LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wczoraj ryczalam jak bóbr przez te szwy
Bo boli
Bo nic nie mogę zrobić - nawet dzieckiem się zająć
Musiałam się wyryczeć wczoraj
Problemu to nie rozwiązało - ale głowie pomogło09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Moj kochany Blondynek
Nie cytujcie proszę bo będę usuwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 07:36
Ewciaa83, Edith, mj26, Darrika, gusiaa, sylgor, zulka, Camilla33, Linka90*, emdar, Fruzia85 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
mj26 wrote:Ja mialam właśnie takie 3 napady dreszczy, mąż mnie nie mógł dogrzać. Jeden miałam taki godziny, ze właśnie skonczylo się ta 40 stopniowa gorączka. Teraz jestem na antybiotyku, no i 3 razy czopek. Mąż przerażony, bo normalnie jakbym dostała padaczki, tylko ze ja wszystko świadomie ale nie mogłam tego uspokoić.
-
Każda z nas musi trochę pobeczeć :p że szczęścia, z bólu, z bezsilnosci, bo tak i tyle
Damy radę babeczki, każda z nas mierzy się z innym problemem, czasem podobnym, czasem nawet takim samym. Ale możemy się tj wygadać, wylać żale i dać sobie siłę i wsparcie na poradzenia sobie w tym trudnym czasie jakim jest połóg ;p
Wietrzymy krocza i heja do przodu!Edith, Camilla33, emdar, mj26 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dziewczyny jak się chce płakać to trzeba popłakać i już i wcale się tym nie przejmować. Mnie płacz oczyszcza i jak mam jakiś problem albo czuje się bezradna to jak sobie popłacze to mam inne myślenie.
Moja córcia jest dziś nie do wytrzymania, właściwie nie śpi od 13 ;już nawet smoczek poszedł w ruch i daje ukojenie tylko na chwile. Zachowuje się jakby wypiła tuzin red buli 😥
Justi
Moja w tydzień przybrała 300g na kp. Ale położna powiedziała ze to sporo i aż tyle nie musi. Powinno przybierać ok 30g na dzień.
-
Justi2019 wrote:Dariah śliczny bobas
Dziewczyny napiszcie proszę ile wasze maluszki przybrały po wyjściu ze szpitala i po jakim czasie -
Czy wasi mężowie zajmują się noworodkami. Powiem wam ze moj nie bardzo i mówi ze boi się ze zrobi jej krzywdę ale widzę ze to raczej wymówka. Jestem lekko zawiedziona. Cała ciąże latał koło mnie, dogadzal mi i mnie we wszytkim wyręczał , teraz tez ogarnia wszytko wokół zakupy, sprzątanie jak go poproszę ale samym dzieckiem nie chce. Myślałam ze oszaleje na jej punkcie a tymczasem nie chce jej ani czytać bajek ani mówić do niej, na ręce bierze jak go przymusze 🥴
Jak u Was zachowują się tatusiowie? -
Byłam dzisiaj u mojego gina bo mnie mega brzuch boli nad blizna. Blizna boli przy dotknięciu ale ten brzuch masakra..nawet majtki siateczkowe powodują ból
Szymek robi się już fajnie aktywny. Bardzo duuuuuzo je i można powiedzieć ze regularnie śpi
U mnie waga leci bardzo w dół. Bardziej niż po ciąży z córka. Miałam nadzieje ze trochę zostanie mi kg a tu już mam na wadze 49 kg
A tu Szymo zafascynowany oknem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 22:24
Camilla33, gusiaa, Ewciaa83, Fruzia85, Darrika, Edith lubią tę wiadomość
-
Marlena spróbuj go zachęcić a najlepiej pogadać i powiedzieć czego od niego oczekujesz i że nie akceptujesz wymówki której używa. No ja to mam więcej szczęścia niż rozumu, trafiłam na super mężczyznę, nie dość że tylko oj gotuje, to sprząta, bez słowa z mojej str zajmuje się dziećmi, ze starszym synkiem zawsze jeździ na zakupy, jak chorował to on był z nim w szpitalu. Teraz jak dwa dni lezalam ledwo ciepła to sam zajmował się chłopakami. Do wszystkiego podchodzi na spokojnie pewnie temu mu tak dobrze idzie, mnie to najmniejsza bzdura wyprowadza z równowagi.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Sylgor śliczny Szymek
Jak ja bym chciała ważyć chociaż te 65 kg hehe może oddam Ci trochę moich kg co?
