LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokladnie , z przymrozeniem oka sie to robi hehe ale chociaz pizze dobra sie zjadlo
Ja na codzien jem normalnie ale lubie ostre , nie straszne mi za to.pizze nigdy nie jem ostra bo raz jak zjadlam to myslalam ze mi morde wypali hahaha a wczoraj ostra ale pyszna. Raga . lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Annka - dlatego moja córka po 6 latach się doczeka siostry, bo tak dawała nam popalić. Typowy HNB z niej był przez pierwsze 3 lata - a kolejne to ja musiałam psychicznie odsapnąć
Ja liczę, że jednak pójdę na żywioł. Wiek już taki, że nie bardzo jest na co się oglądać... Jeśli wszystko by było w miarę dobrze, to chciałabym już za rok.
Najwyżej będzie armagedon... I się babcie zaangażuje, i całą resztę hehe...
. Raga . lubi tę wiadomość
-
A ja leze na patologi. Cisnienie 157/116 lekko spadlo bo leku ale dalej wzrastało. Wszystko mi drzalo i było mi nie dobrze .
Bole jak na miesiaczke ,skurczy brak. Ale mam 1 cm rozwarcia malutka wazy gdzies prawo 3100.
Teraz spadlo ciśnienie do 150/80
Cholernie sie boje. -
Aguuu
U nas różnica 3,5 będzie
Ja to byk mogła jeszcze poczekać, ale D jest ode mnie 10 lat straszy i nie chciał już czekać
On to by i nawet mniejsza różnice chciał ale ja byłam na nie
Gusiaaa
Ooo w Raszei jesteś Kochana ?
Mówią coś o cc? W sensie kiedy zrobią ?
Czy będą czekać do tp obniżając do tego czasu ciśnienie czy chcą Cie wypuścić jak się ciśnienie opanuje ?
Trzymaj się Kochana !!!Darrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnygusiaa wrote:A ja leze na patologi. Cisnienie 157/116 lekko spadlo bo leku ale dalej wzrastało. Wszystko mi drzalo i było mi nie dobrze .
Bole jak na miesiaczke ,skurczy brak. Ale mam 1 cm rozwarcia malutka wazy gdzies prawo 3100.
Cholernie sie boje.
Przykro mi, że musisz przeżywać taki stresSamo CC jest stresem, a teraz jeszcze to
Jesteście teraz pod kontrolą, trzymam mocno kciuki, żeby ciśnienie się uspokoiło i Malutka był bezpieczna.
Postaraj się myśleć pozytywnie :* -
nick nieaktualny
-
gusiaa wrote:A ja leze na patologi. Cisnienie 157/116 lekko spadlo bo leku ale dalej wzrastało. Wszystko mi drzalo i było mi nie dobrze .
Cholernie sie boje.
😔 Gusiaa.. Ochh - przytulam - mam nadzieję, że ciśnienie za chwilę się ustabilizuje.
Córcia jeszcze leży pośladkowo?
-
gusiaa wrote:Dariah tak Raszei .. narazie nic lekarka nie mowila na izbie taka ilosc kobiet ze szok.
Pobrali krew i mocz także musze czekac mam nadzieje ze bialka nie ma .
Ok czyli dziś tam lepiej nie jechać hihi
Skoro tyle kobiet na IP
A skurczy co raz wiecej...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah jak mus to mus lozka są jeszcze wolne z tego co widziałam. Jedna szla na porodowke a my we 3 na patologie
No mloda dalej pośladkowo czuje ze juz obrotu nie będzie. Jeszcze te papiery o cc co podpisywalam 🙊 -
Gusiaaa
Aaa myślałam ze taki tłum na porodówkę heheh
Nie No myśle ze się nic jie rozkreci dział już
Hmm No podejrzewam ze jiz się Gabi nie odwróci....
Najważniejsze żeby wszytsko było dobrze i bez komplikacji!
Dawaj znać !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bożenka wrote:Marlena, to pewnie poniedziałek będzie Twój, będziesz już tuliła dzidzię ✊☺️
Gusiaa współczuję i samopoczucia i tego ogromnego stresu😕 jesteś w dobrych rękach. Wszystko będzie dobrze! Ściskam 🙂
Może masz racje, właśnie padł pomysł ze jak jutro będę miała lepsze crp to w poniedziałek może by mi zrobili test oxy. Chyba wole od razu oxy by uniknąć tego balonika. Jak czutalam Wasze wspomnienia to ten balonik nie jest ani miły ani skuteczny za bardzo.Bożenka lubi tę wiadomość
-
Gusiaa wszystko będzie dobrze ♥️ Ja się dzisiaj na Raszei nie wybieram, mały wyjątkowo spokojny ale ciagle coś robię może dlatego. Przed chwila skończyłam myć podłogę po mini remoncie 😉 Mam wrażenie, ze dzisiaj jest bardziej wyżej, niż niżej. Boje się właśnie, ze na Raszei będzie takie oblężenie jak zacznę rodzic 😔28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