LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar milego dnia kochana ;*
Ja wlasnie wrocilam z zakupow , narobilam zapasow mieska itp na caly tydzien bo akurat od Nas Polski sklep daleko to wykorzystalam sytuacje , ze jestem
Kawke trzasnelam latte i jest super procz tego , ze dzis 6 raz jestem na dwojce z czego aktualnie mialam rozwolnienie . Mam taki 🔥🔥🔥🔥🔥 z tylka chyba po wczorajszej pizzy plus moj henoroid , ze matko przenajswietsza . Piecze 😂😂😂😛🤬
Bole mialam wczoraj dwa tak jak mowilam , dzis od rana juz mialam ich z 7 ale sa mocne i nieregularne . Zapewne ucichna .
Raz sa co 17 min , teraz 40 nie mialam wcale i zaraz znow roznica 13 min , jeden mial roznice nie calych 2 z drugim teraz juz 10 min cisza .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 13:33
-
gusiaa wrote:My dzis jedziemy na urodzinki do synka mojej przyjaciółki.. Srednio dziś znowu z moim ciśnieniem. Nie przekracza 140/90 ale drugie mam ok 78/80 i czuje juz duszności..
-
Jejku zazdroszczę takiego głębokiego snu, mnie budzi wszystko, koty biegajace na dole po salonie, to że mąż zmienia pozycję, nie daj Boże jak zachrapie, w stoperach też zawsze usłyszę jak synek zaczyna płakać. Wiem, że dużo rodziców śpi z dzieckiem w łóżku, dla mnie to okropny dramat, bez szans na sen, każdy ruch malucha, westchnienie i ja już oczy otwarte, a zasypianie zajmuje mi bardzo dużo czasu. Teraz młody będzie z nami w sypialni, ale czujnik już podłączony, mam nadzieję, że jakoś będę spać.
-
Camilla
Ja mimo mojego snu to nie potrafię spać z dzieckkem
Z reszta córka tez nigdy nie potrafiła z nami spać
Ona się wierci - kładzie się w poprzek - dla mnie nie ma opcji siania w raki sposób
Z reszta jak ha się kręcę czy D to jątez to budzi
Masakra !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziewczyny pamiętajcie gdyby coś dzieje się z cisnieniem, gdy leci w górę to od razu do szpitala, gdy leci w dół, tak jak pisze zakręcona, małymi lykami uzupełnić plyny ale nie kłaść się nigdy na płasko, najlepiej dwie poduszki większe pod plecy.
ZakręconaOna, emdar, sylgor lubią tę wiadomość
-
A ja od kilku dni mam spuchnięte ręce
Głównie i dużo bardziej, prawa dłoń
Grrrr
Tylko czy to opuchlizna czy woda się zatrzymała tk ja już bien wiem
Eh ta końcówka !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Camilla33 wrote:Jejku zazdroszczę takiego głębokiego snu, mnie budzi wszystko, koty biegajace na dole po salonie, to że mąż zmienia pozycję, nie daj Boże jak zachrapie, w stoperach też zawsze usłyszę jak synek zaczyna płakać. Wiem, że dużo rodziców śpi z dzieckiem w łóżku, dla mnie to okropny dramat, bez szans na sen, każdy ruch malucha, westchnienie i ja już oczy otwarte, a zasypianie zajmuje mi bardzo dużo czasu. Teraz młody będzie z nami w sypialni, ale czujnik już podłączony, mam nadzieję, że jakoś będę spać.
Maly tez u Nas bedzie w sypialni normalnie i zapewne ruszenie raczka kazde juz mnie obudzi 😂😂 ale tak to ma kazda w sumie mama akurat jak sie dziecko urodzi hahaha -
emdar wrote:No witam się i ja w Naszym Miesiącu🥂💥
Mi to słuchajcie całkowicie przestawiła się pora funkcjonowania, zasypiam koło 2-3,a wstaję koło 11.Oczywiscie w międzyczasie wstaję na siku ze 3 razy,i zawsze(od paru tygodni) muszę coś zjeść koło 6.Banana, jabłko,jakieś ciastko, cokolwiek ale muszę bo czuję że mnie skręca z głodu. A dziś rano obudziłam się i moja pierwsza myśl-matko, zjadłabym kiełbasy albo chleba ze smalcem. To po naszych wczorajszych rozkminach z prowiantem na porodówkę😉Na szczęście nie miałam nic w domu i zadowoliłam się bananem(brzmi dwuznacznie,no nie🤣?
Camilla, no to co,może będziesz pierwsza lutowa?😀Życzę Ci tego😘
O widzisz Dariika, przypomniałaś mi o stoperach do szpitala. Dzięki kochana ❤️
Dariah, jak te Twoje oczy? Lepiej coś?
