LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
mj26 wrote:Dziewczyny powiem wam, ze po tym nacięciu po vacum, maskara. Leci ze mnie tyle krwi, ze szkoda gadać, ledwo się poruszam 😭
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Zuzi trzymam kciuki i powodzenia! Daj nam znać po wszystkim
Mj mega współczujęale pamiętaj, to wszystko niebawem minie, dasz zaraz jeszcze trochę wytrzymać!
Może tak jak Camilla pisze, daj małego położonym, żebyś trochę odpoczela34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Nie wiem czy to nie fałszywy alarm ale ja dzisiaj też jadę do szpitala, tylko jeszcze zjem śniadanie.
Po 5 wstałam na siku i nagle złapałam zonka, bo równocześnie z siuśkami zaczęły mi chyba lecieć wody, no tak szklanka tego była na pewno może nawet dwie, ciągły strumień jakby poza moja kontrolą, bo próbowałam "zwiększyć ciśnienie" i siki leciały mocniej A to drugie "coś" ten sam strumień bez zmian
Najwyżej wrócę do domu, ale wolę t9 sprawdzić, skurcze nieregularne co jakieś 15-20 minut, średnio bolesne34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zuzi
Powodzenia !!! Już zaraz poznasz Maluszka
Mj
To ze leci z Ciebie jak z kranu to powiedziałabym normalne
Ze mnie tez leci i po porodzie z córka tak samo było
Z każdym dniem będzie lepiej Kochana
Rany tez zaczna die goić ! Każdego dnia będzie lepiej !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas poerwsza nicka za nami
Ja nie spałam chhba nic...No może 30-60 min...
Teos ładnie spał albo jadł hehe
Grzeczniitki i kochany jestDarrika, . Raga ., Edith lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
No i jeszcze przed samym wyjściem mnie na dwójkę wzięło, że się musiałam cofnąć 🤣 mam nadzieję, że to dobry znak i machina ruszyła
. Raga ., mj26 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Dariah wrote:Darrika
Jedziesz do Raszei?
Nie nie, do Śremu jadę, bo w razie w jak mnie zostawią to może ruszą z wywoływaniem, a w Raszei to ma pewno nie bo dla nich to za wcześniemj26 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ja to mam łeb na karku, już z 6 km ujechaliśmy i się zorientowałam, że kapci nie spakowałam 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 07:59
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Mj-kochana jak dziewczyny piszą. ..nie miej wyrzutów jeśli zechcesz dać pod opiekę malucha.
Pamiętaj Ty w tym wszystkim jesteś bardzo ważna, bo maluszek musi mieć silna i zdrową mamę u boku.
Regeneruj się, to jest teraz piorytet 😚😚😚ZakręconaOna, mj26 lubią tę wiadomość
-
U nas 1 nocka koszmar mała ciagle plakala nie mogła zlapac tych moich nie szczesnych piersi . Dzis juz lepiej bo pobudka po 24 i po 4 i spaliśmy do 7
teraz coś nie moze.znowu najeac i wyspać. A mniekręgosłup boli dosyć mocno jak już za duzo siedze..
Darika powodzenia:) -
Darrika wygląda na to że będziesz kolejną mamusią .
Ja dzisiaj wieczorem też jadę do szpitala i zobaczymy czy wrócę.
Oczywiście nic się nie dzieje tylko rano zobaczyłam opryszczkę. Klęłam aż mnie mąż uspakajał bo to mi jest teraz najbardziej potrzebne. -
Daga
Czuje się bardzo dobrze
Jedynie krocze mnie ciągnie - tk nawet nie jest ból tylko mega dyskomfort
Bo usiąść trudno
Ale tak tk się bardzo dobrze czuje. Raga . lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