LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
D skończył pokój - sciany i naklejki i ocieplanie jednej ze ścian
Teos może wychodzić !
Jak narazie wychodzi czas czop, raz różowo brązowy, raz normalny
Skurcze są ale się uspokoiły - w ciągu dnia były mega
Wiec to nie dZis
Ale myśle ze już co raz bliżej niż dalej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah z takimi objawami to już lada moment na pewno :p
Pewnie się na Raszei nie spotkamy, bo urodzisz szybciutko34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
mj26 wrote:Dokładnie Dariah pewnie to już niedługo ☺️ Darrika ciekawe kiedy my na tej Raszei wylądujemy ? 🙄😆
Nie mam pojęcia, ja coś czuje, że albo blisko Terminu czyli tego 17 A jak nie to dopiero 27 po 10 dniach
Z resztą zobaczymy co tam jutro na wizycie wyjdzie 🤔🤔🤔34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Ja mam skurcze co 10-12 min
Niby często i niby regularne
Ale....nie są takie mega mocne jak porodowe
I nie wiem czy sugerować się tym ze „regularne” czy tym ze bardziej przypominają bardO mocne BH...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja to zupelnie nie wiem jakie te skurcze maja byc Dariah a jak czujesz?
Wy to juz macie tyle straszakow ze faktycznie nie wiadomo co robic.
Ale jednak wydaje mi sie ze jestes nastepna w kolejce 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 18:57
-
Dariah patrz bardziej na regularnosc , tak jak Raga napisala . Wez prysznic i sprawdz czy przejda , jak nie to wiesz
Moja znajoma dzisiaj w nocy urodzila , mialam nieregularne bol ale lekkie , pozniej troche mocniejsze ale nie porodowe i regularne . Pojechala na porodowke a tam prawie pelne rozwarcie , 2 parcia i maly wyszedltakze wszystko moze sie roznie toczyc .
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzis mega oslabienie , parszywy dzien . Nie dosc , ze z domu nie mozna wyjsc bo to co sie dzieje na dworze to przeraza az ... dodatkowo mam zamulona glowe jak nie wiem , cisnienie niby ok 130/88 ale puls 118 i serducho az latalo pol dnia . Nakrecilam sie klusek slaskich stos , posprzatalam troszke dom , wysprzatalam kuchnie reszte maz i teraz walnelam sie w sypialni a on na nocke poszedl. Zaraz ide sie kapac i do lozka , chce spac ! Mam dosc dzisiejszego dnia .
Jestem wywalona z sil po niczym !:pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 19:18
-
Czasami to w dzien po pelno podobno sie mega dziewczyny rozkrecaja wiec Dariah teraz Twoja kolej.
Ja to bym chciala jakis chociaz maly skurczyk a tu taka cisza.
Tez mam przez ta pogoda zj... humor I siedze wkurzona I czekam na noc zeby sie polozyc I bylo cicho.
Moj w pracy a ja siedze z ta matka I blagam to moje dziecko zeby juz sie rodzilo -
Ja właśnie po kąpieli, przed jeszcze się załatwiałam i myślałam, ze z bólu zjadę z tego wc, aż krzyknęłam. Podchodziłam trochę w domu po schodach, teraz siedzę na piłce, mały znowu się wierci i napiera, brzuch boli... pewnie i tak niedługo ucichnie. 😉28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Camilla czyli 26 luty tez opcja😂
Czlowiek chodzi w ciazy 9 albo 10 miesiecy jak ja z pierwsza ciaza a ta koncowka taka denerwujaca, kazdy odlicza I juz nie mozna sie doczekac ja to juz az pragne tych boli masakra 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 20:15