LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
emdar wrote:Bożenka, a może weź Ubera albo taksę? Chodzi mi raczej o to, że w komunikacji to możesz się natknąć na kogoś chorego(wiemy jak ludzie chodzą na L4 jak są chorzy), i po co Ci jakieś gówniany wirus na totalnej końcówce potrzebny.
pechowy nawet w Lidlu sie zarazi 😂
emdar lubi tę wiadomość
-
Ja głównie mierzyłam temperaturę i owulacje wiem kiedy miałam, bo mnie wtedy strasznie lewy jajnik bolał A 3 dni później już wzrost temp.
To mi z tej stronki wychodzi tp na 15 lutego, z om na 1734👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:Ja głównie mierzyłam temperaturę i owulacje wiem kiedy miałam, bo mnie wtedy strasznie lewy jajnik bolał A 3 dni później już wzrost temp.
To mi z tej stronki wychodzi tp na 15 lutego, z om na 17
A z usg masz na kiedy?
Kupiłaś Grzebień 😎? -
Ja tez zawsze chcialam miec trojke, dwojke tak z roznica 3-4 lat, a potem po paru ladnych latahc trzecie na deser
ale ze poznalam meza ktory jest ode mnie 10 lat starszy to trzeciego nie bedzie hehe
Ooo z tej strony Scintilli wychodzi ze 15.02 - to by sie zgadzalo z data zUSG (17.02)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Justi
noo moze 4 bedzie syn
tak dla humoru tylko, nie dla zniechecania Cie
moj wujek chcial absolutnie corke miec - mial 6 synow....ciocia powiedziala BASTA!
heheZakręconaOna, emdar lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:A z usg masz na kiedy?
Kupiłaś Grzebień 😎?
Z usg z 3 trymestru mam na 14
Z każdego usg miałam inny tp, z pierwszego 15 luty, z połówkowego 20
Kurczę zapomniałam o grzebieniu ech no następnym razemjuż dzisiaj mi się nie chce nigdzie jeździć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 14:36
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:Z usg z 3 trymestru mam na 14
Z każdego usg miałam inny tp, z pierwszego 15 luty, z połówkowego 20
Kurczę zapomniałam o grzebieniu ech no następnym razemjuż dzisiaj mi się nie chce nigdzie jeździć
inny nie wchodzi w gre bo pozniej dzieciaki rosna jak chca hehe .
Boziu , kawe druga zrobilam tym razem z mlekiem i tak mnie mdli po mleku ( normalka ) , ze w zlew poszla ... a Ja ogladajac z wczoraj m jak milosc sprzatam . -
Zobaczymy jak to wyjdzie, z resztą czy to będzie 15, 17 czy 14 jeden pies, byle za długo nie przenosić :p
Dariah, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
nick nieaktualnyMój mąż chce syna, więc ciągle powtarza, że starania będą póki nie urodzi się syn
Jest ode mnie 3 lata młodszy, ale zobaczymy czy po pierwszym dziecku nie straci zapału
Też sobie upatrzyłam ten weekend, ale nie wiedziałam o pełni. Zobaczymy, której z nas się spełni życzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 15:20
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Moj maz marzy o coreczce ale na ta chwile oboje nie chcemy trzeciego . Zawsze chcielismy dwoje na bank
trzecie to bardziej moje male marzenie bylo ale na ta chwile juz go wcale nie chce hahaha . Moze za 10.lat ???
nie wczesniej .
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Tak sobie teraz przeglądam i u mnie termin z OM jest 17.02, Usg 16.02, a z badań I trym 16.02, II trym 17.02 i III trym 09.02. Może wyjdzie w ten weekend, chciałabym 😊😁 Właśnie od III trym l. ciagle był ten tydzień do przodu z waga itd. Zobaczymy .... 😉28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
ZakręconaOna wrote:Moj maz marzy o coreczce ale na ta chwile oboje nie chcemy trzeciego . Zawsze chcielismy dwoje na bank
trzecie to bardziej moje male marzenie bylo ale na ta chwile juz go wcale nie chce hahaha . Moze za 10.lat ???
nie wczesniej .
Dariah lubi tę wiadomość
-
Mj
Ale już 3 trym to się nie liczy do obliczania daty porodutak jak pisała Zakręcona
Bozenka
Ah jak będziesz mieć pecha to i będąc w domu możesz się zarazic bo Mnpryzniesie z pracy..
Tak wiec wiesz
Albo weźmiesz Taxi j taxowkar będzie chory..Bożenka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
mj26 wrote:Tak sobie teraz przeglądam i u mnie termin z OM jest 17.02, Usg 16.02, a z badań I trym 16.02, II trym 17.02 i III trym 09.02. Może wyjdzie w ten weekend, chciałabym 😊😁 Właśnie od III trym l. ciagle był ten tydzień do przodu z waga itd. Zobaczymy .... 😉