LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Quastera
Bardzo ladne Alicja
nie jest az tak bardzo popoularne, a z drugiej strony jak czasami widze takei mega z d*** imiona to chyba lpiej normalne niz wydziwione
Ale to moja opiniaImari lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Quastera
Bardzo ladne Alicja
nie jest az tak bardzo popoularne, a z drugiej strony jak czasami widze takei mega z d*** imiona to chyba lpiej normalne niz wydziwione
Ale to moja opinia
w pełni się zgadzam. Rodzice dają czasami dziwne imiona żeby specjalnie wyróżnić z tłumu ale i przy tym krzywdzą tym dzieci bo i na świeczniku i dzieci inne dokuczają ...
Mój mąż ostatnio, oczywiście na jaja, powiedział że wymyślił nowe imię, ale nie na M, ale mu się podoba... i teraz UWAGA! Pankracy xD i że potem będą mówić do niego Panie Pankracy xD
stwierdziłam że będę się bać wyslać męza do urzędu :pFoto_Anna, annkaa lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M
Pankracy ? ehehe to może na drugie Hilary? lol
taaak a co najciekawsze najczęściej te "dziwne" imiona daja ludzie co sami maja na imie Piotr / Anna / Kasia itd i nie wiedza co to znaczy być wytykanym palcem lub jak ktos 10 razy sie Ciebie pyta: jak masz na imię? Jak? ??
-
Martek&M
na szczescie juz nie musisz wysylac do urzedu bo mozna elektronicznie zglosic dziecko bezpieczniej w tym przypadku!annkaa lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Ppieguskaa
a Wy juz macie dzidzie?
bo nie masz suwaczkow, mozliwe ze juz mowilas, ale nie pamietam :d
a tak to sobie zerkam ludziom w suwaczki hihi
mam syna 1.5rocznego Syn ma na imię Cezary. Wtedy myślałam, że dość rzadkie.. aa później jak chodziłam na szczepienia z nim to się okazało, że zrobiło się popularne... Raga . lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Martek&M
Pankracy ? ehehe to może na drugie Hilary? lol
taaak a co najciekawsze najczęściej te "dziwne" imiona daja ludzie co sami maja na imie Piotr / Anna / Kasia itd i nie wiedza co to znaczy być wytykanym palcem lub jak ktos 10 razy sie Ciebie pyta: jak masz na imię? Jak? ??
no jak mi powiedzial to się zastanowilam nad sensem zwiazku normalnie :p
nie wiem skad to imie... chyba musial dlugo szukac takiego imienia zeby mnie tak zaskoczyc :p
a no tak, bo teraz elektronicznie ale i tak to chyba maz zrobi zeby szybciej poszlo i szybciej PESEL bedzie nadany i szybciej do zlobka bedzie mozna zapisac... ehhh faceci :p teraz mi zrobil stresa ze da imie pankracy...
nawet sie smial to tesciowej ze noo ja wpisze dziecko to dam tak.. no martusia sie pewnie pogniewa na mnie na dlugo ale w koncu jej przejdzie :p xD
zgadzam sie z Tobą w 100% Dariah że wiekszosc tych dziwnych imion dają rodzice o tych najpopularniejszych, pewnie dla nich nazbyt zwyklych imionach.. jakby chcieli zrekompensowac sobie ta standardowosc... tylko szkoda ze nie kieruja sie dobrem dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 13:21
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Martek&M
ehehe nie no mysle ze bedzie Cie tak straszyć i trzymac w niepewności do końca a i tak nie da w urzedzie imienia Pankracy lol
oby!