Zakręcona, zazdro pizzy 🍕. Chyba i ja sobie zamówię dziś 😀
Ale generalnie to moja ciąża postanowiła luty przywitać jakimś wybitnie dobrym samopoczuciem, i oczywiście absolutnym brakiem objawów końca. Kurde, a może taka cisza przed burzą?🤔Mhm, mam to w nosie, wykorzystuję dobry stan i idę na spacer, ot co! Miłego dnia kochane❤️
A wiesz, że u mnie dzisiaj też jakoś wybitnie super dzień? Humor mega dopisuje, twarz mam tak ładna dzisiaj, że aż szok, brwi obie sobie elegancko śliczne rowniutko namalowalam (przyciemniłam) no szok. Aż mi się chce wszystko robić i w ogóle nie czuje jakbym była w ciąży, poza tym, że co jakiś czas czuje ruchy małej :pemdar lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Camilla33 wrote:Dziewczyny pamiętajcie gdyby coś dzieje się z cisnieniem, gdy leci w górę to od razu do szpitala, gdy leci w dół, tak jak pisze zakręcona, małymi lykami uzupełnić plyny ale nie kłaść się nigdy na płasko, najlepiej dwie poduszki większe pod plecy.
Ja z dzieckiem tez spac nie lubie , niestety . Milosci mam wiele do Dzieci ale spac nie lubie . Jeszcze jak syn wskoczy nad ranem ok 6 fo mnie to luzik podrzemiemy ale cale noce tak to nie lubie . Zdarza sie nie powiem ale to bardziej jak maz ma nocke to raz na ruski rok zasnie ze mna ale takto wole nie bo Ja lubie miec przestrzen , syn spi w poprzek nie raz, rozkopuje sie itp to uciazliwe . -
Dariah wrote:Zakręcona
Hmm to może coś die rozkręci mimo wszystko skoro Cię tak czyści ?
a czysci pewnie po placku bo jak inaczej hehe .
Przeciez musi mnie przeorac bolowo zanim sie zacznie normalnie porod nie ?! Zbyt duzo szczescia bym miala gdyby sie to nie wydarzylo hahahahha -
ZakręconaOna wrote:Tak tak . Nie na calkowicie plasko ! Absolutnie . Najlepiej tez poduszka pod nogi wtedy jeszcze .
Ja z dzieckiem tez spac nie lubie , niestety . Milosci mam wiele do Dzieci ale spac nie lubie . Jeszcze jak syn wskoczy nad ranem ok 6 fo mnie to luzik podrzemiemy ale cale noce tak to nie lubie . Zdarza sie nie powiem ale to bardziej jak maz ma nocke to raz na ruski rok zasnie ze mna ale takto wole nie bo Ja lubie miec przestrzen , syn spi w poprzek nie raz, rozkopuje sie itp to uciazliwe . -
Camilla33 wrote:I u Ciebie to już kawał chłopa. Chociaż nasz mimo, że mały jeszcze to łóżko 190x90 ledwo mu wystarcza, co on w nim odstawia to szok.
jest wysoki wiec wiadomo ...
Ja to sie smieje ze moj syn wlasnie.potrzebuje lozka najlepiej takiego king size dla siebie samegoon kocha spac jak i my w duzych lozkach , miec duzo miejsca
czasem zwinie sie jak kuleczka i orzytula.do mamy a czasem nogi mam na glowie hahahaha
Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Nasza t ma swoje 200x100 łóżko i tez wędruje pocałuj łóżku
Jakos w listopadzie byliśmy u mojej kuzynki na weekend
I mieliśmy jedno dużo łóżko dla naszej trójki
O Matulu!!!
Dwie noce nie spaliśmy !
Ani mg ani córka
Masakra jakaś
Nigdy więcej !!!
Bardzo lubie jak przychodzi rano do nas, ale spać o nie !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
. Raga . wrote:Ojjj to ja znowu kocham spać z córką ☺😊 Ma 6 lat - i jak mąż ma nocki to czasem lepiej mi z nią spać niż z chrapiacym mężem 😂😂
ale na codzien spimy osobno i kazdemu pasuje hehehe
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny wieczór miałam ciężki... Mały od 18 do 1 w nocy tak mocno walił w szyjkę, mialam bóle i skurcze ale nieregularne. Ani leżeć, ani siedzieć, trochę na piłce poskakalam no i o tej 1 wszystko ucichło, mały poszedł spać... tak już koło północy stwierdziłam, ze jakby miał się zacząć poród to ja już mam dosyć. Dodatkowo zgaga, której to nie mam raczej w ciąży ale tak latał, ze żołądek tez dostawał ehhh. Rano oczywiście wszystko ok, byłam na pobraniu krwi ostatnim i w sklepie, zobaczymy jak dzisiejszy wieczór, bo już miałam takie konkretne 3. 🙃
Dariah lubi tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