LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
mj26 wrote:Ja dzisiaj nocka w samotności, mąż w delegacji ale jutro wraca. Oczywiście się denerwuje, ze sama, ze może sie coś zacznie, ze brzuch wyglada jakby był już nisko itd ... Ja idę jutro do kosmetyczki na pedicure, na brwi i ogarnąć rzęsy, żebym przy porodzie jakoś wyglądała, bo cała ciąże mam okropny trądzik ale co zrobić 🙄😊 Dzisiaj tez odebrałam te elektrody do TENSa i do porodu koszulkę kupiłam męska biała w hm 2xl, później do wyrzucenia będzie. Jeszcze te mleka muszę ogarnąć i butelkę jedna jakaś kupić ale nie wiem która? Rano tez przychodzi do mnie położna zobaczymy co podpowie.
mj26 powoli powoli... ja mam na 5 lutego i wcale mi się tak nie spieszy hehe
Choć mąż się śmieje, że już możemy rodzić...
Jeszcze torba nieskompletowana... Jeszcze kaftaniki Młodej muszę kupić i wyprać, i wyprasować całą stertę rzeczy, które dostałam
Te nowe wyprane i nawet wyprasowane, łóżeczko jak przetrę, to będzie można je dalej montować... Materace, prześcieradła i inne bajery
Właśnie mi wypadł taki sporawy kawałek śluzu gęstego. Ciekawe, czy to nie drugi kawałek czopu...
Dziewczyny gaziki do przemywania oczek kupujecie jałowe? Muszę poszukać, czy idzie gdzieś ich kupić cały zestaw np. 100 szt. bo po 3 szt. w jednym opakowaniu to komedia...mj26 lubi tę wiadomość
-
annkaa wrote:mj26 powoli powoli... ja mam na 5 lutego i wcale mi się tak nie spieszy hehe
Choć mąż się śmieje, że już możemy rodzić...
Jeszcze torba nieskompletowana... Jeszcze kaftaniki Młodej muszę kupić i wyprać, i wyprasować całą stertę rzeczy, które dostałam
Te nowe wyprane i nawet wyprasowane, łóżeczko jak przetrę, to będzie można je dalej montować... Materace, prześcieradła i inne bajery
Właśnie mi wypadł taki sporawy kawałek śluzu gęstego. Ciekawe, czy to nie drugi kawałek czopu...
Dziewczyny gaziki do przemywania oczek kupujecie jałowe? Muszę poszukać, czy idzie gdzieś ich kupić cały zestaw np. 100 szt. bo po 3 szt. w jednym opakowaniu to komedia... -
Dariah wrote:MJ
Trzymaj się będzie dobrzejedna nicka to wszcze Ok, gorzej jakby na tydzień- dwa wyjechał
A powiedz mi, ile tych elektrod kupiłaś ?28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
mj26 wrote:Zamówiłam dokładnie te: https://www.bodyclock.pl/product-pol-4979-Body-Clock-elektrody-prostokatne-do-urzadzen-TENS-i-EMS-4-szt.html Zakrecona może to ta butelka medela calma ?
Mojego syna probowalam przetestowac z butelkami po roczku i zadnej nie chcial chwycic , dopiero po 16 mz chwycil lekko ten smok lateksowy chyba ?! Z nuka i wtedy jako tako powoli mm dawac moglismy jak ludzie bo przestalam kp . Wiec teraz dla.swietego spokoju i zaoszczedzenia kasy mam w razie co na sprobowanie odrazu ten tylko kupilam taki w smyku specjalny przypominajacy sutka i tak samo w smoczek jeden sie zaopatrzylam tez te lateksowe ?! Przypominajace sutka ksztaltem . Moj syn byl calkowicie vezsmoczkowy a mial chyba ich z piec w tym te wielkie gumowe ala misie i chu*** a tez nic wiec z doswiadczenia juz kupilam jeden taki . Nie to nienie ma co zmuszac
-
gusiaa wrote:Strasznie nie fajnie co nie
-
Camilla33 wrote:To i ja dołączam do Was, raz człowiek siada i jest spoko, kolejny się zapomni, szybciej to zrobi i aż krzyczec się chce z bólu. Jeśli uda mi się i tym razem urodzić sn to mam nadzieję, że obejdzie się bez złamanej kości ogonowej jak poprzednio bo to oszalec można, zwłaszcza jak cały dzień spędza się na kanapie z bobasem przyklejonym do piersi.
