LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Oj wybór imienia to nie łatwa sprawa
A tym ck mówią inni jie ma co się przjemwowac !
My jak powiedzieliśmy ze będzie Teodor to moja mama tez pierwsza reakcja : No przecież jest tyle pięknych normalnych imion
Hehheeh
Powiedziałam jej ze ona swój czas na wybieranie pięknych imion już miała
Nikt inny nic złego nie pwooedizla na imie, albo się podtrzymywali albo jm się podoba - nie interesuje mnie to
Mi się podobaja stare imiona, wszelkie Stasie, Antki, Wojtki, Henie itd
Ale tak jak mówiłam u nas sprawa się komplikuje po stronie męża ehhe
A Teodor obojgu się baaaaaardzo od razu spodobał No i zdrobnienia i znaczenie imienia (bo my na to tez patrzymy)Foto_Anna lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Calklla
To pochwal się
Ankaaaa
Piękna Anastazja !!! Cudowna !!!
Ja tez już chce mojego !!!heheh
Edith
Dawaj znać co u Wasannkaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Cześć dziewczyny
Ja nadal przeziębiona, jedna noc przespana druga nie, dzisiaj tez nie ale jakoś się do tego przyzwyczajam 😉 Wczoraj byłam na spotkaniu firmowym i średnio widzę mój powrót, bo zmniejszają zakres działalności i zrobili już redukcje etatów 😕 Nie wiem jak wygląda ta kwestia kiedy bym wróciła na 7/8 etatu ? Czy mam ta roczna ochronę ? Mały mnie co drugi dzień, wieczorem, przez jakieś 7h tak mocno rozkopuje, ze mam bóle i miesiączkowe i szyjki, pleców aż mi się wydaje ze się szykuje ale później się uspokaja i zasypia. Przez to moje mega smarkanie tez go może denerwuje.
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
JustiJusti wrote:Wczoraj byłam na ostatniej wizycie u gin. Termin CC umówiła ze mną na 02.02.2020 (39t) - wtedy ma dyżur w szpitalu. Dopiero jak napisałam tą datę to widzę jaka jest
. Ponieważ trochę obawiam się, że akcja może ruszyć wcześniej a nie wyobrażam sobie samej jechać z skurczami do szpitala (nie wiem jak mój będzie pracował), więc uzgodniłyśmy, że położę się trochę wcześniej tj 30.01 (38t4d) i zobaczymy jak się akcja rozwinie. Szyjka się skróciła ale na razie nic nie wskazuje na szybką akcję. Każe mi brać luteinę 1 raz dziennie aby dotrwać do terminu. Mały ma koło 3126, jednak jak wiemy różnie to może być z jego wagą. Ciężko ja było w ogóle oszacować na USG, bo strasznie się poskręcał i wiercił. Ma długie nóżki a ciężko było oszacować brzuszek tak więc..... Pytałam, czy mam jakoś umawiać tą wizytę w szpitalu, na co ona, że teraz się nie umawia. Przyjeżdża się ze skierowaniem i tyle. Nie jestem do końca przekonana czy to tak wszędzie jest czy też u nich.
Mysza, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Veira wrote:Mi teraz wyszło mało wód AFI 9 no i przez to jutro jadę do szpitala na ktg i modlę się żeby mnie tam nie zostawili bo chociaż jutro mam termin to nic nie wskazuje żeby poród był blisko
a ja już powoli nie mam siły, a w szczególności jakoś psychika mi siada płaczę o byle co, szybki się denerwuje itp. najgorsze jest takie czekanie ...
11.06.2019 - 2 FET - 4.1.1 - 8 dpt -85,7 ; 10 dpt- 230 ; 24 dpt ❤
26.02.2020 córeczka 3,583 kg❤❤❤
25.05.2019 [*] 4t1d cb
21.02.2019 - 1 FET- 5.2.2 - 8 dpt -89,6 ; 11 dpt-239 ; 23 dpt- 13855 ; 28.03.2019 7t 1d [*]
22.10.2018 - ET
X 2018 - II in vitro ICSI ❄️ ; IX 2018 - I in vitro ICSI ;
2016 - 2017 - 5 x IUI
05.03.2014 - (*) 6t3d cp
MTHFR - układ homozygotyczny ; PAI-1 - układ heterozygotyczny -
Ankaa piekna coreczka 😍 A u mnie pół nocy nie przespane mialam jakas fałszywa akcję porodowa, skurcze regularne najpie4w co 15 min a na koniec jiz co 3min nie zbyt silne ale całkiem inne niż te które miałam do tej pory i tak do 3 bo pozniej wszystko ucichło. Zaraz jadę na ktg a później usg więc zobaczymy.
