LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś tam na pewno się zadziało, pewnie niedługo się rozpakujesz :p
Ja za to dzisiaj wstałam z lekkim bólem głowy, w sumie to boli mnie bardziej lewy oczodół i trochę z tylu głowy też z lewej, wzięłam jeden paracetamol i mam nadzieję, że przejdzie
Ta pogoda jest tragiczna, szaro, buro, mokro i zimno
Jak jest taka pogoda to się człowiekowi nic nie chce, a tyle do zrobienia. Raga . lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Apeill
No to gratulacje wyboru imienia
Gak jak pisW Raga - pierwsza mysl zawsze najlepsza
Czyli co - jutro poznany mała Wiktorię ?suuuupet
Gusiaaa
Ojej ;( współczuje ;(
Dzieciaki to zawsze maja wyczucie kiedy chorować....
Poza goraczka coś jeszcze ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hej .
Ja tez niedawno wstalam , jest u Nas 8.50 a polozylam sie spac przed 4
Tez dzisiaj zabieram sie za sprzatanko , obiadek na dzis i miesa musze porozmrazac na jutro tez bo siostra z Polski przylatuje to zeby po podrozy zjadla .
Linka dzieki , sprawdze to napewno jak tylko dupe ciezka rusze z lozku bo narazie jedyne co doczlapalam sie na gore do wc . Z tym , ze wychodzi na to , ze moga byc uplawy badz nietrzymanie moczu tak ? No ale chyba nie 3 razy pod rzad co.sie wycieralam to kapalo , w wc nakapalo bez napiecia na siusiu i uplawy przykladowo nie zalaly by mi koca pod tylkiem az tak ! :o
Sama juz zglupialam ale na 10000% to mocz nie byl , po zapachu bysmy wyczuli z mezem . Aaaa tam , jak wczoraj juz mowilam . Jak wody to pojda niebawem jak nie to czekam dalej
Pogoda taka beznadziejna u Nas dzisiaj znow , szaro i buro :_/ jak zyc 🤦♀️😛 -
Dariah wrote:Apeill
No to gratulacje wyboru imienia
Gak jak pisW Raga - pierwsza mysl zawsze najlepsza
Czyli co - jutro poznany mała Wiktorię ?suuuupet
Gusiaaa
Ojej ;( współczuje ;(
Dzieciaki to zawsze maja wyczucie kiedy chorować....
Poza goraczka coś jeszcze ? -
ZKrecona
U nas w Poznaniu tez pogoda tragedia
Szaro, buro, siąpi deszcz - potem przestaje, masakra
Nic tylko zaszyć się pod kołdra..
A tu Mała wola o zabawę, obiad zrobić...
Dziś jestem nie do życia
Na obiad dziś będę robić leczo - chdooz za mną od kilku dni09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyemdar wrote:Co do cc a sn, to też mam wrażenie że wkoło ostatnio same cc. Ale dobrze wiemy że to finalnie nie jest jakos wybitnie determinujące ani dla dziecka ani dla nas jako kobiet. Najważniejsze dla każdej z nas to zdrowe dziecko, a to można jak wiemy"osiagnąć"zarowno przez cc jak i sn. Nie oceniajmy żadnej decyzji;wierze ze każda z nas podejmuje taką decyzję, która jest najlepsza dla niej i dla jej malucha❤️
Podpisuję się pod tym, też tak uważam
-
nick nieaktualny
-
Ja od piątku mam skurcze straszaki, nie systematycznie ani nic, ciągnie mnie przez kilkanaście sekund, ale tylko z jednej strony brzucha. Dziwne to. Dzisiaj w nocy to przez te skurcze chyba z 8 razy wstawałam...
Co do porodu to ja nadal sn, ale zaczynam się nastawiać że niekoniecznie ten wynik gbs będzie, bo w końcu będą mi pobierać dopiero jutro... Jestem o to mega wściekła, ale już nic nie poradzę, więc biorę pod uwagę inne możliwości. Powiedzcie mi tylko, gdyby skurcze porodowe mi się faktycznie zaczęły, a nie mam zrobionego GBSa, to mam od razu do szpitala jechać, żeby ten antybiotyk mi podali? Któraś miała taką sytuację?29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
nick nieaktualny
-
Dariah wybija się jej druga dolna 6 wiec nie wiem czy to nie przyzczyna gorączki;/
A z tym czopem fajnie ,macie jakies oznaki już przynajmniej..
Aguu no jak zaczna sie skurcze ,albo wody odejdą odrazu szpital bo muszą zdążyć podac chyba 2 dawki nie . -
Dariah wrote:ZKrecona
U nas w Poznaniu tez pogoda tragedia
Szaro, buro, siąpi deszcz - potem przestaje, masakra
Nic tylko zaszyć się pod kołdra..
A tu Mała wola o zabawę, obiad zrobić...
Dziś jestem nie do życia
Na obiad dziś będę robić leczo - chdooz za mną od kilku dni
Ja mam dzis w sumie spoko dzien ale czuje , ze hormony mi na maksa buzuja bo plakac mi sie chce ciagle . -
Tak
Musza być dwie dawki minimum z odstępem 4h
Tak mi mówili 3 lata temu gdy miałam gbs dodatni.
Gusiaa
Nooo tk goraczka by pasowała do zębów ale ból gardła...?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