LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem kochana bo tu nie wazyli mi go na wyjscie
Urodzil sie 4080 , po 2 albo 3 dniach mial 4000 .po 5 nastepnych 4180. Niedawno mial na ostatniej wizycie chyba z 1,5 tyg temu do 2 !( zgubilam rachube czasu )4380.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 19:18
Bożenka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,
Jak czytam o tych waszych glodomorach to sama nie wiem co o swoim mysle, moja ma 3 tygodnie a co 3 godz sie budzi na mleko I wsuwa 150ml.
Oprocz tego jest kochana, te jej zawziete miny, butelke chce mi wyrwac jak mleko widzi😁😁 ale wiekszych kłopotow a nia nie ma, no jeszcze kuuupy wali zawsze przy jedzeniu ale to chyba Urok moich dzieci Wojtus byl taki sam.ZakręconaOna, Bożenka, KasiaM lubią tę wiadomość
-
Ewciaa83 wrote:Czesc dziewczyny,
Jak czytam o tych waszych glodomorach to sama nie wiem co o swoim mysle, moja ma 3 tygodnie a co 3 godz sie budzi na mleko I wsuwa 150ml.
Oprocz tego jest kochana, te jej zawziete miny, butelke chce mi wyrwac jak mleko widzi😁😁 ale wiekszych kłopotow a nia nie ma, no jeszcze kuuupy wali zawsze przy jedzeniu ale to chyba Urok moich dzieci Wojtus byl taki sam.
Ewciaa - a Wy jesteście na MM czy na odciagnetym bo nie pamiętam? Jak na MM to które mleczko Wam tak dobrze sluzy? 😊 -
Ogolnie to powiem wam ze nie moge jeszcze uwierzyc czasami ze mam dwoje dzieci😁😁
Ogolnie porody zapomnialam, nie bylo najgorzej, teraz juz czuje sie jakbym wcale nie rodzila, jedynie co to zaczynam brac sie za siebie bo mam 30 kg na plusie, ale w pierwszej ciazy dalam rade to teraz tez😁😁 juz powoli zaczynam sie wiecej ruszac no I troche diety, do konca roku bede jak nowa😅😅Darrika, Camilla33, Bożenka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny byłam dziś wkoncu u dentysty jaka ulga , ząb nie boli naszczecie
ale jeszcze mi go nie zrobiła , muszę iść za tydzień jeszcze. Moja mama dała małej butle 105 to co wczoraj odciagnelam i byłam w szoku bo wsunęła wszystko i podobno chciała więcej hehe Dziś odciagnelam tą metodą power pumping 150 i powiem wam że mała po tym odciąganiu już tak nie dławi się mlekiem , zazwyczaj muszę przerywać bo za duzo leci. Piersi i mała nie nadąża łykać i się złości a dziś był spokój
jutro miała przyjść położna ostatni raz ale musiałam ją przełożyć na środę bo wkoncu udało się zapisać Adę do dermatolog i jedziemy rano mam nadzieję że pomoże bo ta krostka jej to już jak wrzód wygląda myślałam że samo pęknie po tych maściach ale nadal się zbiera i już jest 3d i ją swędzi bo drapie
Darrika lubi tę wiadomość
-
Justi a jak dokladnie odciagalas ta metoda ? Pytam bo na internecie znalazlam , ze sciagasz 20 min , 10 przerwy , 10 sciagasz , 10 przerwy i 10 sciagasz . Tak ???
A jak Ja mam laltator na jednego cycka to musze 20 min na jednego i 20 na drugiego i wszystko.podwojnie nie ?
