LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
martakam wrote:Dopiero na 16:20. Jak ja wytrzymam...
Ja też wizytuje dzisiaj ale dopiero na 19.20 🙆♀️ w pracy nie mogę wysiedzieć🥺⏳ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bo 5 lipca idę na pierwszą wizytę, według om będzie to 6t2d czy może już być słychać serduszko czy to jeszcze za wcześnie? 🤔
gusiaa lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Dziewczyny bo 5 lipca idę na pierwszą wizytę, według om będzie to 6t2d czy może już być słychać serduszko czy to jeszcze za wcześnie? 🤔
-
Ja jak pójdę w czwartek 04.07 to będzie 6t4d i mam nadzieje ze będzie juz widac i slychac serduszko
a jak nie pusci mi glosu (choć by mnie to zdziwiło baaaaaardzo) to 19.07 ide do mojej gin to mi włączy wszystko:)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Ja jak pójdę w czwartek 04.07 to będzie 6t4d i mam nadzieje ze będzie juz widac i slychac serduszko
a jak nie pusci mi glosu (choć by mnie to zdziwiło baaaaaardzo) to 19.07 ide do mojej gin to mi włączy wszystko:) -
nick nieaktualny
-
Olaa..32 wrote:To będzie Twoja pierwsza wizyta? 🤔
w czesniej wg mnie nie ma sesnu bo jak ne ma serduszka ot i tak trzeba wrocic po 1-2 tyg...wiec wole poczekac do 6-7 tyg i isc jak bedzie juz serduszko
Camilla13 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewcyzny, u mnie pierwsza wizyta do dupy... Nie zrobił mi usg… Podotykał tylko brzuch, zbadał macicę i stwierdził, że nie jest rozpulchniona, jest twarda a to na tę chwilę nie potwierdza ciąży... Ale sam dodał, że to badanie jest niemiarodajne, bo jestem gruba. I kurde, nie kumam, liczyłam na usg… tak się zestresowałam, że aż na betę poszłam, choć miałąm nie robić...
-
LaBellePerle wrote:Dziewcyzny, u mnie pierwsza wizyta do dupy... Nie zrobił mi usg… Podotykał tylko brzuch, zbadał macicę i stwierdził, że nie jest rozpulchniona, jest twarda a to na tę chwilę nie potwierdza ciąży... Ale sam dodał, że to badanie jest niemiarodajne, bo jestem gruba. I kurde, nie kumam, liczyłam na usg… tak się zestresowałam, że aż na betę poszłam, choć miałąm nie robić...
Jprdl ! Co za debil !? No słów mi brakuje.
Byłaś prywatnie czy na NFZ? -
LaBellePerle wrote:Dziewcyzny, u mnie pierwsza wizyta do dupy... Nie zrobił mi usg… Podotykał tylko brzuch, zbadał macicę i stwierdził, że nie jest rozpulchniona, jest twarda a to na tę chwilę nie potwierdza ciąży... Ale sam dodał, że to badanie jest niemiarodajne, bo jestem gruba. I kurde, nie kumam, liczyłam na usg… tak się zestresowałam, że aż na betę poszłam, choć miałąm nie robić...👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
U mnie na NFZ robi na kazdej wizycie usg, tzn czasami tylko pokaze co widać, ale nie chce mu się mierzyć itd. Dlatego chodzę do medicover i tam lekarz wszystko mierzy sprawdza i pokazuje
Dziś byłam i ma 2.48 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 12:57
ppieguskaa, Scintilla, Dariah, Edith, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Dziewcyzny, u mnie pierwsza wizyta do dupy... Nie zrobił mi usg… Podotykał tylko brzuch, zbadał macicę i stwierdził, że nie jest rozpulchniona, jest twarda a to na tę chwilę nie potwierdza ciąży... Ale sam dodał, że to badanie jest niemiarodajne, bo jestem gruba. I kurde, nie kumam, liczyłam na usg… tak się zestresowałam, że aż na betę poszłam, choć miałąm nie robić...
Co to w ogóle za tekst, ze jesteś gruba ?
Ja poszłam na pierwszą wizytę w 4 tc., od razu zrobił mi usg choć nawet nic wiele nie było widać.
Może lepiej zmień lekarzaScintilla lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Ale sam dodał, że to badanie jest niemiarodajne, bo jestem gruba.
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Dziewcyzny, u mnie pierwsza wizyta do dupy... Nie zrobił mi usg… Podotykał tylko brzuch, zbadał macicę i stwierdził, że nie jest rozpulchniona, jest twarda a to na tę chwilę nie potwierdza ciąży... Ale sam dodał, że to badanie jest niemiarodajne, bo jestem gruba. I kurde, nie kumam, liczyłam na usg… tak się zestresowałam, że aż na betę poszłam, choć miałąm nie robić...
jesli masz taką możliwość zapisz się do innego lekarza i idz ponownie.
Daj zna cjak wyniki bety09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