Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlasnie wróciłam z zakupow spożywczych i maz zaszedł na dział dziecięcy i oto dzisiejszy zakup :
I namiot dla mnie taki jak na zdjęciu tylko czarny musze przymierzyć czy dobry
http://static.pokazywarka.pl/i/6177773/190718/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6177773/652848/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6177773/528897/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 20:51
szara myszka, tysiaa93, lula.91, Lexi150, Zosia_wop, vayn, Evans lubią tę wiadomość
-
Dzieki tulippana za rady! A powiedz mi czy jak pisze "utrzec" to moge zmiksowac? Bo ja zawsze wtedy miksuje jak tak pisze a maz mi mowi ze to chyba nie to samo. Jak to jest? Cale zycie uzywam wtedy miksera I wychodzilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 20:54
-
bo uciera się w sumie taką pałką drewnianą, a miksuje mikserem. Chodzi najczęściej o to,by zrobić to powoli, bo może się zwarzyć.szara myszka wrote:Dzieki tulippana za rady! A powiedz mi czy jak pisze "utrzec" to moge zmiksowac? Bo ja zawsze wtedy miksuje jak tam pisze a maz mi mowi ze to chyba nie to samo. Jak to jest? Cale zycie uzywam wtedy miksera I wychodzilo
-
tulipanna wrote:bo uciera się w sumie taką pałką drewnianą, a miksuje mikserem. Chodzi najczęściej o to,by zrobić to powoli, bo może się zwarzyć.
A jednak! Nie mam takiej palki, moze sie uda powoli mikserem na najmniejszych obrotach.. Oby Bo sie zalamie, ciagle dzis placze odkad mi nie wyszlo to prawie mleczko
-
No co tyy, nie płacz z takiego głupiego powodu, raz wyjdzie a raz nie, nie warto się przejmować głupim ptasim mleczkiemszara myszka wrote:A jednak! Nie mam takiej palki, moze sie uda powoli mikserem na najmniejszych obrotach.. Oby Bo sie zalamie, ciagle dzis placze odkad mi nie wyszlo to prawie mleczko

Zjedz coś dobrego na osłodę
-
Tysia nie smutaj masz mojego cyca Hahahahahah

Fajny ten namiot :
http://static.pokazywarka.pl/i/6177835/876407/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 21:22
lula.91, tysiaa93, Lexi150, marissith, Evans, Zosia_wop, vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:No co tyy, nie płacz z takiego głupiego powodu, raz wyjdzie a raz nie, nie warto się przejmować głupim ptasim mleczkiem
Zjedz coś dobrego na osłodę 
To chyba przez to ze jestem przeziebiona, zmeczona I maz tak samo I latwo dzis o sprzeczke o byle co
w niedziele goscie I boje die ze to jutro ciasto tez nie wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 21:24
-
Najwyżej jak nie wyjdzie to kupicie gotowe i już :*szara myszka wrote:To chyba przez to ze jestem przeziebiona, zmeczona I maz tak samo I latwo dzis o sprzeczke o byle co
w niedziele goscie I boje die ze to jutro ciasto tez nie wyjdzie 
Biedroneczka no teraz lepiej hihi
-
Biedroneczka29 wrote:Myszko nie złość sie przez takie rzeczy ja wiem,ze to wkurza bo człowiek sie stara i nie po to robi aby nie wyszło ,ale ja zawsze sie pocieszam stwierdzeniem "zeby ludzie mieli tylko takie problemy"
No jest to racja... Eh z tymi emocjami
najbardziej nie chce die denerwowac zeby dzidzius byl spokojny, musze sie postarac
-
I znowu trzeba Was nadrabiać

Co do śpiworków - nie mam żadnego. Mam dwa cieplejsze kombinezony na początek + tulistworka + kocyk.
Jak tylko pogoda pozwoli będziemy wychodzić od początku z Małym na spacery. Od takich króciutkich zaczynając.
Któraś pytała o namiar na kocyki. Ostatnio w smyku stacjonarnym "macałam" piękne, cieplutkie, tłoczone kocyki. Tak mi się spodobały... Ale nie pamiętam z jakiej firmy a w internetowym chyba ich nie ma.
Tuli ja zamawiałam za ponad 300 zł więc przesyłkę miałam za free.
Podkładów mam 2 opakowania z canpolu i kupię chyba jeszcze jedno. A majtki jednorazowe najmniejsze są M-ki. Chciałam S ale nigdzie takich nie ma.
Byłam dziś w tesco ale już jutro pokażę co kupiłam.
Staniki kupię w styczniu do karmienia. Na razie mieszczę się we wszystkie.
Odwiedziłam dzisiaj IP bo znowu skurcze miałam. Na zapisie KTG nic nie wyszło, szyjka w porządku więc puścili do domu. A nasz Ignaś waży 1190 g
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:I znowu trzeba Was nadrabiać

Co do śpiworków - nie mam żadnego. Mam dwa cieplejsze kombinezony na początek + tulistworka + kocyk.
Jak tylko pogoda pozwoli będziemy wychodzić od początku z Małym na spacery. Od takich króciutkich zaczynając.
Któraś pytała o namiar na kocyki. Ostatnio w smyku stacjonarnym "macałam" piękne, cieplutkie, tłoczone kocyki. Tak mi się spodobały... Ale nie pamiętam z jakiej firmy a w internetowym chyba ich nie ma.
Tuli ja zamawiałam za ponad 300 zł więc przesyłkę miałam za free.
Podkładów mam 2 opakowania z canpolu i kupię chyba jeszcze jedno. A majtki jednorazowe najmniejsze są M-ki. Chciałam S ale nigdzie takich nie ma.
Byłam dziś w tesco ale już jutro pokażę co kupiłam.
Staniki kupię w styczniu do karmienia. Na razie mieszczę się we wszystkie.
Odwiedziłam dzisiaj IP bo znowu skurcze miałam. Na zapisie KTG nic nie wyszło, szyjka w porządku więc puścili do domu. A nasz Ignaś waży 1190 g
To też już kawał chlopa
Lexi150, tulipanna lubią tę wiadomość