LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ppieguska, GRATULACJE!!! Rozpoczęłaś nasz czas wypakowywania się 😉 Trzymamy kciuki za kolejne (Edith i Bożenka chyba, prawda?).Ależ emocje😘
U mnie samopoczucie mocno średnio, jakiegoś irracjonalnego wkurwa hormonalneg o czuję od wczoraj;stary chodzi się łasi, pyta co mi podać czy zrobić, to mu w końcu mówię"daj mi spokój, chcę pobyć sama". No nie mają łatwo nasi faceci z nami w tej końcówce 😉. Raga ., mj26, zuzi_c, annkaa lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Bozenka
Głównie dowiem się o szyjce i ewentualnym rozwarcia
Bo to wizyta na Medicoer a ta babeczka nie wazy dzidzi..
Potem mam wizytę 24.01 u naszej gin09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:A jak dziewczyny u was samopoczucie? 😃
Samopoczucie średnie, trochę się boję, że jestem GBS+ i będzie dodatkowe zagrożenie dla bobasa. Mam wyrzuty sumienia bo za dużo przytyłam, chociaż mąż twierdzi, że nie widać tego po mnie.
Ale wiem, że to są bzdety i cieszę się z każdego kolejnego tygodnia małej w brzuchu.Chociaż czuję się jak słonik Dumbo😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 13:02
-
Jest już z nami 😀 Nasze pierwsze forumowe dzieciątko! Gratuluje Pieguska, witaj Jacusiu 🥳. Pieguska zazdraszczam ze możesz już przytulić synka. Dużo zdrówka dla Was 😚
Mamusie już jest namacalny dowód ze to już nadchodzi czas na rozpakowywanie się. Ależ jestem podekscytowana 🤩😁😝Edith lubi tę wiadomość
-
No wlansie j mnie waga przystopowała ostatnio
A mam wrażenie ze jem i jem !!
Co prawda jjz 14 kg na plusie
Z córka było chyba 12-13 kg na sam koniec wiec teraz więcej troszkę
Ale w zasadzie od przed Świetami nic nie przytyłam a nawet z 0,5 kg zeszło.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U mnie samopoczucie ok, trochę się nachodziliśmy dzisiaj po ikei, montujemy paxa potem kuchnie i u małej w pokoju się zrobi miejsce na jej mebelki, które też już z ikei mamy wybrane.
Mąż mi też dzisiaj partyzancko zamontuje pralkę w korytarzu więc będę prać i suszyć :p
Mam nadzieję, że do końca stycznia już będziemy mieli pokoik małej zrobiony.
No i ja dopiero mam skończony 35 tydzień, także mam nadzieję, że jeszcze minimum 3 mnie czekają34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
My dziś kończymy 37 tydzień, więc czas porodu zbliża się wielkimi krokami. Zosia już dość mocno napiera, cały dół mnie ciągnie, czuję się jakbym ostatni tydzień bez przerwy jeździła konno, taki ból "podwozia"😂😂😂 ale musi jeszcze wytrzymać do wizyty w czwartek i wyników GBS, więc jeszcze trochę. Ale palce mi już puchną strasznie, chodzę jak kaczka, wygodnej pozycji nie potrafię sobie znaleźć, no jednym słowem jest już ciężko.29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
nick nieaktualnyMleko hipp. Córka jadła bebilon ale zmienili skład, jest fatalny.
Ja już po wizycie. Mały fiknął głowa na dół wiec mogę SN. Za tydzień zaczynam KTG u mojego lekarza
Aaa i 2600g (35+3) 🥰Darrika, Bożenka, Mysza, ppieguskaa, . Raga ., gusiaa, Scintilla, KasiaM, emdar, mj26, zuzi_c, Edith, Mama_po_przejściach, annkaa lubią tę wiadomość
-
Ss
Super ze Mały finał na dół !!
Z tego co pameitam to raczej zależało Ci na sn , tak?
Ja tez jeszcze nie miałam gbs robionego - będziemy pobierać teraz w czwartek
Z córka miałam dodatni wiec dostałam 2 dawki antybiotyku na IP
I tak dobrze ze sie udało, bo 4h przerwy musza być, a nasz pobyt na porodówce trwał jie wiele więcej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Emdar ja nie mam terminu ustalonego, ale mogę być następna po Edith, będę się cieszyć😃
Dariah to oczywiście pisz jutro co tam🙂
Mysza nie katuj się tymi kilogramami. Przecież to zawsze będzie można zrzucić! Nie zostanie to z Tobą na zawsze🤗
Ja mam na plusie 13kg, a mój narzeczony 8kg na plusie hahaha. W końcu razem jesteśmy w ciąży 😂 Tylko ja zapewne szybciej zgubię te kg niż on😂
Darrika to wysyłaj nam zdjęcia jak pokoik będzie gotowy😃❤️
Aguuu my też jutro 37tc!😁
Mysza lubi tę wiadomość
-
Mysza
Nie przejmuj się kg !
Wszytsk da się zrzucić ! A jak kp to w ogóle szybko pójdzie
Do tego zaraz wiosna przyjdzie wiec j chęć na spacer czy pobieganie
Bozenka
W czw wizytaale dam znać !
Mysza, Bożenka lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
. Raga ., Mysza, gusiaa, Camilla33, Scintilla, emdar, ZakręconaOna, KasiaM, Dariah, Darrika, Bożenka, mj26, zuzi_c, Fruzia85, Edith, ss25, Dafka, Mama_po_przejściach, annkaa, Anytram, I_1985, Aguuu, JustiJusti, zulka, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Ppieguska, GRATULACJE!!! Rozpoczęłaś nasz czas wypakowywania się 😉 Trzymamy kciuki za kolejne (Edith i Bożenka chyba, prawda?).Ależ emocje😘
U mnie samopoczucie mocno średnio, jakiegoś irracjonalnego wkurwa hormonalneg o czuję od wczoraj;stary chodzi się łasi, pyta co mi podać czy zrobić, to mu w końcu mówię"daj mi spokój, chcę pobyć sama". No nie mają łatwo nasi faceci z nami w tej końcówce 😉
Ojjj mam podobny stan od ok.2 tygodni.
Chcę być sama. Najlepiej mi pod kocem i jak nie muszę nigdzie wychodzić i na nikogo patrzeć. Niestety jest starsza córka i jestem zmuszona być poza swoją strefą komfortu. -
ss25 wrote:Mleko hipp. Córka jadła bebilon ale zmienili skład, jest fatalny.
Ja już po wizycie. Mały fiknął głowa na dół wiec mogę SN. Za tydzień zaczynam KTG u mojego lekarza
Aaa i 2600g (35+3) 🥰