Scintilla, annkaa lubią tę wiadomość
-
Kochane ciężaróweczki, oj dawno mnie tu nie było, czasem tylko podczytywałam Was z doskoku. Trzeci trymestr okazał się dla mnie wyjątkowo ciężki(co po stosunkowo lekkim I i II lekko mnie wybiło z rytmu);nic "medycznie" ani mi ani Julkowi nie jest,po prostu jest mi ciężko,niewygodnie itd itp. Ale nie ma marudzenia! Trzeba się cieszyć z tego co jest,a każda z nas dostała w tym roku wyjątkowy prezent od losu🍼🤰.
Życzę nam wszystkim dobrej końcówki ciąży,szybkich i bezproblemowych porodów, łatwego wejścia w nową sytuację, i spełnienia naszych wszystkich marzeń ❤️🎉🥂🍸💥Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 19:25
Edith lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ojej, Zakręcona co ja tu za historie wyczytałam... My z mężem mieliśmy jeden bardzo poważny kryzys(z 10 lat temu);pamietam co mi wtedy powiedziała jedna koleżanka"kryzys to jest szansa dla związku, o ile dobrze to oboje rozegracie". Nam się to udało,wyszliśmy z tego jeszcze bardziej zwarci i gotowi by walczyć o siebie gdyby trzeba było(juz nigdy potem nie trzeba było, ale wszyscy dobrze wiemy że kryzysy zdarzają się zawsze i wszędzie). Tego też Ci(Wam)życzę, żebyście przetrwali to i żebyście byli przez to jeszcze silnejsi;no a jeśli mimo wszystko się nie uda(ja pamiętam bralam to też pod uwagę) to Tobie życzę dużo siły do walki o siebie samą ❤️Ściskam mocno!
ZakręconaOna, Dariah, Edith, zuzi_c, annkaa lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Ojej, Zakręcona co ja tu za historie wyczytałam... My z mężem mieliśmy jeden bardzo poważny kryzys(z 10 lat temu);pamietam co mi wtedy powiedziała jedna koleżanka"kryzys to jest szansa dla związku, o ile dobrze to oboje rozegracie". Nam się to udało,wyszliśmy z tego jeszcze bardziej zwarci i gotowi by walczyć o siebie gdyby trzeba było(juz nigdy potem nie trzeba było, ale wszyscy dobrze wiemy że kryzysy zdarzają się zawsze i wszędzie). Tego też Ci(Wam)życzę, żebyście przetrwali to i żebyście byli przez to jeszcze silnejsi;no a jeśli mimo wszystko się nie uda(ja pamiętam bralam to też pod uwagę) to Tobie życzę dużo siły do walki o siebie samą ❤️Ściskam mocno!
-
Hej Dziewczyny
Życzę Wam w Szczęśliwego Nowego Roku!
Tk będzie piękny rok - przywitamy nasze Maleństwa !!
Za chwile styczeń - pierwsze z Nas zaczną się rozpakowywać ! Wooo ale to zleciało!!
Buziaki!!!emdar, ZakręconaOna, Edith, Mysza, zulka, Dafka, Darrika, Scintilla, KasiaM, annkaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Mimo, że się nie udzielam od dłuższego czasu przesyłam moc serdeczności i dobrych życzeń na nadchodzący Nowy Rok - Przed nami magiczny i miejmy nadzieję sam szczęśliwy okres odkrywania uroków rodzicielstwa. Życzę Wam, by były to piękne chwile 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 22:29
ZakręconaOna, emdar, Edith, Darrika, annkaa lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:
Duzo zdrowka i szczescia .
A tak zapytam jesli moge ? Czemu sie nie odzywasz tu u Nas ? -
ZakręconaOna wrote:Dziekujemy kochana i wzajemnie . :*
Duzo zdrowka i szczescia .
A tak zapytam jesli moge ? Czemu sie nie odzywasz tu u Nas ?
Chyba dlatego, że odłożyłam ta ciążę przez długi okres na drugi tor - wiem, że brzmi to strasznie ale całkowicie zajęliśmy się córka - jej diagnostyką i nie wiem kiedy przyszedł 8miesiąc 🙃
Tak naprawdę to dopiero po kilkudniowym własnym pobycie w szpitalu - dosłownym nasłuchaniu się porodów za ścianą, wsłuchaniu się w swój organizm uświadomiłam sobie, że "to" lada chwila 🙆♀️😬🙂
Zupełnie nie jestem na bieżąco ale od kilku dni podglądając styczniówki obserwowałam i Waszą dyskusję i też chciałam Ci kochana w tych chwilach życzyć samych decyzji, które finalnie doprowadzą do najwłaściwszego rozwiązania - przede wszystkim dla Ciebie i dzieci🍀ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Chyba dlatego, że odłożyłam ta ciążę przez długi okres na drugi tor - wiem, że brzmi to strasznie ale całkowicie zajęliśmy się córka - jej diagnostyką i nie wiem kiedy przyszedł 8miesiąc 🙃
Tak naprawdę to dopiero po kilkudniowym własnym pobycie w szpitalu - dosłownym nasłuchaniu się porodów za ścianą, wsłuchaniu się w swój organizm uświadomiłam sobie, że "to" lada chwila 🙆♀️😬🙂
Zupełnie nie jestem na bieżąco ale od kilku dni podglądając styczniówki obserwowałam i Waszą dyskusję i też chciałam Ci kochana w tych chwilach życzyć samych decyzji, które finalnie doprowadzą do najwłaściwszego rozwiązania - przede wszystkim dla Ciebie i dzieci🍀 -
Boze dziewczyny. Juz 4 raz w ciągu 1.5 tyg dostaje mocnych skurczy zoladka czy czego tam ściska mnie i porządnie czyści;( tez tak macie . Nie przejadam się, nie jem świnstw żeby tak mna targalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 01:06
-
guusia, a może jakiegoś wirusa żołądkowego po prostu złapałaś? Bo sam ścisk żołądka i w ogóle narządów to jedno, a biegunka to raczej nie od ucisku... Tak mi się wydaje. Ja to raczej walczę z zaparciami(po Tardyferonie) 😒, ale żołądek też czasem daje mi się we znaki (ale to czuję jak Julek mnie tam kopie po przeponie 🙄).42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
gusiaa wrote:Kochana,a jak z corka ???
Co do przeczyszczania - nas dopadła ostatnio rodzinna kilkudniowa jelitowka i każdego coś innego ja górą, mąż dołem a córka w mixie 🙆♀️ -
Ja w sumie bardziej mam lekkie zaparcia niz rozwolnienia ... uciskow zoladka nie mam dzieki Bogu.
Wlasnie , to moze jakis wirus bo ostatnio nawet moja Mama i Siostra obie jedna przez druga wc szlo co sekunde a na drugi dzien Ja i moj maz . Ominelo syna jedynie dzieki Bogu !
Scintilla , kochana a czemu Ty bylas w szpitalu ? -
ZakręconaOna wrote:Scintilla , kochana a czemu Ty bylas w szpitalu ?
I poodbno chodzę z jakimś 1cm rozwarciem - ale to niby efekt zmasakrowania szyjki po poprzednim porodzie i mam funkcjonować normalnie. Idzie zglupiec - zauważyłam w szpitalu, że co lekarz to inna opinia przy podejmowaniu decyzji 🥴