-
Dariah wrote:Pieguska
Co u Was ? Jak Jacuś ? Jak się czujesz ?
Ja dzisiaj już super
Trochę boli jeszcze przy wstawaniu ii kładzeniu się do łóżka..
Jacek je, śpi.. Najlepiej spaloby mu się z cycem w buzi..
Najprawdopodobniej jutro wychodzimy ze szpitala.. Jeśli nic nee wyskoczy..
Camilla33, Dafka, Darrika, ss25, Edith, ZakręconaOna, . Raga ., annkaa, emdar, zuzi_c, Linka90*, Mama_po_przejściach, KasiaM, Dariah, mj26, JustiJusti, Bożenka, I_1985, Scintilla lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Ale jak to ? Przy poordzie Ci sie złamała??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 22:38
-
gusiaa wrote:Tez macie takie uczucie jakbyście mieli juz malucha w kroku .. jak siedze,a ona sie rusza to czuje ja wlasnie tak najbardziej ..
Moja mała to jeszcze wysoko siedzi, cały czas czuje jej pupę z prawej strony nad pępkiem34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Camilla33 wrote:Tak, ortopeda po porodzie stwierdził, że tak miałam ja ustawioną, że podczas partych dziecko przechodząc po prostu mi ja złamało. Ból nie do opisania, przez pierwszy tydzień nie wiedziałam co się dzieje. A polozna te zmi mówiła, że czasem one muszą ją złamać rodzącej bo dziecko się blokuje A poród zaczyna być niebezpieczny.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Darrika wrote:Moja mała to jeszcze wysoko siedzi, cały czas czuje jej pupę z prawej strony nad pępkiem
Dariah lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Tez macie takie uczucie jakbyście mieli juz malucha w kroku .. jak siedze,a ona sie rusza to czuje ja wlasnie tak najbardziej ..
Ja czasami mam takie śmieszne uczucie łaskotania od środka właśnie tak nisko w kroki, chyba malutka wtedy coś majstruje rączkami- na każdym usg raczki ma przy twarzy a główka do dołu, wiec by pasowało. Poza tym cZesto czuje jej pupcie- koło pępka z prawej strony i oczywiście nóżki...są z prawej strony, wędrują kilka razy dziennie👣. Raz chyba zgięła kolanko 🦵bo nagle taki wielki czubek się zrobił. -
Gusiaaa taaak , od jakis dobrych 2 tygodni czuje , ze chce sie wypchnac juz . Doslownie ! Momentami z wc nie moge wstac bo tak boli jak przy partych plus pachwina zaczyna rwac i wtedy jest kosmos ... jakby glowka wychodzila juz .
Camilia boze ... to az straszne co.piszesz , nie dosc , ze porod w chu*** bolesna sprawa to jeszcze zlamanie kosci ogonowej . Brrr , jak klapnie sie na dupsko to ta kosc boli w cholere a co dopiero zlamana . Masakra ! -
marlenaO wrote:Ja czasami mam takie śmieszne uczucie łaskotania od środka właśnie tak nisko w kroki, chyba malutka wtedy coś majstruje rączkami- na każdym usg raczki ma przy twarzy a główka do dołu, wiec by pasowało. Poza tym cZesto czuje jej pupcie- koło pępka z prawej strony i oczywiście nóżki...są z prawej strony, wędrują kilka razy dziennie👣. Raz chyba zgięła kolanko 🦵bo nagle taki wielki czubek się zrobił.
I taki stozek sie robi nie raz -
ZakręconaOna wrote:Gusiaaa taaak , od jakis dobrych 2 tygodni czuje , ze chce sie wypchnac juz . Doslownie ! Momentami z wc nie moge wstac bo tak boli jak przy partych plus pachwina zaczyna rwac i wtedy jest kosmos ... jakby glowka wychodzila juz .
Camilia boze ... to az straszne co.piszesz , nie dosc , ze porod w chu*** bolesna sprawa to jeszcze zlamanie kosci ogonowej . Brrr , jak klapnie sie na dupsko to ta kosc boli w cholere a co dopiero zlamana . Masakra !