LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla dzis bedzie Twoj dzien albo noc zobaczysz otworzysz nam pieknie luty, I potem juz po koleji😉
Ja od wczoraj okna myje, podlogi a potem relaks z ananasem na pilce, wydaje mi sie ze ta pilka cos tam dziala, ale to moze moja psychika, mam wiecej sluzu bialego as gesto.ZakręconaOna, annkaa, Darrika lubią tę wiadomość
-
Ewciaa83 wrote:Camilla dzis bedzie Twoj dzien albo noc zobaczysz otworzysz nam pieknie luty, I potem juz po koleji😉
Ja od wczoraj okna myje, podlogi a potem relaks z ananasem na pilce, wydaje mi sie ze ta pilka cos tam dziala, ale to moze moja psychika, mam wiecej sluzu bialego as gesto.Ewciaa83 lubi tę wiadomość
-
Camilla
Dajesz dziśhihi
Ktoś musi być pierwszy w lutym
A jak już czop z krwią odszedł to jesteś na prawdę blisko
Ewcia
Działał działaj !
Ja dziś zamawiam pizzę ostra eheh
I wezmę D w obroty wieczorem
Sylgor
No z tymi bólami miesiączkowym + twardnienia brzucha mocne i już nie wiadomo czy to skurcz czy co
Ale jak czop odchodzi to tez już co raz bliżej ;€Ewciaa83 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Widzę, że się tu sporo dzieje u nas na forum
Gratuluję wszystkim mamom, które już powitały swoje maleństwa na świecie!
Nasza jest tak zajmująca, że nie mam ani czasu Was poczytać. Jak już jest chwila, kiedy zaśnie i śpi, to albo trzeba pranie zrobić, albo obiad, albo coś zjeść...
Bardzo intensywnie u mnie to wszystko się dzieje...
Gdyby nie ten rozwalający, słodki wyraz twarzyczki, to chyba oszalałabym przez te kupy naprzemiennie z karmieniami.
Młoda zdaje się być nienasycona...
Śmialiśmy się dziś z mężem, że jak nam tak będzie dalej dawała popalić, to się nie doczeka siostrzyczki, czy braciszka hehe, bo wymiękniemy, albo padniemy bez tchu przy niej jednej.. Raga ., Darrika, Dariah, KasiaM, Bożenka, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
sylgor wrote:Tak czekam na męża i jadę sprawdzić co i jak. Mój gin mi kazał
To kochana kolejna jesteś, która już sama ze szpitala nie wyjdziebo pewnie Cię położą na oddział.
Powodzenia !!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Raga
No to jest sukces ! Heeh
Możesz spokojnie zasiąść tego wieczora
Ja zjadłam pizzę z Jalapenos..
Narazie wszystko się wyciszyło lol
Znając moje szczęście to jedyne co mi to da to ból brzucha i tylka...i tyle. Raga . lubi tę wiadomość
-
Eeee na mnie ostre nie działa, bo ja na co dzień lubię ostre potrawy
A tak serio to dziewczyny wyjdą te nasze dzieci tak czy inaczej, a śmieją się z nas, że jakieś czary i magie próbujemy robić by je wygonićmj26, Dariah, ZakręconaOna, Darrika, KasiaM lubią tę wiadomość
-
Aguuuu
To są początki wiec normalne ze jest ciężko
Cyc, płacz, kupa, i tak w koło....
Ale będzie lepiejnajprawdopodniej
hihi
A ta buźka, to spojrzenie Dzidzi i tak wszytsko wynagrodzi. Raga ., annkaa, Aguuu lubią tę wiadomość
-
Raga
Ja akurat nigdy nie jem ostrego
Tak sama się trochę z siebie podśmiechujez córka samo poszło nagle
Teraz się z tego „wywoływania” trochę śmieje
Ale może te „czary” zadziałają ?
Jak nie to chociaż zjadłam dobra pizzę lol. Raga . lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Marlena, super że Ci lepiej, szkoda że leżysz na korytarzu😒Faktycznie na Karowej jest takie obłożenie?
W nocy było ze 4-5 porodów, w dzień jedna cc i chyba 3 SN...nie wiem czy to dużo czy mało. Wczoraj w dzień podobno nie było żadnego. Z tego co się doliczylam to maja tylko 6 miejsc oczekujących czyli takich jak ja i wszystkie są zajęte. Dostałam znowu komnatę porodowa, na szczęście z innej strony wiec nie będę już tak słyszała rodzących. Słyszałam że w Bielańskim jest armagedon. -
Dariah wrote:Raga
Ja akurat nigdy nie jem ostrego
Tak sama się trochę z siebie podśmiechujez córka samo poszło nagle
Teraz się z tego „wywoływania” trochę śmieje
Ale może te „czary” zadziałają ?
Jak nie to chociaż zjadłam dobra pizzę lol
Pewnie grunt, że pizza pyszna !