LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza pięknie dołeczki
Ewciaa83 filmik hardkor
Dziewczyny moja Ada dziś tyle razy się zsikala w majtki że to jest niesamowite , nie wiem co się z nią dzieje , muszę zrobić badanie moczu jednak może ma zapalenie pęcherza , już nie wiem co myśleć , tu mi znów mówią że tak reaguje na siostrę i domaga się mojej uwagi eh powiem wam że masakra jakaś dziś była , czy na dworze czy w domu nie przeszkadzało jej lała gdzie popadnie. Ada zasnęła o 20 , Oliwka o 21 a mój mąż tak chrapie że zaraz mu coś zrobię jak któraś obudziMysza, annkaa lubią tę wiadomość
-
Justi2019 wrote:Mysza pięknie dołeczki
Ewciaa83 filmik hardkor
Dziewczyny moja Ada dziś tyle razy się zsikala w majtki że to jest niesamowite , nie wiem co się z nią dzieje , muszę zrobić badanie moczu jednak może ma zapalenie pęcherza , już nie wiem co myśleć , tu mi znów mówią że tak reaguje na siostrę i domaga się mojej uwagi eh powiem wam że masakra jakaś dziś była , czy na dworze czy w domu nie przeszkadzało jej lała gdzie popadnie. Ada zasnęła o 20 , Oliwka o 21 a mój mąż tak chrapie że zaraz mu coś zrobię jak któraś obudzi -
Justi2019 wrote:Mysza pięknie dołeczki
Ewciaa83 filmik hardkor
Dziewczyny moja Ada dziś tyle razy się zsikala w majtki że to jest niesamowite , nie wiem co się z nią dzieje , muszę zrobić badanie moczu jednak może ma zapalenie pęcherza , już nie wiem co myśleć , tu mi znów mówią że tak reaguje na siostrę i domaga się mojej uwagi eh powiem wam że masakra jakaś dziś była , czy na dworze czy w domu nie przeszkadzało jej lała gdzie popadnie. Ada zasnęła o 20 , Oliwka o 21 a mój mąż tak chrapie że zaraz mu coś zrobię jak któraś obudzi
Powiem, Ci że mój starszy syn tez zaczął popuszczac w majtki 🤷
Ii też nee wiem co myśleć o tym.. Czasem mam wrażenie, że próbuje w ten sposób zwrócić na siebie uwagę.. 🤔🤷 -
Pieguska a ile twój synek ma lat? Też mi się wydaje że tak chce zwrócić uwagę na siebie ale ja naprawdę spędzam z nią czas i klocki razem układamy i puzzle , tylko zauważyłam że jak małą karmię to Ada w tym momencie mnie ciagnie za rękę żebym z nią gdzieś szła i to nie może być ani babcia ani tata bo jest płacz , a ja się nie rozdwoje, nie raz latam z nią a Oliwka przyczepiona do cycka komicznie to wygląda
gusia zazdroszczę napewno cudowne uczucie , moja póki co tylko raz zaśmiała się w głos i to przez sen
Ada dziś zasnęła o 20 , Oliwka o 21 i musiałam ją obudzić o 3:15 bo cała zalana mlekiem byłam masakra jakaś, wczoraj to samo , zasnęła o 22 obudziła się o 4 a ja pływałam w mleku , codziennie musze prac koszulki i staniki sportowe w których śpię , dziś cały dzień chodziłam z pieluchą w staniku hehe
-
Dziewczyny jestem w szoku, moja spała dzisiaj od 20.30 do 24 i od 1.30 do 6 prawie😳 ale głodna była na maksa. Teraz ostro wcina 😄 fajnie gdyby tak codziennie spała. Ciekawe czy po tym karmieniu jeszcze usnie 😏
Dariah, Darrika, KasiaM lubią tę wiadomość
-
A ja dzisaj niby wyspana, ale chyba cos jrwt z pogodą bo mnie tak dziwnie boli głowa i mam ochotę spaaaać
Mam nadzieję, że jak zaraz dołączę małą od cyca to się chwilę zdrzemniemy.
Zuzka na razie tylko się czasem uśmiecha, ciekawa jestem kiedy usłyszymy śmiech
No i dzisiaj trochę doła mam. Niby wygląda, że z Zuzą wszystko ok ale i tak martwi mnie brak wizyty patronażowej, te odwołane badania i jeszcze szczepienia pod znakiem zapytania33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:A ja dzisaj niby wyspana, ale chyba cos jrwt z pogodą bo mnie tak dziwnie boli głowa i mam ochotę spaaaać
Mam nadzieję, że jak zaraz dołączę małą od cyca to się chwilę zdrzemniemy.
Zuzka na razie tylko się czasem uśmiecha, ciekawa jestem kiedy usłyszymy śmiech
No i dzisiaj trochę doła mam. Niby wygląda, że z Zuzą wszystko ok ale i tak martwi mnie brak wizyty patronażowej, te odwołane badania i jeszcze szczepienia pod znakiem zapytania -
nick nieaktualny
-
No to jak szczepienia idą normalnie to myślę, że w końcu się też na patronaż zalapiemy, bo bez tego przecież szczepienia w ciemno nie zrobimy... będę dzwonić do pediatry w poniedziałek i zobaczymy.
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
nick nieaktualnyDarrika, dowiedz się jak jest w Twojej przychodni. Szczepienia noworodków w 2-3 dobie życia czyli te na oddziałach noworodkowych są robione. W mojej przychodni szczepią niemowlęta 6 tyg. jeśli taka jest decyzja rodziców, z kolei w przychodni w której pracuje moja koleżanka szczepienia zawieszone do tego 18.04.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 14:12
-
Mysza wrote:Wczoraj rozmawiałam z pediatrą, szczepienia noworodków i szczepienia poekspozycyjne(np. kogoś ugryzie pies) są wykonywane, odnośnie pozostałych jest zalecenie GIS by się wstrzymać do 18.04.
-
nick nieaktualny
-
Justi
Kurczę nie wiem co poradzić z Ada
A ile ona ma lat ? I od kiedy jest odpieluchowana ?
Pieguska
Twój synek z tego co pameiagm ma 2 latka ? Czy coś mieszam?
Bozenka
Gratulacje super nocy!
U nas tez jie najgorsza, poszedł spać późno bo 21:30 i poerwsza pobudka o 1:30
Wiec spał godzinę dłużej niż zwykle.
Bożenka lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Wczoraj przed pójściem spać strzelił taka kupę ze poszedł ponownie dk kąpieli
Bodziak do wyrzucenia - nawet go mie próbuje prac
Piżama do prania
Hehe
Co do szczepień
My mamy umówione na 24.04
Czy się odbędą - nie wiem...
Narazie w naszej przychodni wszelkie wiziyty osób zdrowych są odwołane09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No bo w sumie tak technicznie noworodek to jest do pierwszego miesiąca życia, potem mamy niemowlaka 🤔33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
nick nieaktualny