Marlena to pięknie dzidzia przybiera
Zakręcona czyli synek przybrał przez 2 tygodnie 300 gram tak?
Przepraszam że tak dopytuje ale dziś położna była ważyć mała i id ostatniej wizyty powiedziała że mała marnie przybrała ale mówi że to normalne przy chorobie i przez szpital ale że od wyjścia ze szpitala do dziś ( 4 dni ) przybrała 100 gram i mówiła że to jest w normie i ja już sama nie wiem , mam nadzieję że teraz już ładnie będzie przybierała , urodziła się mając 3600. Wychodząc ze szpitala ważyła 3530 a dziś mając 3 tygodnie waży 4 kgsylgor lubi tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Czy wasi mężowie zajmują się noworodkami. Powiem wam ze moj nie bardzo i mówi ze boi się ze zrobi jej krzywdę ale widzę ze to raczej wymówka. Jestem lekko zawiedziona. Cała ciąże latał koło mnie, dogadzal mi i mnie we wszytkim wyręczał , teraz tez ogarnia wszytko wokół zakupy, sprzątanie jak go poproszę ale samym dzieckiem nie chce. Myślałam ze oszaleje na jej punkcie a tymczasem nie chce jej ani czytać bajek ani mówić do niej, na ręce bierze jak go przymusze 🥴
Jak u Was zachowują się tatusiowie?
A przyszlo co do czego to zkienia.kupy jak leci , dziecko przebiera dakt wolniej niz Ja bo sie boi . Jedyne czego nie zrobi to nie wykapie malego .
Spokojnie , ucz go powoli jezeli faktycznie sie boi . Jezeli to nie hest glupia wymowka to zobaczysz checi ... -
gusiaa wrote:A czy wasze maluchy też tak psikaja?? Moja od kad sie urodzila to psika kilkanascie razy dziennie 🤷♀️
Dariah jaki on śliczny;*;*
Jak tak to taka najlepsze , ze nie kichnie raz czy dwa a po 5 razy . Zawsze ! 😂
Dariah lubi tę wiadomość
-
Justi dokladnie tak , 300 gram w 14 dni .
100 gram to normalnie przeciez co Ona chce , ze marnie . Szczegolnie , ze chora byla wlasnie ... bedzie dobrze spokojnie :*
Co do wagi to Ja tez , Ja chcialabym.70 wazyc chociaz bo wtedy juz wygladam jak suchotnik . Doslownie. -
Mama po przejściach współczuję u nas tez było przeziębienie ale udało się bez szpitala oby juz było dobrze..
U nas narazie super,Mała jest dobrym Maluszkiem. Juz wygrzebalismy się z tych chorób, Syn wrócił do przedszkola i jest więcej spokoju bo tak to dzicz. Tez miałam przejścia z blizną po cc ale już wychodzę na prostą. Karmimy się cycem,ja na szczęście mam sutki jak wentyle od stara to jakoś łatwo idzie:-)
Mąż bardzo pomaga to już drugie i ma już wprawę,choć w przyszłym tyg wyjeżdża na 4 dni i zostajemy sami. -
Pieguska 710 gram w 3 tygodnie to super wynik
Ja właśnie szykuje się do laboratorium muszę pobrać krew i kreatyninę najstarszej córce , mam nadzieję że przez te pół godziny mała nie zacznie wyć. Wczoraj byłam przebić uszy mojej Adusi , mąż wkoncu się zgodził) i podobno Oliwka zaczęła wyć i mąż dał jej smoka pierwszy raz choć mowilam mu żeby dał jej smoka w ostateczności , mówił że to była dla niego ostateczność . No cóż myślałam że obejdzie się bez smoka a tu cóż życie weryfikuje