LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis po raz pierwszy poszlam biegac po porodzie
"przebieglam" - bo to byl 50% szybki marsz / 50% bieg - cale 2km hehehe
szalu nie ma, ale od czegos trzeba zaczacBożenka, Ewciaa83, mj26, Mysza, gusiaa, KasiaM lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah ja od jakiegos czasu sobie tam narazie cwicze miedzy dziecmi😁 z Zosia na rekach przysiady, Z Wojtusiem na podlodze tam jakies wygibasy, ale mam za domem wielkie boisku I tez marze o bieganiu ale dla mnie powoli calymi kroczkami na razie bo ja mam co zrzucac I nie chce sobie krzywdy zrobic 😁
-
No wlasnie ja w domu to nie umiem cwiczyc...
za to lubie biegac
MJ
u mnie taka brazowa, nie duzo, wrecz bardzo malutko
ah jak znajdujesz szwy to znaczy ze pszczaja powinnas juz w takim razie co raz lepiej sie tam czucWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 14:10
-
No ja dziś rano po podcieranuu ujrzałam znowu trochę krwi....i nie wiem czy już okres się zaczyna czy jeszcze resztki po połogowe....z pierwsza córka też długo musiałam podpaski nosić.
Zobaczę do wieczora bo póki co więcej krwi nie ma. -
No Dariah nieźle! Mnie jeszcze te wewnętrzne szwu ciągną i opychlizna nie schodzi... Na razie nie myślę nawet o żadnych treningach dla mnie na razie jako trening to spacery z małą :p
Ja w przyszłym tygodniu będę dzwonić do pediatry, ale pewnie nadal się nie umówimy tylko pogadamy...
Mi wczoraj wypadł w nocy jeszcze ten nierozpuszczalny gruby szew. Wydzielina już dobry tydzień też taka beżowa no i kawałki tych rozouszczalnych szwów ale mniej już niecoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 14:18
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Mnie juz od kilku dni ciagnelo do pobiegania
Dzis napsialam do poloznej czy nie ma przeciwskazan i powiedziala ze spokojnie moge isc pobiegac - oczywiscie z umiarem
mam jeszcze jakies 7kg do zrzucenia wiec chetnie sie juz za to wezme
od kiedy zdjela mi szwy to nic mnie tam nie boli wiec jest ok
no i to ma rowniez swoj wieeeeelki walor w kwesti zachowania zdrowia psychicznego po calym dniu z 3 latka w domu..... Raga ., KasiaM lubią tę wiadomość
-
To samo mam ja wlasnie, wyjsc z domu sluchawki I na boisko, 2 latek nie jest lepszy, moj nawet nie siadzie raz jak tylko wstanie rano na nogach, biega w te I z powrotem I caly czas cos gada, 😁😁😁 dobrze chociaz ze spi jeszcze w dzien 3 godz.
annkaa lubi tę wiadomość
-
Mj cudownie ,że z małym jest wszystko okey
Dariah zazdroszczę ja jeszcze po cc nie mogę ćwiczyć, a bieganie też uwielbiam ..
Byliśmy dziś na spacerze, i widzę ze młodsza nie jest fanka wózka. Starsza jak tylko poczuła to odrazu zasypiala, ta się gmera wkurza,poplakuje ;/ -
Dziewczyny te które byłyście z dzieciaczkami u ortopedy, czy podczas wizyty były badane tylko bioderka czy cały szkielecik dzieciaczka? U nas zbadał manualnie bioderka i nóżki i usg bioderek. Teraz tak sobie myśle czy nie powinien obejrzeć całego dziecia?
-
Marlena
u nas bylo badanie usg bioderek i manualne
i stopki tez obejrzal manualnie
i tyle
Gusia
kurcze jednka dziecko ktore lubi wozek to jest meeega ulatwienie
a moze spcerek w czasie drzemki jej ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Nasza jak dzisiaj szła na balkon to jak jej założyliśmy czapkę to już usnęła, uwielbia być wozku, na całe szczęście!😃 Gusiaa może się jeszcze przekona do spacerków 😊😊 życzę Ci tego😁
Ewciaa, haha, ale patolka. 😂 Swóją drogą, dobrze mu ta żonglerka szła 😂