LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
mj26 wrote:Gusiaa wszystko będzie dobrze ♥️ Ja się dzisiaj na Raszei nie wybieram, mały wyjątkowo spokojny ale ciagle coś robię może dlatego. Przed chwila skończyłam myć podłogę po mini remoncie 😉 Mam wrażenie, ze dzisiaj jest bardziej wyżej, niż niżej. Boje się właśnie, ze na Raszei będzie takie oblężenie jak zacznę rodzic 😔
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Gusiaaa trzymaj się tam dziewucho! Będzie dobrze, jesteś pod dobra opieką więc możesz być spokojna
Ja też się trochę obawiam tłoku ma Raszei, ale odkąd tu wspomniałyscie o tej Środzie wielkopolskiej to jestem nieco spokojniejsza.
Ja właśnie wypakowałam to co miałam z torby, sprawdzam czy wszystko mam, poprzekladam gacie siateczkowie i wkładki laktacyjne do woreczków strunowych, bo w tych kartonikach za dużo miejsca zajmują. Dopakuje co brakuje, czekam jeszcze na lano maść (Bo kupiłam lano krem ziaji, a to się ma brodawki nie nadaje do karmienia - znowu mózg kalafior) i staniki do karmienia też powinny być na poniedziałek wtorek. Mąż jeszcze mnie nęka, że chce zobaczyć co tam mam dla siebie spakowane, żeby wiedział co i jak.
No a potem jeszcze jak będziemy mieć siłę to pakujemy plecaczek dla małej, chusteczki nawilżane, pampersów kilka, sudokrem pewnie i jakieś ciuszki na wyjście i takie w razie w do szpitala.
Ech sytuacja tu u nas dziewczyny coraz gorętsza34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
I w ogóle jak ten czas leci, co jest grane? Dopiero w poniedziałek byłam na wizycie, pierwsze ktg, a tu już jutro niedziela i w poniedziałek następną wizyta
ciekawe czy się jakieś skurcze na ktg pokażą, no wyniki gbsa będą i w ogóle muszę pociagnąć gina za język żeby mi powiedział czy jest jakiekolwiek rozwarcie czy szyjka się w ogóle skraca.KasiaM, mj26, Bożenka lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Czesc laseczki!
nadrobiłam Was. Oj ja dziś w nocy miałam skurcze i trochę się przestraszyłam. Dałam na wstrzymanie z budzeniem męża i przeszło
Poza tym trochę porobiłam w kuchni. Dzisiaj chlebek, pierogi ruskie i właśnie bezy się pieką bo mam ochotę na słodkie
Jutro jeszcze czeka mnie prasowanie bo koleżanka przysłała mi jeszcze kilka ciuszków dla Wojtka:)
W czwartek wizyta u gina, no jestem ciekawa ile on waży!. Raga ., KasiaM, Bożenka, Darrika, emdar, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro przywitam na świecie moją córeczkę😍😁
mj26, KasiaM, kaniczynka, gusiaa, Camilla33, Ewciaa83, Bożenka, Darrika, ZakręconaOna, marlenaO, . Raga ., Fruzia85, emdar, Scintilla, Dariah, zuzi_c, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
annkaa wrote:Ja liczę, że jednak pójdę na żywioł. Wiek już taki, że nie bardzo jest na co się oglądać... Jeśli wszystko by było w miarę dobrze, to chciałabym już za rok.
Najwyżej będzie armagedon... I się babcie zaangażuje, i całą resztę hehe...ZakręconaOna, emdar, Dariah, zuzi_c, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Czesc laseczki!
nadrobiłam Was. Oj ja dziś w nocy miałam skurcze i trochę się przestraszyłam. Dałam na wstrzymanie z budzeniem męża i przeszło
Poza tym trochę porobiłam w kuchni. Dzisiaj chlebek, pierogi ruskie i właśnie bezy się pieką bo mam ochotę na słodkie
Jutro jeszcze czeka mnie prasowanie bo koleżanka przysłała mi jeszcze kilka ciuszków dla Wojtka:)
W czwartek wizyta u gina, no jestem ciekawa ile on waży!
Ohhh zazdroszczę, pierogów. Jak się samemu zrobi to są najlepsze. Nawet jak nie do końca wyjdą tak jakbyśmy chciały😃 Narobiłaś mi smaka i chyba w poniedziałek zrobię ☺️. I w ogóle trochę się narobiłaś w tej kuchni. Ja po pierogach już bym wymiękła😅zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Justi2019 wrote:Dziewczyny 6 cm rozwarcia wreszcie ruszyło
Ale skurcze mega bolesne a ja naprawdę mam wysoki próg bólu
Dobrze , ze rozwarcie ruszylo . Za niedlugo bedziesz rodzic malenstwo juz !
Czekamy na dalsze wiesci
Justi i Viki dzis rodza . Mysle , ze Justi bedzie pierwsza hehehe . -
Ja pierdziule ale ulewa u Nas jest . Szok 😱
Wstalam meza naszykowac do pracy , w sensie zarelko a to zalatwic sie wiadomo , herbatki sobie zrobic .
Jak mnie mdlosci zlapaly to ledwo wyrobilam jak wchodzilam na schodsch 😶😶😡 niczym jak w pierwszych tygodniach ciazy ...
Teraz leze i bede probowac jeszcze zasnac .
Dzis jak ma tak padac to biore sie za sprzatanie domu , pranie , doprasuje 5 nowych spioszkow co mam wyprane ale czekaja . Wyprac musze kombinezon jeszcze ktpry dostalismy dla malego wlasnie ostatnio i obiadek strzele . Dzis szef kuchni robi pyszne spagetti . Mialam dzisiaj w planach odwiedzic Lidla , isc z malym na spacer i do Mamy posiedziec ale bez jaj . Ulewa taka , ze nie bede dziecka ciagac szczegolnie , ze spacer do Lidla to 4 prawie km w jednaa szkoda ...