LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi
A właśnie tak te pampersy są super z paskiem, bo nie trzeba otwierać żeby zobaczyć czy jest siusiu
Z córka to się super sprawdzało
Ale one chhba tylko w tych najmniejszych rozmiarach są jeśli dobrze pameitam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Fruzia85 wrote:1 okres porodu to od skurczy do 10 cm,drugi to skurcze parte i urodzenie Dziecka. W nocy więcej porodów bo to wynika z wyrzutu hormonów.
Ehhh. ..stresuje się bardzo
Matko rodziłam 3 lata temu a wsyztsko mi się nowe wydaje !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Justi
A właśnie tak te pampersy są super z paskiem, bo nie trzeba otwierać żeby zobaczyć czy jest siusiu
Ale one chhba tylko w tych najmniejszych rozmiarach są jeśli dobrze pameitam -
Dariah ja troszkę stawiam na straszaki, bo jakoś chyba nie czuję, że to to. Napiszę później czy się uspokoiło czy nie.
Najgorsze jest to, że nie wiem jak bardzo bolesne mają być te skurcze...
Zakręcona może się u Ciebie rozkręci. Ty już troszkę wiesz czego możesz się spodziewać, jak bardzo bolesne mają być te skurcze. Chociaż każda ciąża i poród inny 🤷 Trzymam kciuki, żeby się u Ciebie zaczęło 😃
-
Justi gratulacje ❤
Dziewczyny widzę że się co u niektórych akcja rozwija .. U mnie kompletnie nic 😊 Dziś przypada mój termin Ale cisza jak makiem.zasial oprócz paru nie zbyt bolesnych skurczu to spokoj. Jutro mam ktg i wspomonala cos o usg tez lekarka wiec zobaczymy co z tego wyniknie. Choć już bardzo bym chciała żeby się coś zaczęło to staram do nie nastawiac bo i tak nie mam na to wplywu i jak sobie pomysle to mnoe troche strach ogarnia. Córkę przenosilam 10 dni i pomimo 2 prób wywoływania nic z tego nie wynikło i skończyło się cesarka. Ciekawe jak będzie tym razem. Raga . lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze mowie ,ze musimy polegac na intuicji . Z corka to mąż mial ta intuicję bo mnie b oalalo, ale nie bardzo . Jak przyjechaliśmy na IP TEZ skurcze były znosne dopieor na patologi sie zaczelo ,ale nie było bardzo zle . I urodzilam tamtej nocy..
-
Dariah wrote:Justi
Ale one chhba tylko w tych najmniejszych rozmiarach są jeśli dobrze pameitam
Nie wiem jak przy rozmiarach, ale mam rozpakowany w szafie rozmiar 1 z pampersów, tych z Lidla i tych z biedronki, wszystkie mają te żółte paski właśnie34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Bożenka wrote:Dariah ja troszkę stawiam na straszaki, bo jakoś chyba nie czuję, że to to. Napiszę później czy się uspokoiło czy nie.
Najgorsze jest to, że nie wiem jak bardzo bolesne mają być te skurcze...
Zakręcona może się u Ciebie rozkręci. Ty już troszkę wiesz czego możesz się spodziewać, jak bardzo bolesne mają być te skurcze. Chociaż każda ciąża i poród inny 🤷 Trzymam kciuki, żeby się u Ciebie zaczęło 😃
I to mnie tez myli bo to taka nowosc dla Mnie wlasnoe jest . -
KasiaM wrote:Justi gratulacje ❤
Dziewczyny widzę że się co u niektórych akcja rozwija .. U mnie kompletnie nic 😊 Dziś przypada mój termin Ale cisza jak makiem.zasial oprócz paru nie zbyt bolesnych skurczu to spokoj. Jutro mam ktg i wspomonala cos o usg tez lekarka wiec zobaczymy co z tego wyniknie. Choć już bardzo bym chciała żeby się coś zaczęło to staram do nie nastawiac bo i tak nie mam na to wplywu i jak sobie pomysle to mnoe troche strach ogarnia. Córkę przenosilam 10 dni i pomimo 2 prób wywoływania nic z tego nie wynikło i skończyło się cesarka. Ciekawe jak będzie tym razem
Kasia u mnie też cisza 😉😊☺
Będziesz próbować naturalnie teraz rozumiem skoro czekasz i nie masz terminu CC? 😊☺