LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też nic się wielce nie zaczęło dziać, no ale mam jeszcze tydzień i jeden dzień do terminu więc luz.
Herbatka z liści malin zaparzona. Zróbilam sobie ten test ph pochwy z rossmana, piękne 4.4, więc ani infekcji ani wód plodowych.
Jutro na 11 znowu ktg i mini wizyta, zobaczymy czy coś się z rozdarcie ruszyło czy nadal cisza.. Raga ., Mysza lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
U mnie tez cisza, ani razu w nocy się nie obudziłam. Wieczorem jedynie się złe czułam, bo trochę przesadzilam chyba z chodzeniem po sklepach, a później był długi spacer (nic to nie dało jak widać 🙄😄). Darrika, a który to ten test pH z rossmana ?28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Najstarsza ma wysoką gorączkę. Zwalniam kolejkę do porodu...
Jedzenie ostatnio miałam pyszne. Nic wyszukanego, ale smaczne i duże (dokupowali tylko owoce), np
-Rosół z makaronem
-Mięso panierowane + puree+mix sałat i sos,
-Deser kawowy )mega pyszny, pamietam że szukałam przepisu na necie i robiłam w domu -
mj26 wrote:U mnie tez cisza, ani razu w nocy się nie obudziłam. Wieczorem jedynie się złe czułam, bo trochę przesadzilam chyba z chodzeniem po sklepach, a później był długi spacer (nic to nie dało jak widać 🙄😄). Darrika, a który to ten test pH z rossmana ?
O ten z linka poniżej:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Testy-diagnostyczne/Domowe-laboratorium-test-do-badania-pH-pochwy-2-szt,171037,8469
mj26 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Hej.
Na Mnie pelnia tez tak zadzialala , ze malo co spalam ... dodatkowo huragan jest od paru dni taki , ze hej ale dzis apogeum . Zerwalo ploty na ogrodach , o reszcie nie wspominam nawet .
U Mnie nic sie nie rusza procz malego. Raga . lubi tę wiadomość
-
Zakręcona
Wlasnie robiłam sobie owoce i o Tobie myślałam !
Ze coś milczysz od rana wiec pewnie masz już Kibusia
Ale widzę ze na niego pełnia podziałała tak jak na mojego...Hehehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
Eee to elegancko, ja dostałam dwie suche kromki chleba z żylastą wędliną i ogórasem kiszonym ale zjadłam bo trzymali mnie oczywiście najpierw na czczo.
Mąż dowiózł mi jedzenie i picie i od razu mi lżej na duszy i pełno w żołądku😁
Ale nie chcieli go wpuścić, jutro będę musiała wybłagać u ordynatora pozwolenie na wizytę. -
Ehh pelnia po cichu liczylam ze moze mnie tez zalapie a tu dooopa😁
Boze jeszcze tydzien do terminu blagam moje dziecko zeby juz wylazla oszaleje a ta moja matka.
Wczoraj spacer I pilka w nocy okresowe bole se mysle ohooo cos bedzie jeszcze ta pelnia, wstaje rano 9 i jeb wszystko przeszlo I mala mnie po zebrach gila 😁 -
Urodziłam dziewczyny, niestety vacum. O 7,26 pojawiła się Aurelia a o 21,50 odeszły wody. Jeszcze malutkiej nie mam przy sobie, bo jestem wycieńczona. Ale malutka 10/10
Ewciaa83, . Raga ., Mysza, mj26, ZakręconaOna, emdar, Camilla33, Scintilla, Linka90*, annkaa, Darrika, marlenaO, ppieguskaa, Foto_Anna, Aguuu, Fruzia85, sylgor, Mama_po_przejściach, zulka lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Zakręcona
Wlasnie robiłam sobie owoce i o Tobie myślałam !
Ze coś milczysz od rana wiec pewnie masz już Kibusia
Ale widzę ze na niego pełnia podziałała tak jak na mojego...Hehehe -
Bożenka wrote:Urodziłam dziewczyny, niestety vacum. O 7,26 pojawiła się Aurelia a o 21,50 odeszły wody. Jeszcze malutkiej nie mam przy sobie, bo jestem wycieńczona. Ale malutka 10/10
Pięknie Bożenka ❤❤❤❤
Odpoczywaj kochana - dałaś radę! !! ❤❤❤💪💪
Jednak pełnia zadziałała na choć jedną 😁😉😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 11:50
Bożenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bożenka gratulacje !♥️ Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia, odpoczywaj 😘 ahhh my biedne kobiety, tak się musimy namęczyć dla tego malutkiego szkraba, a mój mąż chce sobie kupić prezent porodowy grę na ps4 😒
annkaa, Bożenka lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Bozenka
Gratulacje !!!!
Współczuje vaccum, pewnie przez tk bardzo mon Cię nacieli ;(
Daj znać o szczegółach potem !
No i zdjęcie Małej
Dzielna mamusia !!!Bożenka lubi tę wiadomość
-
Mi właśnie odszedł duzy kawał czopa brązowo- brunatny..
Może co raz bliżej niż dalej...
mj26, Scintilla, Darrika, ppieguskaa, sylgor lubią tę wiadomość