LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje narodzin !♥️ Ja wczoraj i skakałam na piłce i sprzątałam, mąż zaatakowany ( aż był wykończony i dwie kolacje zjadł z wysiłku 😂) a mały w brzuchu zadowolony, spokojny nie ma nawet najmniejszego zamiaru się ewakuowac. Mam wrażenie, ze im bardziej się staram żeby wyszedł, tym bardziej on tego zamiaru nie ma 😆🙄
sylgor, Dariah, zuzi_c, emdar, KasiaM, . Raga . lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Sulfur
Gratulacje wielke !!!!
Faktycznie szybka akcja z cc ! Ale widoczne tak miało bycni tak najlepiej dla maluszka !
Ale z waga tk ładnie im się rozjechało hihi
Gusiaaa
Siper ! Wracasz do domku!
Teraz tylko czekać na rozkręcenie akcjii zrobisz wielki come back do Raszei
hihi
sylgor lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Aguuuu
Nie mam zadnegonpatentu bo u nas było tak ze przebieraliśmy przed jedzeniem, potem cyc
Nasza miała miała straszna nietolerancję BMK wiec kupy szły często
Ale jakos nie pamietam czy to było tez tak ze w nocy po karmieniu robiła znów...chyba tak
Tylko ona pierwsze 2 miesiące sama zasypiała - wystarczyło robić ciiiiii koło niej i ja głaskać po głowie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Sulfur
Gratulacje wielke !!!!
Faktycznie szybka akcja z cc ! Ale widoczne tak miało bycni tak najlepiej dla maluszka !
Ale z waga tk ładnie im się rozjechało hihi
Gusiaaa
Siper ! Wracasz do domku!
Teraz tylko czekać na rozkręcenie akcjii zrobisz wielki come back do Raszei
hihi
Mysza lubi tę wiadomość
-
Aguuu-ja niestety nie pomogę ☹️😔 moja była ciężka pod każdym jednym względem...i żadnego patentu na nią nie mogłam znaleźć. Zaciskałam zęby, często płakałam z bezsilności i modliłam się żeby ten ciężki czas już minął....
-
nick nieaktualnySylgor, gratuluję synka! Dużo zdrowia :*
Najbliżej terminu jest chyba Zakręcona i Bożenka. Ja mam za tydzień (10.02), byłam na ktg w sobotę. Mała szalała, ale macica skurcze max.40. Ogólnie oprócz opadłego brzucha i kilku skurczy dziennie to nic się nie dzieje.sylgor lubi tę wiadomość
-
Sylgor - gratuluję🎊💐🥳 - mam nadzieję, że szybciutko dojdziesz do siebie po cc 🤗
Wczoraj zauważyłam, że od 3dni zawsze przy okazji wieczornej kąpieli odchodzi kawałek czystego czopu - z córką było inaczej bo pozbyłam się odrazu całego podbarwionego krwią na dzień przed akcją.
I mam jakieś odczucia typowo okresowe od rana - piersi mnie bolą jak przed miesiączką, brzuch mnie łagodnie-tępo rwie,mam napad na lodówkę i małego poranego wkur*a o byle co 🤨
Jednym słowem - "a weź Pan"🤦♀️
Ciekawe czy dzisiaj będzie owocny dzień w niespodziewane akcje.
Miłego dnia 🤰!
. Raga ., sylgor lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Śmiałam się do męża m,ze wroce do domu ,a za kilka dni pojade spowrotem:) ten przerażony mówi TO LEPIEJ ZOSTAN 🤣🙊🙊 faceci
Wiec wsyztsko możliwe Kochana. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scintilla
Ja to powiem Ci ze mam dość przyglądania się jakimkolwiek objawom...
Z córka tak nie miałam - bo w sumie tez jie wiedizalm czego oczekiwać
I po prostu nagle poszło i tyle
A teraz te skurcze bolesne, czopy odchodzące itd
Mam wraznej ze im bardziej się „doszukuje” tym bardziej Mały ze mnie kpi i mu nie w smak wychodzić !
Grrr. Raga ., Scintilla, sylgor lubią tę wiadomość
-
No to ja mam 38 tydzień skończony, dzisiaj równo 2 tygodnie do ptp 🤔
Zaraz jadę na ktg i badanie "palcowe"oby gbs ujemny był Uuu
Ciekawe, która teraz pierwsza zaatakuje bobasem. Raga ., Dariah lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Hej.
Raga Ty juz 5 dni po terminie , ladnie .
Ja z om juz 10 😂😂 wczoraj jedna laska z grupy z uk do Mnie pisze z pretensjami , ze czemu Ja w szpitalu nie jestem . Grzecznie wytlumaczylam , ze Ja mam liczony TP z usg przez bardzo.pozna owulacje przez co do tp mam 2 dni jeszcze a Ona , ze czegos takiego nie ma i powinnam do szpitala.dawno.pojechac . Eh sobie mysle 😂🤔😛😛