LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
anita92222 wrote:Hej, hej :)y już spotkalysmy się na staraczkach 😀😜 też mam na luty choć na pewno skończy się w styczniu ze względu na cukrzycę
Kochana, jesteś moją siostrą, obie staraczki zaskoczone plamieniem implantacyjnym 😂gusiaa lubi tę wiadomość
-
W takim razie to wcale nie takie rzadkie Babeczki 😂 😂 ja to jak to zobaczyłam to najpierw myślałam: kuźwa i już po cyklu... Myślę nawet się nie zdążyłam łudzić, że się może udało. Później zrobiłam proga i był mega wysoki, więc myślę kurde nie, to nie okres idzie,więc już się nadzerki i polipa doszukiwalam 😂 😂
-
Ja z kolei nic nie miałam 😂 chyba, że nie zauważyłam przy podcieraniu, czy coś. Jeszcze pamiętam, jak mówiłam mężowi, że w rym cyklu nic z tego i już go na badania wysyłałam.
LaBellePerle, . Raga . lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
LaBellePerle wrote:W takim razie to wcale nie takie rzadkie Babeczki 😂 😂 ja to jak to zobaczyłam to najpierw myślałam: kuźwa i już po cyklu... Myślę nawet się nie zdążyłam łudzić, że się może udało. Później zrobiłam proga i był mega wysoki, więc myślę kurde nie, to nie okres idzie,więc już się nadzerki i polipa doszukiwalam 😂 😂
To moja przyjaciółka kiedyś do mnie przyjechala i mówi że okres spoznia się jej 2 dzień ale jakoś tydz wcześniej miała plamienia i myślała, że się rozkręcić. Poleciałam jej po test i wysikala 2 kreski 😂👍😉
Za to u mnie nic nie było ani jednej plamki więc stwierdziłam że pewnie nici, bo co 2 wykres na ovu gdzieś po drodze miał plamienie. A jednak grubo się myliłam -
Ja w tym cyklu ani jednego plamienia, na implantację spadek tempki, ale nic poza tym. Teraz jakiekolwiek plamienia to koszmar, oby nic takiego nie było teraz. W ogóle nie wiem jak ja wytrzymam do 3 lipca, najchętniej bym co 2 dni na betę chodziła33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny 😊 Dołączam do Was. Mamy 9 miesięcznego synka z in vitro. W życiu nie przypuszczałam, że zajde w ciążę bez pomocy medycznej. A tu taka niespodzianka. Okres miałam po porodzie bardzo nieregularny, do zrobienia testu skłonił mnie spadek energii, w środę beta 691, dziś 1730. Wizyta z usg 27 czerwca, jak wytrwać tak długo. Dopiero wtedy też się dowiem który to tydzień. Z bety wychodzi teraz 5-6 😊
kaniczynka, Scintilla, Kate86, ppieguskaa, Foto_Anna, gusiaa, Wachciowa, Darrika, AgaRydz, Monna lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Czy któraś z Was stosuje albo stosowała luteinę dopochwowo - mam dziwne wrażenie, że mi więcej wypływa tej tabletki niż ją aplikuje 🤔
Scintilla, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, u mnie jakaś złośliwość losu. Tydzień temu plamienie, tydzień spokoju, duphaston, dziś znowu jednorazowe, ale ciemnoczerwone i brzuch trochę boli okresowo. Co to może być? Wizyta w pn i dr mi napisał żeby do tego czasu odpoczywać i wziąć więcej duphastonu
-
ppieguskaa wrote:Ja stosowałam w poprzedniej ciąży.. Ii też miewalam takie wrażenie.. Ale to normalne.. Że jest więcej wydzieliny.. Ii ze taka biała.
-
Ja jestem dziś po wizycie.
Mamy serduszko! Mamy idealne wymiary!
6,5mm naszego Dzidziusia.
Mamy kartę ciąży! To jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu
Z radości zamówiłam sobie krem na rozstępy. Czy Wy też macie takie wzdęcie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 09:02
Scintilla, ZakręconaOna, gusiaa, Wachciowa, kaniczynka, Camilla13, ppieguskaa, LaBellePerle, . Raga ., Beti82, Darrika, Fruzia85, Aguuu lubią tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Dziewczyny, u mnie jakaś złośliwość losu. Tydzień temu plamienie, tydzień spokoju, duphaston, dziś znowu jednorazowe, ale ciemnoczerwone i brzuch trochę boli okresowo. Co to może być? Wizyta w pn i dr mi napisał żeby do tego czasu odpoczywać i wziąć więcej duphastonu
Gagaga lubi tę wiadomość
-
Foto_Anna wrote:Ja jestem dziś po wizycie.
Mamy serduszko! Mamy idealne wymiary!
65mm naszego Dzidziusia.
Mamy kartę ciąży! To jeden z najpiękniejszych dni w moim życiuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 22:18
Foto_Anna lubi tę wiadomość