Dariah, Mysza, sylgor, JustiJusti, annkaa lubią tę wiadomość
-
Jeżu ile ja bym dała żeby się wyspać w nocy
Masakra jakaś
DZis już myślałam ze będę ryczeć - jesgem meeeega zmęczona już po 20, a za cholerę nie mogę zasnąć
Jak nie nogi to Mały kopie, jak nie to katar, jak nie to czkawka, albo siku
Ehhhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyAlice83 wrote:Mi zostało 5 tygodni do porodu i się marwię że jak będzie mało tych wód to będą chcieli wywołać poród.
Podczytywałam dziewczyny ze stycznia i kilka z nich leżało w szpitalu z podejrzeniem małowodzia, a ostatecznie cc miały robione z innych powodów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 10:18
-
nick nieaktualny
-
Camilla33 wrote:Sucharek85 dodałam Cię do listy, córeczka to Twoje pierwsze dziecko?
Tak pierwsze dziecko, bo wcześniej miałam poronienie.polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
U mnie starszy syn ma Cezary.. Teściowa nadal ubolewa z tego powodu..
Ii mówi do niego Cezar żeby mnie wkurwić.. Od świat się nee odzywamy bo jej wygarnelam co myślę o tym 🤷
Urodził się Jacek to do dziś teście nee przyjechali w odwiedziny.. Ani nawet nee zadzwonili jak się maly chowa 🤷
Coś czuję, że dopiero na chrzciny zobaczą wnuka.. -
ppieguskaa wrote:U mnie starszy syn ma Cezary.. Teściowa nadal ubolewa z tego powodu..
Ii mówi do niego Cezar żeby mnie wkurwić.. Od świat się nee odzywamy bo jej wygarnelam co myślę o tym 🤷
Urodził się Jacek to do dziś teście nee przyjechali w odwiedziny.. Ani nawet nee zadzwonili jak się maly chowa 🤷
Coś czuję, że dopiero na chrzciny zobaczą wnuka.. -
Pieguska
O Matko !! To jakaś chora sytuacja !!
Mój bratanek ma tez Cezary, owczywscie moja mama tez nie zadowolona na początku
Bo ona to by chciała żebyśmy dali Stasiu po dziadku (jej ojcu) wiec oczywsice ani Cezary ani Teodor tego warunku nie spełniają hehe
Ale tak ja z Teosiem, skomentowała raz i tyle
Nigdy to się nie przykładali na to jak Czarka traktuje itd
Masakra !!!
No i szkoda ze do Jacka nawet nie przyjechali zobaczyć, jak Ty się czujesz, jak Mały..
DIwni są tacy ludzie...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
ppieguskaa wrote:U mnie starszy syn ma Cezary.. Teściowa nadal ubolewa z tego powodu..
Coś czuję, że dopiero na chrzciny zobaczą wnuka..
Skąd ludzie tyle jadu mają to nie wiem...
Jezu dziewczyny jak mi się dzisiaj nic nie chce! To jest jakiś koszmar 😁 zebrać się do odkurzania to już sukces. Muszę się ogarnąć. Jadę dziś do swojej pracy bo muszę coś podpisać w bhp no i się trochę stęskniłam za nimi 😍 chyba odpalę sobie kawkę bo w sumie jeszcze nie piłam. -
Ludzie to dziwni są.. Nie mogę pojąć co nimi kieruje, że zachowują się za przeproszeniem jak skończeni idioci.. 🤷
Zrobiłam curry z kalafiora i dodałam jeszcze szpinak, Pyszne jest! tylko trochę mi sie chilli sypnęło za dużo. Mam nadzieję, że dzisiaj mała nie zechce wyjść, bo lewatywa byłaby bardzo nieprzyjemna 🤭😂😂sylgor, JustiJusti lubią tę wiadomość