LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
mj26 wrote:Dziewczyny ile bym musiała pic tej herbatki z szalwi, na zatrzymanie laktacji ? Już postanowiłam, ze się poddaje, nie chce to nie, woli butle, a ja mam dosyć tych wiecznie obolałych cycków.
Ja wiem , ze sama mam ten problem i nie jedna mi to samo powtarzala , komus latwiej to powiedziec niz samemu orzyjac do wiadomosci ale jestes.super mama i wazne byscie szczesliwie zyly . :*
Apropo spania . Moje dziecko wczoraj zasnelo po 20 i spalo do 4 rano a dzis po 20 i o 3 wstal . Szoooooook ! Wczoraj to sie zastanawialismy czy My zesmy nie przespali jego karmienia ale jakbysmy mieli sie nie obudzix jakby plakal .mj26 lubi tę wiadomość
-
mj26 wrote:Dziewczyny ile bym musiała pic tej herbatki z szalwi, na zatrzymanie laktacji ? Już postanowiłam, ze się poddaje, nie chce to nie, woli butle, a ja mam dosyć tych wiecznie obolałych cycków.
mj26 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj z Rossmanna zamówiłam prezerwatywy hahaha nie lubimy ich używać ale co zrobić, na razie lepsze to niż nic, a w końcu pierwszy seks po porodzie by się przydał :p
Bożenka lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Zakrecona
wooo szok! pieknie Kubuś spał!
i kiedy bedzie szczepienei?
szkoda ze nie uda sie rowniez Ciebie sprawdzic od razu
mialabys wszytsko zalatwione
Darrika
eheh u nas tez jeszcze nie bylo seksiku
maz jak tylko by dostl ode mnie sygnal to by od razu lecial eheh
ale czeka cierpliwie lol09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
POwiem Wam ze mam jakies gorsze dni osttanio
po porostu dobija mmnie to siedzenie, a moja strasza jeszcze dorzuca
juz zrobila sie tak uperdliwa ze masakra
sorry ze Wam tak wylewam zale ale serio gdyby nie to ze jest maz i on w ciagu dnia tez sie nia zajmuje to bym wyszla, zamkniela za soba czasami drzwi...
inaczej mial wygladac moj macierzynski...
a tu okazuje sie ze ja siedze i zajmuje sie starsza, bo ona cialge cos chce
a do tego ciagle jej cos nie pasuje
ciagle nie tak, i tak dalej..
ehhh
niech juz wraca do przedszkola!
to sie wyzalilam!
ja ją bardzo kocham, ale na prawde jest tak ciekza psychicznie do znisienia czasami ze szok...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Spoko Dariah to jest zrozumiałe, że masz dość, kto czasem nie ma? Mamy prawo do chwil słabości i zmęczenia.
Ale na pewno nie będzie nie wszystko trwać wiecznie, musimy przecież kiedyś wrócić do normalnego życia... tak bardzo byk chciała, żeby to już było na początku maja33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
A ja chyba zmienię taktykę z tym kp... bo ewidentnie Zuza odwala jakieś akcje z tym ssaniem. Będę chyba ściągać laktatorem ile się da, a ją tylko ma chwilę chociaż do każdego cyca przystawiać żeby śliną tam te suty pobudzała, bo się zaraz obie wykończymy...33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
Dariah wrote:Zakrecona
wooo szok! pieknie Kubuś spał!
i kiedy bedzie szczepienei?
szkoda ze nie uda sie rowniez Ciebie sprawdzic od razu
mialabys wszytsko zalatwione
Darrika
eheh u nas tez jeszcze nie bylo seksiku
maz jak tylko by dostl ode mnie sygnal to by od razu lecial eheh
ale czeka cierpliwie lol -
Dariah wrote:POwiem Wam ze mam jakies gorsze dni osttanio
po porostu dobija mmnie to siedzenie, a moja strasza jeszcze dorzuca
juz zrobila sie tak uperdliwa ze masakra
sorry ze Wam tak wylewam zale ale serio gdyby nie to ze jest maz i on w ciagu dnia tez sie nia zajmuje to bym wyszla, zamkniela za soba czasami drzwi...
inaczej mial wygladac moj macierzynski...
a tu okazuje sie ze ja siedze i zajmuje sie starsza, bo ona cialge cos chce
a do tego ciagle jej cos nie pasuje
ciagle nie tak, i tak dalej..
ehhh
niech juz wraca do przedszkola!
to sie wyzalilam!
ja ją bardzo kocham, ale na prawde jest tak ciekza psychicznie do znisienia czasami ze szok...
