LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 07:02
Darrika, Alice83, emdar, Camilla33, zulka, Ewciaa83, Scintilla, Linka90*, ppieguskaa, zuzi_c lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah cudownie! Czekałam ma wieści od Ciebie
Gratulacje ! I zobacz jak szybko poszło, a rano pisałaś, że Ty dzisiaj na pewno nie urodzisz hahahaha i masz babo placek ;P
Dariah lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dariah wrote:Darrika
Tak ! Wcisnęłam się komuś w kolejkę hehe
Odeszły wody i pach !
Potem szybko już poszło bardzo
A teraz mój Pączuś spi
A jak na Raszei? Jest w miarę luźno? Bez problemów Cię przyjęli?
Oj to niech słodko pączek śpi j da mamie odpocząć34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
No nieźle, ale to nie jest duży szpital i do tego duże miasto, to wiadomo, może być luz, A za 15 minut full
Najważniejsze, że Ciebie nigdzie nie odesłali i szczęśliwie wyłamalaś się z klubu leniwych macic :p34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Taaaak , Ja drapie , myziam . Kombinuje uwierz na calego
a on pociumka i znow jazda od nowa. Odciagam bo musze , wiesz ja namietnie tez nie odciagam ze po kilka razy dziennie , z raz dziennie sie odciagne bo inaczej by mi cycki wybuchly . Ja odciagne reka pod prysznicem a to nic nie da , mam pozalewany kazdy stanik , bluzke , koszule wszystko mimo wkladek . Wvzoraj do urzedu na 2 h jak.pojechalam to.musialam z dwiema pieluchami tetrowymi w cyckach jechac . Dobrze ze plaszcz mam luzniejszy i co ? Wrocilam to wycismalam je a plaszcz az mokry byl jak.po deszczu . Paranoja .
Emdar taka moja natura chyba wiesz ... z synem mialam tez w ch*** pokarmu . Jedyne co to opakowanie femaltikeru wypilam . Wsio . -
A ja dziś mam niespotykaną dla mnie sytuację. Śpię dzis na jednej sali z obcym facetem no powiem wam że nie komfortowa sytuacja dla mnie bo nocą jak cycka wyciągnę dać małej to zasypiam prędzej niż ona i ten cycek jest na wierzchu póki znów się nie obudzę a tu kurde chłop na sali masakra jakaś , wogole tego nie przemyśleli jak mi dali do towarzystwa 2,5 letnią dziewczynkę z jej matka , tylko że matka jest w dzień a na noc wraca do rocznego synka , a w nocy z córką w szpitalu jest tatuś. No nic mam nadzieję że jutro wyjdziemy
Finezja19 lubi tę wiadomość
-
Justi2019 wrote:A ja dziś mam niespotykaną dla mnie sytuację. Śpię dzis na jednej sali z obcym facetem no powiem wam że nie komfortowa sytuacja dla mnie bo nocą jak cycka wyciągnę dać małej to zasypiam prędzej niż ona i ten cycek jest na wierzchu póki znów się nie obudzę a tu kurde chłop na sali masakra jakaś , wogole tego nie przemyśleli jak mi dali do towarzystwa 2,5 letnią dziewczynkę z jej matka , tylko że matka jest w dzień a na noc wraca do rocznego synka , a w nocy z córką w szpitalu jest tatuś. No nic mam nadzieję że jutro wyjdziemy
-
ZakręconaOna wrote:Taaaak , Ja drapie , myziam . Kombinuje uwierz na calego
a on pociumka i znow jazda od nowa. Odciagam bo musze , wiesz ja namietnie tez nie odciagam ze po kilka razy dziennie , z raz dziennie sie odciagne bo inaczej by mi cycki wybuchly . Ja odciagne reka pod prysznicem a to nic nie da , mam pozalewany kazdy stanik , bluzke , koszule wszystko mimo wkladek . Wvzoraj do urzedu na 2 h jak.pojechalam to.musialam z dwiema pieluchami tetrowymi w cyckach jechac . Dobrze ze plaszcz mam luzniejszy i co ? Wrocilam to wycismalam je a plaszcz az mokry byl jak.po deszczu . Paranoja .
Emdar taka moja natura chyba wiesz ... z synem mialam tez w ch*** pokarmu . Jedyne co to opakowanie femaltikeru wypilam . Wsio .
Hmm Aa zimne okłady Po karmieniu? Co by trochę przyhamowac te produkcje? Nic innego w sumie mi nee przychodzi do głowy 🤷 -
Dariah gratulacje!!!!!
My dzisiaj na 9 jedziemy do szpitala trzymajcie za nas kciuki aby wszystko było okej! W końcu zobaczę mojego synka 😍😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 02:43
Camilla33, mj26, Darrika, Dariah, Fruzia85, Scintilla, sylgor lubią tę wiadomość