Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Malinka dopisałam się do tabelki, mam nadzieję, że nie będziesz mieć nic przeciwko?
Jestem rzadko ale myślę od grudnia jak już na L4 będę częściej się udzielać
Mam wizytę za tydzień ciekawa jestem czy młoda się odwróciła oby...
Co do wózka w dalszym ciągu przeglądam , cos nie mogę się zdecydować.
Lexi oby wspomagacze pomogły i obyś spokojnie do terminu dotrwała. Dzidzia im dłużej w brzuszku tym lepiej.
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa szczerze wole, żeby jej zawyżyli wymiary na usg aniżeli w drugą stronę.
Przez weekend czułam się super no to wybrałam się na zakupy, mhm w drodze powrotnej siad na ławeczkę bo brzuch wydęty, twardy jak kamień i kochane pachwinki o sobie przypomniały.
Monia jak po wizycie? Zatrzymali Cię, że się nie odzywasz?
Lexi nie pozostaje nam nic innego, jak leżeć i pachnieć w ciąży
Zastanawiam się czy do tego asparginu nie dołożyc magnezu dodatkowo -
Przyszedł mi komplet pościeli do łóżeczka z zuzpolu. Kolory inne niż na fotkach, bardziej oczojebne, brzydsze, materiał taki se, przybornik- zszyta tasiemka do przywiązania do kieszeni wewnętrznej. Nie będę chyba odsyłać bo beznadziejne to wszystko nie jest ale miał być komplet pasujący a kolor rożka różni się odcieniem od koloru ochraniacza i reszty. Eh.za 240 zł liczyłam na coś porządnieszego. I wybierałam zestaw chyba miesiąc.
-
Vayn ja brałam asparginian extra 2x2 i dzisiaj dowiedziałam się, że to stanowczo za mało magnezu. W przypadku dawki leczniczej musi być minimum 400 mg a tak naprawdę to powinno być właśnie w gramach. Teraz kupiłam doppelherz aktiv forte. Dziś 4 tabletki a od jutra po dwie. Każda po 400 mg. A asparginianu też nie można za dużo po trzeba uważać, żeby potasu nie przedawkować.
vayn lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, na Waszą prośbę usunęłam listę z pierwszej strony.
Doczytałam też jakieś żale i pretensje o brakach w aktualizacji i nie powiem ale kilka rzeczy mi opadło.
Wielokrotnie prosiłam o dane na pw i te które do mnie pisały na liście się znalazły
Tak czy siak to już przecież nieistotne...
Trzymajcie się ciepło i ugłaskajcie ode mnie brzuchole
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Kri wrote:Przyszedł mi komplet pościeli do łóżeczka z zuzpolu. Kolory inne niż na fotkach, bardziej oczojebne, brzydsze, materiał taki se, przybornik- zszyta tasiemka do przywiązania do kieszeni wewnętrznej. Nie będę chyba odsyłać bo beznadziejne to wszystko nie jest ale miał być komplet pasujący a kolor rożka różni się odcieniem od koloru ochraniacza i reszty. Eh.za 240 zł liczyłam na coś porządnieszego. I wybierałam zestaw chyba miesiąc.
-
L wrote:Hej,
Malinka dopisałam się do tabelki, mam nadzieję, że nie będziesz mieć nic przeciwko?
Jestem rzadko ale myślę od grudnia jak już na L4 będę częściej się udzielać
Mam wizytę za tydzień ciekawa jestem czy młoda się odwróciła oby...
Co do wózka w dalszym ciągu przeglądam , cos nie mogę się zdecydować.
Lexi oby wspomagacze pomogły i obyś spokojnie do terminu dotrwała. Dzidzia im dłużej w brzuszku tym lepiej.
Super i zachęcam pozostałe
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N0-FZO6TDGA4PmQDuBDv2reIhX3LRrxQh1gDlPvzZdY/htmlview -
Kri wrote:No chyba tak zrobię... Lexi Ty masz z minky, co nie? Ja brałam ze zwykłym materiałem... Naradzę się z mężem co robić.
-
Cholera nie idzie was nadrobić. Zostawili mnie na obserwacje. Także najwcześniej we srode wyjdę. Plamienie było jednorazowe i mam nadzieje ze nie wróci. Lekarz mówi ze może być od jakiejś infekcji wzięli krew mocz i posiew.... zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzięki dziewczyny ze o mnie myślicie i trzymacie kciuki ❤❤❤tysiaa93, gezanew lubią tę wiadomość
-
Marissith - jak kupowałaś x-landera w sklepie internetowym to podeślij proszę linka, to jeden z moich 3 faworytów.
Moniaa powodzenia oby to było incydentalne zdarzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:10
Moniaa lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Moniaa wrote:Cholera nie idzie was nadrobić. Zostawili mnie na obserwacje. Także najwcześniej we srode wyjdę. Plamienie było jednorazowe i mam nadzieje ze nie wróci. Lekarz mówi ze może być od jakiejś infekcji wzięli krew mocz i posiew.... zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzięki dziewczyny ze o mnie myślicie i trzymacie kciuki ❤❤❤
To dobrze ze Ci zostawili wiem ze masakra że szpital ale przynajmniej cie przebadaja. To teraz czekamy na wyniki.
Nasz kochany Olus -
Lexi , ja na twardnienia biorę magnez 3x1 po 200 mg i asparginian extra. Czyli razem magnezu też wychodzi około 800 mg
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kri wrote:Przyszedł mi komplet pościeli do łóżeczka z zuzpolu. Kolory inne niż na fotkach, bardziej oczojebne, brzydsze, materiał taki se, przybornik- zszyta tasiemka do przywiązania do kieszeni wewnętrznej. Nie będę chyba odsyłać bo beznadziejne to wszystko nie jest ale miał być komplet pasujący a kolor rożka różni się odcieniem od koloru ochraniacza i reszty. Eh.za 240 zł liczyłam na coś porządnieszego. I wybierałam zestaw chyba miesiąc.
Kurcze co za chamstwo pisz do nich. Kupa kasy w końcu. Ja mam Minky i jestem mega zadowolona. Wprawdzie trochę to Minky sztuczne w dotyku ale milutki i styknie choć na krótkie wyjścia. Bawełniany też nam bo dostałam od koleżanki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:31
Nasz kochany Olus