Mikołaj to sliczne imie, mozesz mu zaproponowac ze Pankracy na drugie lol
Tak, to prawda ze w takich sytuacjach widzac ewidentnie ze dobro dziecka jest an drugim miejscu..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Cześć wszystkim
Forum czytam od dawna ale dopiero teraz założyłam konto gratulacje dla wszystkich przyszłych mam
Opowiem trochę o sobie, od września 2018 wiem że choruje na pcos, w pierwszą ciążę zaszłam w styczniu, niestety w marcu poronilam. Lekarz dał zielone światło, w ciążę zaszłam w maju. Bardzo się stresuję ponieważ w piątek mam wizytę i to będzie ten bolesny moment kiedy dowiedziałam się w poprzedniej ciąży że serduszko przestało bić. Co gorsza od piątku rozłożyło mnie przeziębienie, w sobotę wysoka gorączka i ból pleców i tak się strasznie stresuje że sytuacja znowu może się powtórzyć.... Są tu jakies mamy które przetrwały przeziębienie w ciąży a z dzeickeim było wszyskto dobrze? termin mam na 13. 02.2020 💕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 14:19
annkaa, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Aniiiika
ja w poprzedniej ciązy byłam wiele razy przeziębione (nie byla to zadna grypa ani nic, ale mocny katar, stan podgorączkowy itd).
Wszysto było ok
Gratulacje!!
na pewno wszytsko bedzie dobrze!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U mnie jakies zapalenie wirusowe... Gardło zawalone... Gorączkę miałam w weekend ok 38.2 ale później już zeszło. Ale bardzo się boję mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 14:33
Dariah lubi tę wiadomość
-
Aniiika94 wrote:Cześć wszystkim
Forum czytam od dawna ale dopiero teraz założyłam konto gratulacje dla wszystkich przyszłych mam
Opowiem trochę o sobie, od września 2018 wiem że choruje na pcos, w pierwszą ciążę zaszłam w styczniu, niestety w marcu poronilam. Lekarz dał zielone światło, w ciążę zaszłam w maju. Bardzo się stresuję ponieważ w piątek mam wizytę i to będzie ten bolesny moment kiedy dowiedziałam się w poprzedniej ciąży że serduszko przestało bić. Co gorsza od piątku rozłożyło mnie przeziębienie, w sobotę wysoka gorączka i ból pleców i tak się strasznie stresuje że sytuacja znowu może się powtórzyć.... Są tu jakies mamy które przetrwały przeziębienie w ciąży a z dzeickeim było wszyskto dobrze? termin mam na 13. 02.2020 💕
Będzie dobrze -
Widzę, że 25 będziemy mieć wysyp prenatalnych- ja również mam, o 15:)
Jeśli chodzi o imiona, to chyba mamy zaakceptowane i dla chłopca i dla dziewczynki- Zosia albo Antek:) ja nie mam jeszcze żadnych przeczuć ani wymagań co do płci, mąż mówi, że będzie syn- to samo teść twierdzi i siostra moja. Zobaczymy, może na prenatalnych się dowiemy.
Powiem Wam, że od tygodnia czuję się ok, praktycznie żadnych mdłości, i aż mi z tym dziwnie po dwóch tygodniach umierania. Obecnie tylko co jakiś czas pobolewa mnie podbrzusze.
Aniiika94- na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki:)Dariah lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguuuu
Sliczne imiona, zwlaszcza to dla corki hihih
Co do prenatalnych to nie wiem kiedy bede meic, wszystko zalezy od wizyty w przyszlym tygodniu. Jesli z ta kosmówka będzie lepiej to super, a jak nei to nie wiem...
ale jestem dobrej mysli!
tak wiec podejrzewam prenatalne w pierwsym tyg sierpnia, to bedzie 11-12 tydzien, wiec super09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aniiika94 wrote:Aguuu u Nas też będzie albo Zosia albo Grześ
A mąż uwielbia imię Grześ! jego ulubione!
U nas dla córki na razie problem...Irena? Łucja? Rozalia?
Dla mnie Irena !
Dla syna na razie Teodor, i pewnie na tym pozostanie,a le w gre wchodzi również Grzegorz, Tadeusz.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