Ludzie zycia mi zabraknie a chcialam sprobowac ;o -
Ufff ja w końcu ululałam małą, znowu sobie w dzień pospałyśmy i teraz mam :p butla, plus co chwilę cyc na zmianę z przewijaniem, 1.5 godziny i poszło chyba 5 pieluch siku plus kupa... przed wczoraj taka sama akcja była ja nie wiem
A w ogóle u nas nieciekawie. Pierwszy przypadek koronawirusa w Poznaniu i się okazuje, że to moja sąsiadka że wsi, ulica obok... jej mąż niby ok, mam nadzieję, że nie był zarazony, bo face5 zbiera na tacę w kościele, to pół wioski mógł zarazić34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika, ja mieszkam w Polkowicach, to jest pomiędzy zieloną Górą, a Wrocławiem i tam oczywiście koronawirus jest, a bliżej mnie z jednej strony jest miasto Lubin, a z drugiej strony Głogów i tam też już niewiadomo ilu podejrzanych, do tego 22osoby objęte kwarantanną. No powiem, że też niezacirkawie. Tylko czekać, aż jakiś górnik będzie miał i się wszyscy tam w robocie pozarażają, a później to już szybko pójdzie...
-
Cześć dziewczyny.
Ja ledwo nadążam.
Z nowości, to podejrzewam nietolerancje pokarmową. Syn też nie toleruje pieluch pampers (robią się mega odparzenia mimo bardzo częstych zmian pieluch). Po przejściu na po na hipp jest dużo lepiej. Na razie gdy zmieniam co chwile. Przy okazji odparzeń mama mi przypomniała o przemywaniu pupy mlekiem z kp (bo pewnie wiecie, że pomaga na wiele różnych dolegliwości)
Starsza wróciła do przedszkola. Pytanie na jak długo, bo po ostatniej grypie co chwilę coś łapie...mj26 lubi tę wiadomość
-
Aaa apropo pampersow .
Z Oskim mielismy odparzenia po pampersie , po rosmanowych pampkach i po hippie .
Najbardziej nam przypasowaly Dady . Uzywalismy uwierz z Lidla i Aldika i sprawdzilo sie wiec na codzien mielismy z lidla bo pod domem mielismy a w Polsce bedac Dada leciala .
Teraz od samwgo poczatku jestesmy na Aldikowych tych Mamia czy jakos tak i sa swietne . Pasuja nam idealnie lecz za 1,5 miesiaca zjedzam do Polski i bede musiala wyprobowac Dade . Oby przypasowaly bo mam Boedronke pod nosem a najblizszy Aldik 40 km prawie 😂🙏😆 jak nie to zapas na miesiac z aladika bede robic i heja ;p -
Cześć kobietki.
U nas zaczęło się lekkie ulewanie - 😐 czort wie skąd?
No i umówiliśmy się na jutro do chirurga dzieciecego - wrastające paznokcie nas jednak martwią bo tworzy się opuchlizna na paluszkach 😔
Trochę boję się jeżdżenia po przychodniach ale nie mamy wyjścia.
Wieczorem jade na "patronaż Bożeny" do swojego ginekologa - mam nadzieję, że stosowane leczenie jest skuteczne.
Odnośnie grypy i koronawirus to powiem Wam, że cieszę się że udało się urodzić w określonym terminie - teraz przy całkowitym zakazie odwiedzin czy nawet odmowie porodu rodzinnego jakoś sobie tego nie wyobrażam - bez meza to chyba nie dałabym rady 🙆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 08:49
Darrika, . Raga ., Dariah, mj26, Bożenka lubią tę wiadomość
-
Scintilla ja wczoraj dokładnie to samo pomyślałam, że dobrze,że już po porodzie, bo teraz katastrofa
. Raga ., Scintilla lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dziewczyny czy podczas karmienia piersią zazywalyscie preparaty typu urafuragina ?
Czuje że łapie mnie infekcja pęcherza a na razie w domu mam tylko to.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
sucharek85 wrote:Dziewczyny czy podczas karmienia piersią zazywalyscie preparaty typu urafuragina ?
Czuje że łapie mnie infekcja pęcherza a na razie w domu mam tylko to.
Ja miałam infekcje tydzień po porodzie. Przy kp nic nie brałam z takich leków. Jedynie suplement forte żurawiny, dużo wody piłam i leżałam z termoforem.34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
sucharek85 wrote:Dziewczyny czy podczas karmienia piersią zazywalyscie preparaty typu urafuragina ?
Czuje że łapie mnie infekcja pęcherza a na razie w domu mam tylko to.28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