LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po krótkiej przerwie
Mały jest cudowny! Płacze tylko na jedzenie co 2-3 godz. Nie budzi starszej a śpią obok siebie w łóżeczkach.
Lena na razie nie jest zainteresowana bratem. A jak jest to trochę za mocno go dotyka.
Ja od wczoraj bez przeciwbólowych. Plecy przeszły, jeszcze trochę blizna ciągnie. Jutro jadę na ściągnięcie szwów.
Na dodatek kończymy wykańczanie domu. Może pod koniec lutego/początek marca uda się wprowadzićEdith, Camilla33, Darrika, Scintilla, emdar, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Ewcia nawet tak nie mów! 26 lutego wystarczy, ze tatus ma urodziny. Jak do 16 nie daj Boże nie urodze to mam się zgłosić do szpitala, za duzo dzieje się z moim zdrowiem żeby przedłużać ten stan. No i licze na to, że moja szyjka neinwytrzyma dłużej niż do tego 13 😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 21:05
-
Gusiaa
Maz położył spać córkę
Ja się położyłam w łóżku i trochę się uspokoiło
Narazie nie wszczynam alarmu (nie zwołuje przyjaciółki)
Podejrzewam ze albo coś mnie obudzi w środku nocy albo jutro się ponownie rozkreci
Czop dalej odchodzi
Jak leżę teraz tk co jakieś 15 min mam skurcz al dużo mniejszy
I jak Raszei oblężona ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Sylgor
Cieszę się ze Szymek spokojnyi ze co raz lepiej się czujesz
Lena jeszcze mała i pewnie musi sie oswoić z nowa sytuacja
Najważniejsze ze nie reaguje negatywnie. Raga ., sylgor lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Gusiaa
Maz położył spać córkę
Ja się położyłam w łóżku i trochę się uspokoiło
Narazie nie wszczynam alarmu (nie zwołuje przyjaciółki)
Podejrzewam ze albo coś mnie obudzi w środku nocy albo jutro się ponownie rozkreci
Czop dalej odchodzi
Jak leżę teraz tk co jakieś 15 min mam skurcz al dużo mniejszy
I jak Raszei oblężona ?pokoje po zamykane więc trudno mi powoedziec . Ale znajoma mowila ze opieka super nie moze nic zlego powedziec..
-
. Raga . wrote:A mi dzis ciężko 😔😔😔😭
Już za długo i tęsknię za córką...a gdzie tu jeszcze do wyjscia....ehhh...bierze mnie już powoli szpitalny, depresyjny stan 😢😢😢
Ja co prawda nie mam drugiego dziecka w domu ale szpitalny stan mi się udziela, dzisiaj 10 noc w szpitalu i mam dość. Chce do domu, do łóżka, chce się wykapać na spokojnie i spędzić noc bez innych obcych osób koło mnie.
Przywieźli do mojego pokoju kobietę która kaszle jakby miała zapalenie płuc, smarcze itd. 🥶🥶🥶 -
A ja na patologii...
Na IP skurcze co 6-7 min ale szyjka 2 cm
Wiec położyli na patologie
Zobaczą cY się rozkreci samo w ciągu 1-2 dni i jak nie to wypuszcza
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bozenka gratulacje!!!! 😍😍😍
Dariah Nooo to trafiłam na moment akurat 😁 ja nie śpię, oglądałam Oskary, przysnelam i dalej spać nie mogę. Wiecie co najgorsze... całą ciążę nie miałam parcia na jedzenie, zachcianek itp. A teraz non stop bym jadła 🤦♀️ budzę się w nocy i ledwo się powstrzymuję od jedzenia. Masakra jakaś.
Dariah czekamy na wieści!!!!Bożenka lubi tę wiadomość
-
Fruzia85 wrote:A ja się witam znad karmienia😉
Miłego owocnego dnia!
My tez się witamy z cyckiem na wierzchu. Natusi dzisiejsza noc spędziła poza lampa i karmie ja na zawołanie cyckiem. Wstała o 2.20 i teraz i ciągnie bardzo ładnie. Jak ściągałam mleko i podawałam butelka to potrafiła przespać 5h a tak ok 3h. Raga ., Darrika, Fruzia85 lubią tę wiadomość