LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla13 wrote:Cześć dziewczyny 😊 Dołączam do Was. Mamy 9 miesięcznego synka z in vitro. W życiu nie przypuszczałam, że zajde w ciążę bez pomocy medycznej. A tu taka niespodzianka. Okres miałam po porodzie bardzo nieregularny, do zrobienia testu skłonił mnie spadek energii, w środę beta 691, dziś 1730. Wizyta z usg 27 czerwca, jak wytrwać tak długo. Dopiero wtedy też się dowiem który to tydzień. Z bety wychodzi teraz 5-6 😊
Aaaaale niespodzianka -
Gagaga wrote:Dziewczyny, u mnie jakaś złośliwość losu. Tydzień temu plamienie, tydzień spokoju, duphaston, dziś znowu jednorazowe, ale ciemnoczerwone i brzuch trochę boli okresowo. Co to może być? Wizyta w pn i dr mi napisał żeby do tego czasu odpoczywać i wziąć więcej duphastonu
Gaga do poniedziałku 2 dni....tak jak lekarz powiedział, leż jak najwięcej możesz sobie pozwolić i może magnez włącz. :*Gagaga lubi tę wiadomość
-
Foto_Anna wrote:Ja jestem dziś po wizycie.
Mamy serduszko! Mamy idealne wymiary!
65mm naszego Dzidziusia.
Mamy kartę ciąży! To jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu
Z radości zamówiłam sobie krem na rozstępy. Czy Wy też macie takie wzdęcie?
Cudownie !!!
Mi wzdęcie w dolnej części brzucha wychodzi, że tak to określę - tylko jak coś zjem to po pół godziny już się odznacza dość widocznieFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Cudownie !!!
Mi wzdęcie w dolnej części brzucha wychodzi, że tak to określę - tylko jak coś zjem to po pół godziny już się odznacza dość widocznie
Ja też raczej po jedzeniu, a zwłaszcza wieczorem czuje się jak balon. A dzisiaj w nocy, wstałam zamknąć okno i poczułam taka zgagę, że aż mnie w klatce piersiowej rozbolalo, rano jeszcze się powtórzyło. Mam nadzieję, że to ostatni raz, nigdy takiej aż nie miałam33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
ZakręconaOna wrote:Foto Anna mam i to dzis wyjatkowo duze
Gratulacje wielkie
Rozpędziłam się wczoraj i z emocji niechcący powiększyłam mojego dzidziusia 10 razy.
Oczywiście ma 6,5mm a nie 65mm. Poprawiłam już w poście.
Dziś rano obudziłam się i doszłam do wniosku, że 65mm to 6,5cm - bardzo dużo! Sprawdziłam w papierach z wizyty i mnie olśniło.Scintilla, aprill lubią tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Gaga do poniedziałku 2 dni....tak jak lekarz powiedział, leż jak najwięcej możesz sobie pozwolić i może magnez włącz. :*
Raga widzę, że serduszko Twojego dziecka przestało bić w tym samym miesiacu co mojego a teraz obie mamy terminy na luty, cóż za wola boska!. Raga . lubi tę wiadomość
-
Fruzia85 wrote:Ja biore Femibion 1. W poprzedniej ciąży tez go brałam wiec nie kombinuje. Ja ustawie suwaczek dopiero po wizycie. Czuje sie dobrze,bolą cyce,lekkie mdłości. Wzdecia i uczucie obrzmienia są ale to od upałów raczej
ja czasem myślę,że też się pospieszyłam z suwaczkiem i ogólnie z całą tą radością, ale później myślę sobie - kuźwa, w poprzedniej ciąży mówiliśmy każdemu dopiero w II trymestrze a i tak poroniłam, więc jak ma być dobrze to i tak będzie.ZakręconaOna, Scintilla, AgaRydz lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Wasz ginekolog sam zaprasza przyszłych tatusiów do gabinetu podczas badania?
Ja zamierzam się 3 lipca zapytać, czy na kolejną może przyjść już mąż też że mnąLaBellePerle lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualnyDarrika wrote:Ja zamierzam się 3 lipca zapytać, czy na kolejną może przyjść już mąż też że mną
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
24 luty
Podlaskie. Pierwsze dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 13:10
-
nick nieaktualny24 luty❤️, pierwsze dziecko,26 lat, małoposkie/Kraków.
Tak w ogóle dziewczyny mam wynik bety, 106,9!!! A dzisiaj jest dzień, kiedy małpa nie przyszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 13:48
Scintilla, RudyLis, Darrika, Wachciowa, Foto_Anna lubią tę wiadomość