X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LUTOWE serduszka 2020
Odpowiedz

LUTOWE serduszka 2020

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mj26 wrote:
    Dziewczyny ile bym musiała pic tej herbatki z szalwi, na zatrzymanie laktacji ? Już postanowiłam, ze się poddaje, nie chce to nie, woli butle, a ja mam dosyć tych wiecznie obolałych cycków.
    Ja tez ciagle mam takie rozkminy ale powalcze jezzcze chwile chociaz Ja wiecej sciagam i daje w butli mojego niz kp ale staram sie dawac ile wezmie .
    Ja wiem , ze sama mam ten problem i nie jedna mi to samo powtarzala , komus latwiej to powiedziec niz samemu orzyjac do wiadomosci ale jestes.super mama i wazne byscie szczesliwie zyly . :*

Apropo spania . Moje dziecko wczoraj zasnelo po 20 i spalo do 4 rano a dzis po 20 i o 3 wstal . Szoooooook ! Wczoraj to sie zastanawialismy czy My zesmy nie przespali jego karmienia ale jakbysmy mieli sie nie obudzix jakby plakal .

mj26 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mj26 wrote:
    Dziewczyny ile bym musiała pic tej herbatki z szalwi, na zatrzymanie laktacji ? Już postanowiłam, ze się poddaje, nie chce to nie, woli butle, a ja mam dosyć tych wiecznie obolałych cycków.
    Od znajomych wiem , ze 2 szklanki dziennie wystarcza . :) ponoc mieta wysusza wiec i Ja sobie pij.

mj26 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj z Rossmanna zamówiłam prezerwatywy hahaha nie lubimy ich używać ale co zrobić, na razie lepsze to niż nic, a w końcu pierwszy seks po porodzie by się przydał :p

Bożenka lubi tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona
    wooo szok! pieknie Kubuś spał!
    i kiedy bedzie szczepienei?
    szkoda ze nie uda sie rowniez Ciebie sprawdzic od razu :/
    mialabys wszytsko zalatwione ;)

Darrika
    eheh u nas tez jeszcze nie bylo seksiku
    maz jak tylko by dostl ode mnie sygnal to by od razu lecial eheh
    ale czeka cierpliwie lol :D

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POwiem Wam ze mam jakies gorsze dni osttanio
    po porostu dobija mmnie to siedzenie, a moja strasza jeszcze dorzuca :/
    juz zrobila sie tak uperdliwa ze masakra
    sorry ze Wam tak wylewam zale ale serio gdyby nie to ze jest maz i on w ciagu dnia tez sie nia zajmuje to bym wyszla, zamkniela za soba czasami drzwi...
    inaczej mial wygladac moj macierzynski...
    a tu okazuje sie ze ja siedze i zajmuje sie starsza, bo ona cialge cos chce
    a do tego ciagle jej cos nie pasuje
    ciagle nie tak, i tak dalej..
    ehhh

niech juz wraca do przedszkola!

to sie wyzalilam!

ja ją bardzo kocham, ale na prawde jest tak ciekza psychicznie do znisienia czasami ze szok...:(

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Dariah to jest zrozumiałe, że masz dość, kto czasem nie ma? Mamy prawo do chwil słabości i zmęczenia.

Ale na pewno nie będzie nie wszystko trwać wiecznie, musimy przecież kiedyś wrócić do normalnego życia... tak bardzo byk chciała, żeby to już było na początku maja

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba zmienię taktykę z tym kp... bo ewidentnie Zuza odwala jakieś akcje z tym ssaniem. Będę chyba ściągać laktatorem ile się da, a ją tylko ma chwilę chociaż do każdego cyca przystawiać żeby śliną tam te suty pobudzała, bo się zaraz obie wykończymy...

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    Zakrecona
    wooo szok! pieknie Kubuś spał!
    i kiedy bedzie szczepienei?
    szkoda ze nie uda sie rowniez Ciebie sprawdzic od razu :/
    mialabys wszytsko zalatwione ;)

Darrika
    eheh u nas tez jeszcze nie bylo seksiku
    maz jak tylko by dostl ode mnie sygnal to by od razu lecial eheh
    ale czeka cierpliwie lol :D
    Nie mam pojecia , czekam na odzew z przychodni . Bedziemy pytac czy moga fo domu przyjechac zeobic w takim razie choc watpie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    POwiem Wam ze mam jakies gorsze dni osttanio
    po porostu dobija mmnie to siedzenie, a moja strasza jeszcze dorzuca :/
    juz zrobila sie tak uperdliwa ze masakra
    sorry ze Wam tak wylewam zale ale serio gdyby nie to ze jest maz i on w ciagu dnia tez sie nia zajmuje to bym wyszla, zamkniela za soba czasami drzwi...
    inaczej mial wygladac moj macierzynski...
    a tu okazuje sie ze ja siedze i zajmuje sie starsza, bo ona cialge cos chce
    a do tego ciagle jej cos nie pasuje
    ciagle nie tak, i tak dalej..
    ehhh

niech juz wraca do przedszkola!

to sie wyzalilam!

ja ją bardzo kocham, ale na prawde jest tak ciekza psychicznie do znisienia czasami ze szok...:(
    Mam to samo z tym , ze moj od wrzesnia ma isc do przedszkola w pl x co lepsze . Dostalam dzis wiadomosc ze przeszedl do jakiefos nastepnego etapu rekrutacji w przedszkolu a my nie wiadomo czy bedziemy mieli mozliwosc powrotu do tego czasu . Masakra ...
    No i moj syn tez tak szaleje przez to ze w domu ciagle siedzi ani do babci ani na dwor fdzies po placu zabaw polatac nic to glupieje az rozbil dzis brode o stol az mnie zabolalo . Koszmar , dobrz ze obylo sie bez rozciecia i szycia przy tym wszystkim

