LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wszystko bylo pyszne, mój mąż najbardziej jara się robieniem deserów, tortów, mufinek. To cud, że nie ważne 100 kg 😋
Darrika mniam frytki! Całą ciążę się nimi zajadam i teraz jak przeczytałam to też takiego smaku sobie narobiłam ach..
Spałam 3 godziny, nie wiem kiedy padlam. Znowu podkrwawilam. Pojadę jutro na ip zobaczyć co tam się dzieje, może wreszcie to to. Ledwo weszłam teraz na piętro, no nog nie daje rady razem trzymać. -
Camilla u nas też nie dają jedzenia za darmo , wykupuje sobie , 11 zł za śniadanie, obiad i kolację także stwierdziłam że nie dużo i mąż nie będzie mi musiał codziennie obiadu wozić bo śniadanie i kolację to tutaj biednie , ale obiad smaczny . Dziewczyny a ja prawie zawału dostałam , przyszła Pani saturację mierzyć na rączce wyszło 89 wzrosło do 91 i znów 89 , matko jak mi się słabo zrobiło bo poniżej 90 tlen mają podawać i pielęgniarka mówi że dzwoni po doktorke . Ja już prawie od zmysłów odchodzę przyszła po chwili mówi że dla pewności zmierzy na stopie jeszcze i na stopie 95/96 do 97 ulżyło mi no poprostu masakra padnę tu na zawał jak nic
te sprzęty takie chujo..tu mają że tylko przez okno wyrzucić , wcześniej wogole nie chciało mierzyć coś nie łączyło. No nic doktorka ma i tak przyjść ją osłuchać ale co się strachu najadłam to moje
-
Justi dobrze, że można wykupić wyżywienie u nas tej opcji też brak.
Z mierzeniem saturacji u takiego malucha jest problem, bo ten plaster, rzep czy jak to nazwać nie trzyma się zbyt dobrze, inaczej wygląda sprawa gdy dziecko jest już duże i stosuje się klasyczny pulsoksymetr. Obserwuj córeczkę. Nie bój się tlenoterapii, to nic złego, trzeba się cieszyć, że jest dostępna w razie potrzeby. -
Guusia, a jak u Ciebie? Masz termin cc?
U mnie się raczej nie rozkręci, no ale kto wie🙄
Też miałam dziś w nocy dziewczynę na sali ze skurczami.. Powiem Wam że nie najlepsze towarzystwo dla kobiety tuż przed porodem🙄42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Mama_po_przejściach wrote:No nie zdążyłam do szpitala. Syn ur się w domu. Zapomniałam fotelika... No chaos totalny
Żartujesz ?!!
Mam nadzieje ze wsytako dobrze !!
Daj znać !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U mnie skurcze cały wieczór, ale nie regularne
W nocy spokojniej
Od rana duuuuuE ilosci czopa z krwia znów
I skurcze - narazie nieregularne
DZis na weekend wraca córka bo mój tata jest dIs i jutro q Poznaniu
I potem w nd znów wraca do moich rodziców
No chyba ze dIs się coś rozkreci to dziś wróci z tata09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Camilla
Oooo to takie cukiernik z męża ?!
Suuper !!!
Mój uwielbia gotowac ale ciasta nie zrobi
A ja tez raczej nie ciastowa - zrobie jakieś proste ale bez szału09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mam po przejściach gratulacje
kobieto poród w domu , napisz proszę jak odpoczniesz jak to się potoczyło
U małej dziś rano saturacja 97/98 takze superale kaszel nadal ja męczy choć może po tych inhalacjach nie jest taki zdzierajacy gardło . Wczoraj ważyła 3660 dziś niby 3720 niby ta sama waga ale ona już w domu ważyła 3710 niby na innej wadze ale przez tą chorobę mało przybiera
mj26 lubi tę wiadomość
-
U mnie narazie cisza . O cc nic nie mowia chcą żeby akcja sie rozkrecila sama . Jeszcze na obchodzie lekarka mówi Eee tam to Pani cisnienie to takie pitu pitu i wyszla . Cos czuje ze jutro dostanę wypis do domu i wrócę z akcja .. Nie wiem po co tu leze 😡
-
Kasia, Zakręcona, Raga, Mysza GRATULACJE ♥️
Ja miałam termin na wczoraj, ciekawe czy bym urodziła
Szymek ma już mniej więcej stałe pory jedzenia i aktywności. W nocy wstaje tylko o 2 i 4/5 wiec mogę się wyspaćLena coraz bardziej przekonana do brata. Uprosiłam męża i byłam z nią wczoraj na rehabilitacji a on został z Szymkiem. Mam nadzieje ze nie odczuje za bardzo ze mniej uwagi jej poświęcam...
Ah i trzymam kciuki za kolejne porody!emdar, Dariah, Edith lubią tę wiadomość