LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana juz kiedys gadalysmy o tymemdar wrote:Bożenka, a może weź Ubera albo taksę? Chodzi mi raczej o to, że w komunikacji to możesz się natknąć na kogoś chorego(wiemy jak ludzie chodzą na L4 jak są chorzy), i po co Ci jakieś gówniany wirus na totalnej końcówce potrzebny.
pechowy nawet w Lidlu sie zarazi 😂
emdar lubi tę wiadomość
-
Ja głównie mierzyłam temperaturę i owulacje wiem kiedy miałam, bo mnie wtedy strasznie lewy jajnik bolał A 3 dni później już wzrost temp.
To mi z tej stronki wychodzi tp na 15 lutego, z om na 17
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:Ja głównie mierzyłam temperaturę i owulacje wiem kiedy miałam, bo mnie wtedy strasznie lewy jajnik bolał A 3 dni później już wzrost temp.
To mi z tej stronki wychodzi tp na 15 lutego, z om na 17
A z usg masz na kiedy?
Kupiłaś Grzebień 😎? -
Ja tez zawsze chcialam miec trojke, dwojke tak z roznica 3-4 lat, a potem po paru ladnych latahc trzecie na deser

ale ze poznalam meza ktory jest ode mnie 10 lat starszy to trzeciego nie bedzie hehe
Ooo z tej strony Scintilli wychodzi ze 15.02 - to by sie zgadzalo z data zUSG (17.02)
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Justi
noo moze 4 bedzie syn
tak dla humoru tylko, nie dla zniechecania Cie
moj wujek chcial absolutnie corke miec - mial 6 synow....ciocia powiedziala BASTA!
hehe
ZakręconaOna, emdar lubią tę wiadomość

-
Scintilla wrote:A z usg masz na kiedy?
Kupiłaś Grzebień 😎?
Z usg z 3 trymestru mam na 14
Z każdego usg miałam inny tp, z pierwszego 15 luty, z połówkowego 20
Kurczę zapomniałam o grzebieniu ech no następnym razem
już dzisiaj mi się nie chce nigdzie jeździć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 14:36
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Czyli na 15.02Darrika wrote:Z usg z 3 trymestru mam na 14

Z każdego usg miałam inny tp, z pierwszego 15 luty, z połówkowego 20
Kurczę zapomniałam o grzebieniu ech no następnym razem
już dzisiaj mi się nie chce nigdzie jeździć
inny nie wchodzi w gre bo pozniej dzieciaki rosna jak chca hehe .
Boziu , kawe druga zrobilam tym razem z mlekiem i tak mnie mdli po mleku ( normalka ) , ze w zlew poszla ... a Ja ogladajac z wczoraj m jak milosc sprzatam . -
Zobaczymy jak to wyjdzie, z resztą czy to będzie 15, 17 czy 14 jeden pies, byle za długo nie przenosić :p
Dariah, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
nick nieaktualnyMój mąż chce syna, więc ciągle powtarza, że starania będą póki nie urodzi się syn
Jest ode mnie 3 lata młodszy, ale zobaczymy czy po pierwszym dziecku nie straci zapału 
Też sobie upatrzyłam ten weekend, ale nie wiedziałam o pełni. Zobaczymy, której z nas się spełni życzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 15:20
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Moj maz marzy o coreczce ale na ta chwile oboje nie chcemy trzeciego . Zawsze chcielismy dwoje na bank
trzecie to bardziej moje male marzenie bylo ale na ta chwile juz go wcale nie chce hahaha . Moze za 10.lat ???
nie wczesniej .
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Tak sobie teraz przeglądam i u mnie termin z OM jest 17.02, Usg 16.02, a z badań I trym 16.02, II trym 17.02 i III trym 09.02. Może wyjdzie w ten weekend, chciałabym 😊😁 Właśnie od III trym l. ciagle był ten tydzień do przodu z waga itd. Zobaczymy .... 😉28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Masz dużo czasu na trzecią dzidzie, za 10 lat będziesz mieć tyle co ja mam teraz prawie. My już ustaliliśmy, że trzeciego nie będzie, mąż też czekał na córeczkę, ale dwóch synkow to ogrom szczęścia 😊ZakręconaOna wrote:Moj maz marzy o coreczce ale na ta chwile oboje nie chcemy trzeciego . Zawsze chcielismy dwoje na bank
trzecie to bardziej moje male marzenie bylo ale na ta chwile juz go wcale nie chce hahaha . Moze za 10.lat ???
nie wczesniej .
Dariah lubi tę wiadomość
-
Mj
Ale już 3 trym to się nie liczy do obliczania daty porodu
tak jak pisała Zakręcona 
Bozenka
Ah jak będziesz mieć pecha to i będąc w domu możesz się zarazic bo Mnpryzniesie z pracy..
Tak wiec wiesz
Albo weźmiesz Taxi j taxowkar będzie chory..
Bożenka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

-
To u mnie z usg I 16.02. a od 18tc ciągle wychodzi 09.02.mj26 wrote:Tak sobie teraz przeglądam i u mnie termin z OM jest 17.02, Usg 16.02, a z badań I trym 16.02, II trym 17.02 i III trym 09.02. Może wyjdzie w ten weekend, chciałabym 😊😁 Właśnie od III trym l. ciagle był ten tydzień do przodu z waga itd. Zobaczymy .... 😉