Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe
no własnie dzisiaj akurat tak . jestem z siebie dumna bo wypiłam prawie 1,5l wody
Moje dziecie juz buszuje ponad 1,5 godz
Kurcze suwaczek mnie oszukuje o 1 dzieńzmieniłam go a on nadal wali scieme
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 00:34
Kubuś
-
To podziwiam tysia i każdą inną, bo co jak co ale robienie zębów bez znieczulenia to u mnie nie ma opcji. Zwłaszcza że niestety u mnie zawsze wszystko jest głęboko wiec boli. Mam mega traume z dzieciństwa i mimo że teraz mam cudownego dentystę to tylko ze znieczuleniem może robić. Ja wtedy pełen relaks, można prawie spać a on robi swoje
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Ej no mi od III trymestru czas szybko leci
Kanałowe bez znieczulenia? Podziwiam
Kanałowe to jednak wyższa szkoła jazdy
No mi się w ciąży strasznie zęby posypały, poszłam z bólem a tam się okazało, ze nie jest ciekawieOgólnie borowanie raz boli a raz nie, jak musi się gdzieś głębiej dostać to wiadomo, ze boli ale da się przeżyć
Ja się już przyzwyczaiłam bo jestem częstym gościem
Przezylam rozwiercenie tego zeba,potrm zalozyla mi tylko trn lek zeby zatruć nerw,zeby umartwic zeba i po 2 tygodniach wypelnila mi elegancko kanaly bez RTG. No ale po prostu ona ma 30-letnie doswiadczenie,kiedys RTG nie bylo. No zdarza sie. Jak trzeba to trzeba,sama powiedziala ze gdyby nie ciaza to zalecilaby okład z kleszczy
bo mi sie tak ząb rozsypal:/
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja tez po wizycie i jestem zniesmaczona:(
Opóżnienie 40 min i nawet nikt nie pofatygował się aby przeprosić czy choćby poinformować jak się sprawy mają.
Wizyta 10 min no bo trzeba nadgonić
Malucha nie podglądałam a wizyta jedyne 180 zł!!!
Ząb tez mnie boli ale już jutro wizyta i liczę że wreszcie będę miała spokój.
Mam 2 zęby do leczenia kanałowego ale nie wyobrażam sobie abym miała choć paszcze otworzyć bez znieczulenia:) dla mnie to taki stres ze wychodzę spocona jakbym na basenie wyszłą
Niestety pantamogram nieunikniony ale konsultowałam to z kilkoma lekarzami i mówią ze 28 tydz to już bezpiecznie.
Miłego dniaCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Wczoraj byłam pierwszy raz na szkole rodzenia - kąpaliśmy lalkę
Fajnie, bo dowiedziałam się parę ciekawych rzeczy, choć większość wiedziałam, ale niektóre postanowiłam nawet zapisać, żeby nie zapomnieć o tym, jak pojawi się maluszek. I wyszło tak jak myślałam - im mniej kosmetyków dla malucha, tym lepiej. Ach, no i mąż zadowolony - słuchał jak nigdy
-
mój endo mówił, że jak zęby się sypią w ciąży to znaczy, że się brało mało witaminy D3, ja mam końską dawkę w zwykłych witaminach - podwójna i jeszcze biorę 1000 jedn. osobno i boli mnie tylko ten cholerny ząb mądrości jak się co jakiś czas przebija przez dziąsło
-
Trzeba częściej myć żeby i czyścić przestrzenie. Ja mam ogromny uraz do dentystów każdy mleczak musiał być wyrywany i panicznie się bałam ale jak znalazłam super doktora to i bez znieczulenia robię bo nie wyobrażam sobie tej igły w gębie. Kupiłam iststnio pastę z ziaji z szałwia bez fluoru i do tego płyn do płukania z zjaji i powiem ze jak sobie przygryzlam policzek i dziaslo przy 8 tak szybko mi opuchlizna zeszła po tych specyfikach. Ja wcziraj z racji popoludniowej drzemki myslam że nie usne wstałam odkyrzylam i zmylam podlogi i w sumie teraz wiem dlaczego tego nie robię wstawilam zapiekanke i po 23 elegancko zasnelam.
Teraz pytanie do dziewczyny ile dalyscie za komplety bodow w smyku bo muszę kupić paczkę na długi na rozmiar 62 i pajace na 56 i 62 a chce kupić te po 3 i po 5 ja wcześniej na samym początku to kupiłam 3 pak pajacow za 50 zł teraz chcą różnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 09:34
-
nick nieaktualnyJuhu III trymestr
Bruśka ja kupiłam w Tesco pięciopak body za 18 zł. Pewnie po świętach znowu będzie jakaś promocja.
Wczoraj trafiłam z plamieniem do szpitala. Na szczęście wszystko ok, teraz muszę leżeć i przez 3 dni brać luteinę na wszelki wypadek. Ech oby faktycznie III trymestr szybko minął -
No ja mam też te paczki ale na krótkie rękawy na długi mam dopiero 68 i tak widzę że muszę dokupic. Brakuje mi bodow na długi rękaw 62 i pajacy 56( się okazało że mam jeden) i 62 ( a tych mam 3). Muszę wstać do szafy bo teraz glupualam czy mam bidy na dl rękaw 56.
A byłam Mari w Tesco ostatnio to są wyprzedaże ale tylko dziewczecev rzeczy w sobotę będę u siebie to tam zobaczę co i jak. Lez łez to już tylko 3 miesiące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 09:55
marissith lubi tę wiadomość