No i moj syn tez tak szaleje przez to ze w domu ciagle siedzi ani do babci ani na dwor fdzies po placu zabaw polatac nic to glupieje az rozbil dzis brode o stol az mnie zabolalo . Koszmar , dobrz ze obylo sie bez rozciecia i szycia przy tym wszystkim -
No ja czekam na telefon z przychodni czy w ogóle i kiedy będą szczepienia. Chciałabym wtedy za jednym zamachem zalatwić patronaż i może iść bioderek.
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
Zakrecona
no to super ze Oski dostal sie do kolejnego etapu rekrytacji do przedszkola!
a nawet gdyby Wam sie nie udalo wrocic do tego czasu - tego Wam oczywisie nie zycze!!!!
to nic ! trzymaj miejsce !
nawet gdyby trzeba bylo lacic za 1-2 miesiace a dziecika nie chdozi to przynajmnije masz miejsce!
nie wiem jaka sytuacja z miejscami tam gdzie sie dostal, ale jak kiepsko o miejsce to nawet lepiej tak niz je stracic09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bożenka wrote:Dariah na cycowym tyle spała 😄 a wczoraj 6 godzin spała. Jestem szczęśliwa, bo wyspana 😂
Bożenka, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
-
Boze jak ja was dobrze rozumiem. Wszystko jej nie pasuje ,szybko się nudzi . Szalona ta moja 5 latka. Dobrego zaczęła pyskowac i wchodzi ze mną w dyskusję. 🙈🙈 ja nie wiem jak to będzie jak będzie miała wrócić do przedszkola dopiwor we wrześniu..
My z cyckiem tak se, znowu się złości i sciagnie za sutka i puszcza;/ kiepsko śpi w dzień ,we wozki też jak wrobelek..
Ale pozatym jest kochana , gaduli sobie , krzyczy, uśmiecha się no kocham ja mega .. -
gusiaa wrote:Boze jak ja was dobrze rozumiem. Wszystko jej nie pasuje ,szybko się nudzi . Szalona ta moja 5 latka. Dobrego zaczęła pyskowac i wchodzi ze mną w dyskusję. 🙈🙈 ja nie wiem jak to będzie jak będzie miała wrócić do przedszkola dopiwor we wrześniu..
My z cyckiem tak se, znowu się złości i sciagnie za sutka i puszcza;/ kiepsko śpi w dzień ,we wozki też jak wrobelek..
Ale pozatym jest kochana , gaduli sobie , krzyczy, uśmiecha się no kocham ja mega .. -
Dariah moja Ada jak mnie nie ma i jest sama z tatą np.moj pobyt w szpitalu z Oliwką to naprawdę ładnie się zachowywała i wszystko z mężem robiła żadnego płaczu. Wróciłam zobaczyła że jak tylko Oliwka kwiknie to mama do niej leci , zauważyła że już ona nie jest w centrum i pokazuje cały czas że ona też chcę być ze mną . Mąż nie pomaga bo szybko się denerwuje , krzuczy i przeklina i dlatego nie chce z nim .
Byłyśmy dziś od 12 do 16:30 na działce , mąż zasiał warzywa , ja poplewilam koło tulipanów . Ada się bawiła w piasku a Oliwka cały czas spala w wózku. Piękny dzień dziś był. Po Adzie nawet nie widać że coś jej w weekend dolegało Siostra i bratowa mi powiedziały że Rotawirus panuje , objawy Ady by pasowały tylko ze ona była szczepiona , ale może gdyby nie była to gorzej by zniosła ?
url=https://naforum.zapodaj.net/d89aa84172ba.png.html][/url
url=https://naforum.zapodaj.net/6e52eafe1bf3.png.html][/urlDariah, Darrika, Bożenka, Ewciaa83, Camilla33, KasiaM lubią tę wiadomość