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tez myslalam , ze moj macierzynski bedzie zupelnie inaczej wygladal , szczegolnie , ze chcialam go spedzic w Polsce na luzie a nie tu zamknieta . :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ewciaa83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez dzis dostalismy list o szczepieniach Zosia na 15 kwietnia ale ze wzgledu na wirus tylko z jednym rodzicem.
    Czyli pojedzie z mamusia🙂

d7f2b9e95e.png
    yaw6drw.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czekam na telefon z przychodni czy w ogóle i kiedy będą szczepienia. Chciałabym wtedy za jednym zamachem zalatwić patronaż i może iść bioderek.

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• Dariah Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona
    no to super ze Oski dostal sie do kolejnego etapu rekrytacji do przedszkola!
    a nawet gdyby Wam sie nie udalo wrocic do tego czasu - tego Wam oczywisie nie zycze!!!!
    to nic ! trzymaj miejsce !
    nawet gdyby trzeba bylo lacic za 1-2 miesiace a dziecika nie chdozi to przynajmnije masz miejsce!
    nie wiem jaka sytuacja z miejscami tam gdzie sie dostal, ale jak kiepsko o miejsce to nawet lepiej tak niz je stracic ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah masz racje , jak by taka sytuacja byla to tak zaproponuje im . Chociaz po cichu licze ze w wakacje juz wroce .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożenka wrote:
    Dariah na cycowym tyle spała 😄 a wczoraj 6 godzin spała. Jestem szczęśliwa, bo wyspana 😂
    Moja w zeszłym tyg jak zasnęła o 21.30 tak obudzila się o 5 ,w sumie to ja się zerwalam bo myślałam że coś się dzieje..

Bożenka, Camilla33 lubią tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mj26 wrote:
    Ja po 1 corke piłam tyle ile dałam radę:) w sensie na tyle ile mi żołądek pozwolił ale min 3 szklanki dziennie. Jak miałam piersi pełne to sciagalam pod ciepłym prysznicem ręką, A jak to nie pomogło to lekko laktatorem tylko do uczucia ulgi .

tb73krhmu0f7yc26.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak ja was dobrze rozumiem. Wszystko jej nie pasuje ,szybko się nudzi . Szalona ta moja 5 latka. Dobrego zaczęła pyskowac i wchodzi ze mną w dyskusję. 🙈🙈 ja nie wiem jak to będzie jak będzie miała wrócić do przedszkola dopiwor we wrześniu..

My z cyckiem tak se, znowu się złości i sciagnie za sutka i puszcza;/ kiepsko śpi w dzień ,we wozki też jak wrobelek..

Ale pozatym jest kochana , gaduli sobie , krzyczy, uśmiecha się no kocham ja mega ..

tb73krhmu0f7yc26.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Boze jak ja was dobrze rozumiem. Wszystko jej nie pasuje ,szybko się nudzi . Szalona ta moja 5 latka. Dobrego zaczęła pyskowac i wchodzi ze mną w dyskusję. 🙈🙈 ja nie wiem jak to będzie jak będzie miała wrócić do przedszkola dopiwor we wrześniu..

My z cyckiem tak se, znowu się złości i sciagnie za sutka i puszcza;/ kiepsko śpi w dzień ,we wozki też jak wrobelek..

Ale pozatym jest kochana , gaduli sobie , krzyczy, uśmiecha się no kocham ja mega ..
    O jakbym czytala o moim baku ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Justi2019 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah moja Ada jak mnie nie ma i jest sama z tatą np.moj pobyt w szpitalu z Oliwką to naprawdę ładnie się zachowywała i wszystko z mężem robiła żadnego płaczu. Wróciłam zobaczyła że jak tylko Oliwka kwiknie to mama do niej leci , zauważyła że już ona nie jest w centrum i pokazuje cały czas że ona też chcę być ze mną . Mąż nie pomaga bo szybko się denerwuje , krzuczy i przeklina i dlatego nie chce z nim .
    Byłyśmy dziś od 12 do 16:30 na działce , mąż zasiał warzywa , ja poplewilam koło tulipanów . Ada się bawiła w piasku a Oliwka cały czas spala w wózku. Piękny dzień dziś był. Po Adzie nawet nie widać że coś jej w weekend dolegało :) Siostra i bratowa mi powiedziały że Rotawirus panuje , objawy Ady by pasowały tylko ze ona była szczepiona , ale może gdyby nie była to gorzej by zniosła ?
    url=https://naforum.zapodaj.net/d89aa84172ba.png.html]d89aa84172ba.png[/url

url=https://naforum.zapodaj.net/6e52eafe1bf3.png.html]6e52eafe1bf3.png[/url

Dariah, Darrika, Bożenka, Ewciaa83, Camilla33, KasiaM lubią tę wiadomość

preg.png
  • Bożenka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiaa hehe, ja na początku też się lekko wystraszyłam😄

Nasza dzisiaj w dzień w ogóle nie chciała spać, przy cycku tylko sobie drzemki urządzała, a jak ją odkładałam to ryk, bo głodna i tak o to tym sposobem była przy cycku od 17 do 20😐

7u2243r85d8tvjp3.png
    nqtk2n0axl4m779s.png
‹‹ 763 764 765 766 767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: